Întrupările sufletului
© Pixabay

Dacă-ţi îndeplineşti menirea, ai posibilitatea de a-ţi alege Poarta prin care vei ieşi din actuala existenţă.

În acest episod ne vom ocupa de descierea succintă a celor 7 porţi ale Destinului, cum le numesc eu, şi veţi vedea că o asemenea catalogare are un sens cât se poate de logic şi deplin.

Spuneam în episodul trecut că la intrarea în actuala existenţă doar printr-una din cele 7 Porţi putem intra. Este firesc să înţelegem că nu putem intra prin mai multe porţi deodată, deşi aşa ceva se poate întâmpla în cazul Sinelor care se divid în 2-3 sine mai mici şi care trăiesc simultan în aceeaşi viaţă, nu departe unele de altele, de obicei în aceeaşi regiune a lumii. Dar asta e cazul aparte al spiritelor venite cu misiuni speciale şi ne vom ocupa de aşa ceva într-un episod viitor. 

Dacă în viaţa aceasta intrăm doar printr-o singură Poartă din cele 7, rezultă că aceasta este una dintre Porţile prin care am ieşit din existenţa anterioară. V-am reamintit explicaţia din numărul anterior. Asta ca să fie înţeleasă bine ideea de ce unii se nasc în familii sărace, alţii în familii bogate, alţii se nasc cu predispoziţie de geniu, alţii fără prea mult curaj şi aşa mai departe. O gamă întreagă de aspecte care ţin de faptele vieţii anterioare.

Trebuie spus că nici un spirit nu poate fenta intrarea pe o altă Poartă decât cea corespunzătoare karmei sale din viaţa anterioară. Ce poate face omul însă, dacă îşi studiază existenţa, învăţând câte ceva, este să-şi amelioreze karma. Şi dacă intrând în viaţa asta are predispoziţie să iasă conform destinului său prin Poarta a 5-a, să zicem, plătind la greu pentru unele fapte karmice, dacă se descoperă pe sine şi îşi arde o parte din karmă prin a se pune în serviciul semenilor săi într-un fel sau altul, reuşeşte să schimbe ieşirea din actuala existenţă, schimbând Poarta 5 cu Poarta 3 de exemplu.

Fiecare Poartă este conectată la cele 7 Raze de Energie.

Ca să înţelegeţi cum se manifestă asemenea chestiuni karmice, să enumerăm cele 7 raze.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Următorul episod<< Întrupările sufletului – Cele 7 Porți (VI)Întrupările sufletului – Tema Sufletului (VIII) >>
Acest articol face parte 7 din 10 seria Întrupările sufletului
Articolul precedent„Nu e învăţat cel ce ceteşte cărţi, ci cel ce ştie ce ceteşte”
Articolul următorReproducerea în 3D a lui Iisus
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile