Întrupările sufletului
© Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Spiritul trebuie să treacă prin ceea ce numim drept Voalul, un zid cuantic dimensional care face separaţia între stările vibratorii ale universului fizic şi cele ale universului multidimensional.

Atunci când ne naştem, ca spirit avem o memorie care acţionează separat la nivel cuantic faţă de memoria biologică din ţesuturi. Nou-născutul nu ştie nimic ce-i cu el pe lumea asta, în primele 12 luni de existenţă după naştere. Dacă ar exista posibilitatea ca un nou-născut să-şi cupleze memoria biologică cu cea a spiritului, ar putea să-şi amintească în mod conştient şi raţional multe din vieţile sale anterioare, chiar în timp ce se află în perioada celor 9 luni sau şi după naştere.

Există însă unele tipuri de vise, rare ce-i drept, care se manifestă la unele persoane în primii 12 ani de viaţă. În aceste vise, care în timpul nostru nu durează mai mult de 1 minut, persoanele visează că ele cad de pe marginea unei gropi sau a unui mal mai înalt într-un tunel parcă fără sfârşit. Personal am avut multe asemenea vise în perioada copilăriei şi vă spun că senzaţia trăită, pentru că are legătură cu un grad de conştienţă că eşti acolo în acel vis şi cazi, şi cazi, şi cazi şi tot cazi, într-un asemenea vis este de cele mai multe ori teribilă. Cum să nu simţi ceva foarte neplăcut când vezi că tu cazi într-un gol care nu se sfârşeşte? Desigur că dacă te-ai duce la cineva să-ţi tălmăcească un asemenea vis ţi-ar spune numai bazaconii, pentru că în realitate psihologic vorbind nu are nicio legătură acest tip de vis cu vreo chestiune trăită în lumea aceasta.

Semnificaţia unui asemenea vis în care te vezi căzând în gol, fără oprire, este una ce ţine de conexiunea cu viaţa anterioară. Dacă un astfel de vis se repeta de multe ori în perioada copilăriei voastre, atunci acela era un semn din partea Sinelui Spiritual că încă aveaţi conexiuni deschise cu viaţa anterioară, şi că vă puteaţi aduce aminte de unele chestiuni de atunci prin flash-uri la nivel mental – adică impresia că deşi vedeaţi în faţa ochilor imaginea străzii – undeva în fundal percepeaţi alte imagini din timpul altei vieţi anterioare. Sau dacă nu percepeaţi aşa cel puţin aveaţi vaga impresie că parcă aparţineţi de două locuri şi două epoci deodată. Stranie senzaţie, aşa e?

Întruparea sufletului aici pe Pământ nu este deloc o chestiune uşor de făcut, dară-mi-te de înţeles. O asemenea realitate oricum se întâmplă de fiecare dată când se naşte şi când moare o fiinţă umană. În ambele procese spiritul omului trebuie să treacă prin ceea ce numeam în episodul anterior drept Voalul, un zid cuantic dimensional care face separaţia între stările vibratorii ale universului fizic şi cele ale universului multidimensional.

Acest Voal are rolul unui filtru şi trebuie să vă spun că din vechi timpuri, maeştrii spirituali au predat generaţiilor de discipoli tehnici de rămânere în stare conştientă atunci când se trece dintr-o parte în alta a Voalului. Atât ca şi călătorie conştientă în timpul unei meditaţii, cât şi ca trecere conştientă prin Voal după momentul morţii.

Voalul este un filtru energo-informaţional care este menţinut şi întreţinut de Conştiinţele Universului, peste tot în Cosmos. Dacă cineva este un spirit bătrân şi vine la întrupare aici pe Pământ, spiritul său va trece prin Voal, care-i va filtra o parte din memoria vieţilor anterioare. Iar o altă parte a acestei memorii îi poate rămâne persoanei – spirit bătrân, care vine la întrupare, fie sub forma unor imagini din alte vieţi, fie sub forma unor certitudini simţite în sufletul şi conştiinţa sa – dacă nu are imagini din alte vieţi – că există anumite chestii despre care-şi dă seama atunci când se gândeşte la asemenea lucruri.

Voalul are rolul în cazul spiritelor bătrâne de a filtra acea categorie de amintiri din alte vieţi mai puţin bune, căci nu există o viaţă trăită perfect fără probleme nicăieri în univers, şi de a le lăsa pe acelea care servesc spiritului bătrân pentru îndeplinirea menirii sale. Foarte interesant, aşa e?

Vom continua cu asemenea informaţii în următorul număr al revistei…

Următorul episod<< Întrupările sufletului – Nașterea (I)Întrupările sufletului – Amintirea (III) >>
Articolul precedentHipnagogia – Supraconștiența (IX)
Articolul următorVitamina B17 – un panaceu natural
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile