Întrupările sufletului
© Pixabay

Voalul este un filtru energo-informaţional care este menţinut şi întreţinut de Conştiinţele Universului, peste tot în Cosmos.

Atunci când ne naştem, ca spirit avem o memorie care acţionează separat la nivel cuantic faţă de memoria biologică din ţesuturi. Nou-născutul nu ştie nimic ce-i cu el pe lumea asta, în primele 12 luni de existenţă după naştere. Dacă ar exista posibilitatea ca un nou-născut să-şi cupleze memoria biologică cu cea a spiritului, ar putea să-şi amintească în mod conştient şi raţional multe din vieţile sale anterioare, chiar în timp ce se află în perioada celor 9 luni sau şi după naştere.

Există însă unele tipuri de vise, rare ce-i drept, care se manifestă la unele persoane în primii 12 ani de viaţă. În aceste vise, care în timpul nostru nu durează mai mult de 1 minut, persoanele visează că ele cad de pe marginea unei gropi sau a unui mal mai înalt într-un tunel parcă fără sfârşit. Există vise în perioada copilăriei, iar senzaţia trăită, pentru că are legătură cu un grad de conştienţă că eşti acolo în acel vis, şi cazi, şi cazi, şi cazi şi tot cazi. Cum să nu simţi ceva foarte neplăcut, când vezi că tu cazi într-un gol care nu se sfârşeşte? Desigur că dacă te-ai duce la cineva să-ţi tălmăcească un asemenea vis ţi-ar spune numai bazaconii, pentru că în realitate, psihologic vorbind, nu are nicio legătură cu vreo chestiune trăită în lumea aceasta…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episod<< Întrupările sufletului – Nașterea (I)Întrupările sufletului – Amintirea (III) >>
Acest articol face parte 2 din 10 seria Întrupările sufletului
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile