Întrupările sufletului
© Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Gus Taylor, un copil care ajuns la vârsta de 1 an şi jumătate a început să spună că el este reîntruparea bunicului său.

Pământul deja găzduieşte câteva miliarde de fiinţe umane. După cum au evidenţiat unele cercetări şi publicaţii din câteva ţări de pe glob, doar o foarte mică parte dintre oameni îşi pot aminti că au avut o viaţă anterioară.

Se pare că există doar câteva mii de persoane în lume care-şi amintesc mai mult sau mai puţin că au avut o viaţă anterioară. Poate chiar mai puţin de 1000. Ceea ce ne arată nouă că undeva există un blocaj determinat de acţiunea Voalului despre care explicam în numărul trecut. Din perspectiva asta problema poate părea frustrantă pentru omenire.

“Cum adică, doar câţiva îşi pot aminti viaţa anterioară? Noi nu putem? De ce?” ar zice foarte mulţi.

Problema nu se pune deloc aşa.

Adevărul este că toţi oamenii au amintiri din vieţile lor anterioare, care apar de cele mai multe ori în vise, sub diferite întâmplări. De ce miliarde de oameni nu-şi amintesc, dar în schimb cutare copil din India sau vreun adult de prin America de Nord îşi aminteşte? Sunt aceştia privilegiaţi? Cu certitudine că nu! Atunci ce anume determină diferenţa? Există un singur răspuns.

        
Articolul precedent„Găina bătrână face zeama bună”
Articolul următorLumina, hrana şi sănătatea
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile