Întrupările sufletului
© Pixabay

Dacă la naştere intri printr-o singură poartă în viaţa terestră, conform faptelor din existenţa anterioară, în actuala viaţă există 7 porţi de ieşire.

În acest episod ne vom ocupa de unul dintre cele mai importante aspecte ale întrupării sufletului pe Pământ şi anume modul de evoluţie.Pentru a înţelege raţionamentul explicat, vă rog să urmăriţi cu atenţie chiar dacă explicaţiile sunt simple.

Fiecare ne naştem în această lume într-un anumit moment şi loc, într-o familie care are un anumit nivel de trai şi condiţii materiale mai mult sau mai puţin corespunzătoare.

Sunt cazuri în care – am întâlnit în consultaţiile mele şi asemenea cazuri – un om genial se naşte într-o familie săracă. Dacă acei părinţi nu-şi permit să îi ofere copilului genial condiţii minime de educaţie, atunci acel copil genial nu-şi va putea aduce la lumină genialitatea şi ca urmare este posibil să-şi rateze menirea. Sunt extrem de rare în lume cazurile când un asemenea copil genial dar sărac, este remarcat de cineva cu posibilităţi care-i oferă şansa devenirii sale. Pe acest considerent, marea majoritatea a copiiilor vin la naştere cu un anumit Potenţial, mai mult sau mai puţin posibil a fi pus în aplicare. Depinde şi de familia în care se naşte.

Spuneam că ne naştem într-un moment anume. Karmic vorbind, respectivul moment reprezintă poarta de intrare a spiritului în lumea aceasta şi în funcţie de faptele vieţii anterioare, persoana care se naşte ajunge în mediul familial corespunzător faptelor sale karmice din viaţa anterioară. Această poartă de intrare în viaţa actuală o putem considera poarta de ieşire din viaţa anterioară. Şi aşa cum spuneam, faptele vieţii anterioare vor purta persoana/spiritul către ieşirea-poarta menţionată, care devine poartă de intrare pentru viaţa actuală.

Dacă la naştere intri printr-o singură poartă în viaţa terestră, conform faptelor din existenţa anterioară, în actuala viaţă există 7 porţi de ieşire.

Fiecare poartă de acest fel este guvernată de legile şi de energiile divine după cum urmează:

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episod<< Întrupările sufletului – Dharma (V)Întrupările sufletului – Cele 7 Raze (VII) >>
Acest articol face parte 6 din 10 seria Întrupările sufletului
Articolul precedent„Omul este mai slab ca o floare şi mai tare ca o piatră”
Articolul următorTelomerii şi secretul nemuririi – II
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile