Întrupările sufletului
© Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Ceea ce este karmă pentru omul obişnuit devine Dharmă pentru maestrul spiritual care-şi continuă ciclul reîntrupărilor.

Fenomenul reîncarnării/reîntrupării a început să fie studiat şi de către ştiinţă, deşi paşii către acest domeniu sunt încă timizi. Dacă în urmă cu câteva decenii ştiinţa nu admitea ideea multiversului şi a cuantelor de energie, azi asemenea noţiuni sunt deja larg răspândite în publicaţii de profil din întreaga lume. Astfel, că după ce a acceptat că omul are o aură care-i înconjoară corpul fizic, fiind cercetată şi văzută cu ajutorul aparaturii de înaltă fidelitate, ştiinţa va accepta în cele din urmă şi fenomenul reîntrupării. Şi poate că într-o zi vom avea aparate care vor arăta că omul are stringuri energo-informaţionale cu hologramele – eu-uri ale sale aflate în trecut, dar şi în viitor, ceea ce va confirma fără dubii că noi existăm în acest cuantic continuum numit Acum, despre care Ştiinţa Spirituală vorbeşte de multe milenii.

Spuneam în numărul trecut al revistei că există persoane care-şi amintesc viaţa anterioară. Nivelul lor de evoluţie le permite să-şi amintească doar o viaţă, cel mult două, trăite înaintea celei din prezent. Dar ce se întâmplă când avem de-a face, de exemplu, cu un om al cărui spirit este un maestru spiritual?

     
Următorul episod<< Întrupările sufletului – Amintirea (III)Întrupările sufletului – Dharma (V) >>
Articolul precedent„Jarul potolit te arde”
Articolul următorMierea – „medicamentul” vieţii
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile