Întrupările sufletului
© Pixabay

Dacă vă cunoaşteţi ora de naştere, vă puteţi calcula Poarta prin care aţi intrat în actuala existenţă.

După ce am parcurs în câteva episoade informaţiile cu caracter general despre ce înseamnă întruparea sufletului aici pe Pământ, să vedem cum putem afla prin care dintre cele 7 Porţi intrăm în actuala existenţă. Astfel ne putem face o idee despre cum putem înţelege de unde venim şi încotro ne îndreptăm trăind această viaţă aici pe Pământ.

Horoscopul natal este elementul de bază după care ne orientăm în studierea Porţii prin care am intrat. Astfel analizând o asemenea informaţie vom şti ce avem de făcut.

În astrologie este cunoscut faptul că horoscopul natal este tema solară a individului, respectiv personalitatea sa, deoarece ce porneşte de la poziţia Soarelui în zodia de naştere.

Pentru a afla Tema Sufletului, ca să vedem care este Poarta şi Raza Energetică adecvată propriului destin, se analizează Ascendentul horoscopului natal, deci este important să vă cunoaşteţi ora la care v-aţi născut.

În funcţie de semnul în care se află Ascendentul în tema astrală natală, se caută Razele ce corespund semnelor respective. Se notează aceste semne pe o foaie, apoi se caută în tabel guvernatorul esoteric al Ascendentului şi se analizează semnul zodiacal în care acest guvernator se afla la naştere. Dacă guvernatorul esoteric se află într-unul din semnele ce corespund Razelor, acel semn indică Raza Sufletului adică Poarta prin care sufletul a intrat în actuala existenţă terestră. Dacă guvernatorul esoteric se află în alt semn diferit de cel al Ascendentului, se caută guvernatorul ierarhic şi se procedează la fel.

Să dăm un exemplu pentru ca să puteţi înţelege.

Luăm o dată de naştere aleatorie, să zicem 16 august 1976, ora de naştere 10,45 dimineaţa.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

 
Următorul episod<< Întrupările sufletului – Cele 7 Raze (VII)Întrupările sufletului – Repere astrale (IX) >>
Acest articol face parte 8 din 10 seria Întrupările sufletului
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile