Întrupările sufletului
© Pixabay

Este interesant şi frumos în acelaşi timp de analizat modul în care ne întrupăm aici, pe Pământ, deoarece aşa înţelegem pe parcursul vieţii toate acele ”de ce”-uri şi bune, şi mai puţin bune.

Ora de naştere este un element esenţial dacă vrem să cunoaştem Poarta prin care am venit la naştere. La fel stau lucrurile şi în privinţa plecării din această existenţă terestră. 

Să luăm spre exemplificare cele două poziţii ale Nodurilor Lunare.

Luăm un exemplu la întâmplare, doar pentru a explica cum se calculează. Avem data de naştere 11.07.1979, ora 15,45. Este posibil ca cineva în România să se fi născut la acea dată şi acea oră, nu ştim, este doar un exemplu. În timp ce Nodul Sud se află în semnul Peştilor pe casa a 4-a a familei, Nodul Nord care arată menirea-destinul se află în Fecioară în casa a 10-a, aflându-se în conjuncţie cu Saturn. Dacă Nodul Sud se află în Peşti, asta arată Poarta prin care persoana a ieşit din planul terestru în viaţa anterioară. Cu alte cuvinte, într-o interpretare simplistă, se poate spune că Nodul Sud actual era în viaţa anterioară a spiritului venit la întrupare Nodul nord, Poarta prin care urma să iasă din viaţa anterioară. La fel cum va ieşi prin Poarta Nodului Nord actual din existenţa prezentă, când va veni vremea. 

Să vedem ce informaţii aduce Nodul Nord plasat în Fecioară şi care este conjunct cu Saturn.

Acesta este guvernator ierarhic pentru Balanţă şi esoteric pentru Capricorn, adică Razele 1, 3 şi 7 dacă ne-am referi la Tema Sufletului. Dar deocamdată analizăm Poarta de ieşire, iar aceasta este corelată direct cu destinul individual. Această Poartă prin care va ieşi sufletul depinde de alegerea făcută de individul în cauză.

Cum descoperim această alegere?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

 
Următorul episod<< Întrupările sufletului – Tema Sufletului (VIII)Întrupările sufletului – Transformarea (X) >>
Acest articol face parte 9 din 10 seria Întrupările sufletului
Articolul precedentCauzele spirituale ale bolilor – Mâinile – VII
Articolul următorProteinele – sursă de sănătate
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
5 2 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile