Întrupările sufletului
© Pixabay

Acele persoane care-şi amintesc vieţile anterioare şi-au luat înainte de a veni pe Pământ o misiune, prin care demonstrează opiniei publice că există reîntruparea.

Pământul deja găzduieşte câteva miliarde de fiinţe umane. După cum au evidenţiat unele cercetări şi publicaţii din câteva ţări de pe glob, doar o foarte mică parte dintre oameni îşi pot aminti că au avut o viaţă anterioară.

Se pare că există doar câteva mii de persoane în lume care-şi amintesc mai mult sau mai puţin că au avut o viaţă anterioară. Poate chiar mai puţin de 1000. Ceea ce ne arată nouă că undeva există un blocaj determinat de acţiunea Voalului despre care explicam în numărul trecut. Din perspectiva asta problema poate părea frustrantă pentru omenire.

“Cum adică, doar câţiva îşi pot aminti viaţa anterioară? Noi nu putem? De ce?” ar zice foarte mulţi.

Problema nu se pune deloc aşa.

Adevărul este că toţi oamenii au amintiri din vieţile lor anterioare, care apar de cele mai multe ori în vise, sub diferite întâmplări. De ce miliarde de oameni nu-şi amintesc, dar în schimb cutare copil din India sau vreun adult de prin America de Nord îşi aminteşte? Sunt aceştia privilegiaţi? Cu certitudine că nu! Atunci ce anume determină diferenţa? Există un singur răspuns.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

        
Următorul episod<< Întrupările sufletului – Voalul (II)Întrupările sufletului – Maestrul spiritual (IV) >>
Acest articol face parte 3 din 10 seria Întrupările sufletului
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile