Întrupările sufletului
© Pixabay

Cum putem transforma acele laturi mai puţin plăcute ale fiinţei/personalităţii noastre, odată ce venim la întrupare, în calităţi şi virtuţi?

În periplul nostru despre întruparea sufletului pe Pământ am ajuns la episodul 10. Şi vă asigur că mai avem multe de spus în privinţa sufletului care experimentează trăind vieţi aici pe Pământ. Deocamdată să ne oprim la două aspecte de altfel importante, legate de Razele de Energie, Portalurile de ieşire şi intrare a sufletului din şi în plan terestru, şi conexiunile lor cu aspectele ce ne indică tipurile de traume cu care omul vine la întrupare.

În astrologie sunt studiate două elemente care indică traumele karmice, Luna Neagră – trauma lumească şi Chiron – trauma spirituală.

Prin traumă lumească şi spirituală înţelegem acele evenimente care l-au blocat pe individ să-şi ducă la îndeplinire destinul sau cel puţin o parte a acestuia, iar astfel de evenimente au fost cauzate fie de persoane – în cazul traumei lumeşti, fie de propriile alegeri şi decizii greşite – în cazul traumei spirituale. Cu alte cuvinte, Luna Neagră arată ispita de a nu asculta de vocea raţiunii, iar Chiron indică ispita de a nu-ţi asculta intuiţia sau în unele cazuri acele mesaje intuitive transmise de către ghizii spirituali.

Luna Neagră arată ispita de a nu asculta de vocea raţiunii, iar Chiron indică ispita de a nu-ţi asculta intuiţia.

Să luăm primul exemplu cu Nodul Lunar Sud conjunct cu Luna Neagră.

În primul caz să admitem că Luna Neagră e conjunctă cu Nodul Sud, iar o asemenea aspectare s-a produs de exemplu în Septembrie 1988 pe semnul Fecioarei.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episod<< Întrupările sufletului – Repere astrale (IX)
Acest articol face parte 10 din 10 seria Întrupările sufletului
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile