Întrupările sufletului
© Pixabay

Dacă cineva este un spirit bătrân şi vine la întrupare aici pe Pământ, spiritul său va trece prin Voal, care-i va filtra o parte din memoria vieţilor anterioare.

Atunci când ne naştem, ca spirit avem o memorie care acţionează separat la nivel cuantic faţă de memoria biologică din ţesuturi. Nou-născutul nu ştie nimic ce-i cu el pe lumea asta, în primele 12 luni de existenţă după naştere. Dacă ar exista posibilitatea ca un nou-născut să-şi cupleze memoria biologică cu cea a spiritului, ar putea să-şi amintească în mod conştient şi raţional multe din vieţile sale anterioare, chiar în timp ce se află în perioada celor 9 luni sau şi după naştere.

Există însă unele tipuri de vise, rare ce-i drept, care se manifestă la unele persoane în primii 12 ani de viaţă. În aceste vise, care în timpul nostru nu durează mai mult de 1 minut, persoanele visează că ele cad de pe marginea unei gropi sau a unui mal mai înalt într-un tunel parcă fără sfârşit. Personal am avut multe asemenea vise în perioada copilăriei şi vă spun că senzaţia trăită, pentru că are legătură cu un grad de conştienţă că eşti acolo în acel vis şi cazi, şi cazi, şi cazi şi tot cazi, într-un asemenea vis este de cele mai multe ori teribilă. Cum să nu simţi ceva foarte neplăcut când vezi că tu cazi într-un gol care nu se sfârşeşte? Desigur că dacă te-ai duce la cineva să-ţi tălmăcească un asemenea vis ţi-ar spune numai bazaconii, pentru că în realitate psihologic vorbind nu are nicio legătură acest tip de vis cu vreo chestiune trăită în lumea aceasta.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.
Următorul episod<< Întrupările sufletului – IÎntrupările sufletului – IV >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?