IQ vs EQ – I
© Bigstock

Orice Lege Spirituală trecută doar prin filtrul raţiunii de către orice naţiune, nu duce decât la ruina acelei naţii.

Suntem Homo Sapiens… Suntem specia dominantă pe planetă şi asta deoarece ne-am întins în toate părţile cu tehnologia noastră, invadând fără discernământ mediul ambiental.

Vreme de câteva decenii, am tăiat copaci, am râmat pe „pielea” Geei  sute de mii de drumuri, i-am „înfipt” în piele stâlpi de electricitate şi i-am introdus pe sub această „piele” la diferite adâncimi sute de mii de kilometri de cabluri electrice. Deranjăm auzul planetei cu motoarele avioanelor, aruncăm acum sticle de plastic şi tot felul de deşeuri nu doar în râuri şi lacuri, dar şi în oceanele lumii sunt zone pline cu aşa ceva, încât cetaceele şi păsările îşi văd existenţa pusă în pericol din cauza nesăbuinţei omului.

Am ciopărţit „pielea” Geei cu bombe, cu sute de mii de sonde petroliere şi cu teste nucleare, şi acum mai nou nebunii planetei folosesc tehnologii de tip HAARP scalare pentru a dirija după cum le e cheful vremea pe care o transformă în armă de distrugere aplicată asupra acelor ţări care nu se aliniază la draconica politică neocolonialistă mondială de tip heghemonic propagată de americani, mai bine zis de elita întunecată.

Starea actuală existentă în lume, de aparentă pace menţinută prin stare de conflict, este în realitate rezultatul unor inteligenţe perverse, perfide, cretinoide, lipsite de cel mai elementar strat de energie emoţională pozitivă, inteligenţe IQ care se ascund în spatele unor proprietăţi întinse pe mii de hectare, ca nu cumva mass-media independentă şi băgăcioasă să se strecoare pe moşiile lor moderne şi să tragă cu ochiul la ce fac aceşti sceleraţi în vilele lor unde lumina pătrunde cam greu.

Ceea ce este mai tragic este că prin intermediul mass-mediei aservite – ziare, radiouri şi televiziuni – aceşti nebuni ce dovedesc o inteligenţă diabolică, machiavelică, fără scrupule, chiar sadică, transmit lumii unda aceasta de răutate inconştientă ce se instalează în mintea majorităţii populaţiei. Expresia „ei, ce-mi pasă mie de vecinul…?” de exemplu, poate fi – v-aţi pus vreodată întrebare asta? – rezultatul influenţei acestei inteligenţe colective negative care „parfumează” cu otrava sa mediul mental planetar al societăţii umane.

Faptul că mereu se prezintă pe canalele de ştiri tot felul de nenorociri, că se descoperă făptaşi criminali, că se dezvăluie lucruri făcute împotriva societăţii de indivizi consideraţi anterior „morali şi decenţi”, iar lista poate continua cu nenumărate exemple, şi lumea nu ia atitudine ci se complace într-o lentoare a conştiinţei, demonstrează pentru cei care s-au trezit spiritual cât de intensă este o încă asemenea influenţă negativă asupra mentalului uman colectiv, şi cu precădere asupra emisferei cerebrale stângi responsabilă de raţiune.

Desigur că în ultimele două decenii multe segmente sociale s-au mai trezit dintr-o asemenea letargie, indusă pe emisfera stângă ce este sediul inteligenţei minţii IQ, de către maşinăria infernală de propagandă furibundă a acestor nebuni care pretind că dirijează lumea din umbră. Dacă aceşti oameni, că oameni sunt, deşi spiritele lor sunt altceva, au produs atâtea daune naturii prin determinarea societăţii de a mutila natura pentru diverse scopuri, vă daţi seama că sunt total lipsiţi de empatie şi compasiune?

Este foarte posibil ca emisferele lor drepte să fie atrofiate, cel puţin funcţional astfel încât frumosul, creativitatea, abstractul, care aparţin emisferei cerebrale drepte, sunt mai puţin înţelese de aceşti nebuni şi cu atât mai puţin folosite.

Chiar dacă aparent ar avea emisferele cerebrale echilibrate, prin modul lor de a domina lumea prin IQ demonstrează că sunt foarte dezechilibraţi în funcţionalitatea lor cerebrală. Şi o asemenea chestiune au încercat vreme de decenii să o impună forţat omenirii prin diferite chestiuni cum ar fi: nu există extratereştri, OZN-urile sunt o haluncinaţie individuală sau colectivă, ceea ce contează în viaţă sunt banii şi puterea – acesta fiind conceptul lor morbid, religiile sunt literă de lege – prin ele au dominat omenirea, SF-ul e o prostie, oamenii trebuie să trăiască pentru a munci, a mânca, a-şi face o familie şi o casă – un slogan insidios care a îndoctrinat omenirea până de curând, şi lista ar putea continua cu multe altele de acest gen. Deci se poate observa că raţiunea lor infamă şi răutăcioasă acţionează contra trezirii spirituale a omenirii, fenomen care are loc pe emisfera dreaptă a indivizilor umani. Erau şi contra muncii de creaţie care dezvoltă abilităţile spirituale, şi contra progresului tehnico-ştiinţific pe care parţial au încercat să-l acapareze, şi contra tuturor acelor chestiuni emoţionale manifestate de oameni în general în viaţa de zi cu zi.

La muncă mai ales în mediile occidentale până de curând – 2-3 ani în urmă – nu se admitea implicarea laturii emoţionale la un angajat, acest lucru fiind considerat o vulnerabilitate, oamenii puteau fi chiar concediaţi pe chestia asta. Desigur că un asemenea concept este de-a dreptul o stupizenie pentru că emoţiile sunt cele care ne dau „stofa” de om, nu doar gândirea raţională. Şi astfel s-a născut un curent de eliberare emoţională la nivel planetar, care a cuprins deja mai bine de o treime de omenire. Ei şi ce au făcut cei din elita întunecată când au văzut că oamenii se trezesc? Ce şi-au zis ei între ei…? „Să le zgândărim emoţiile…” şi au programat invazia musulmană în Europa, ca să nu mai zicem că au prăbuşit deliberat turnurile gemene din New York în 2001, murind acolo mii de nevinovaţi, evenimentul îngrozind emoţional miliarde de oameni din întreaga lume. Au programat primăvara arabă în 2011 şi acum invazia musulmană de refugiaţi în Europa.

Deci vedem că acest nucleu de IQ negativ, de gândire alterată şi hiperparanoică – pentru că acestei elite sclerozate emoţional îi este o mare frică pentru că s-ar putea să piardă tot mai mult teren în faţa trezirii spirituale a lumii – caută cu disperare tot felul de tactici să amâne valul de renaştere emoţională şi spirituală a lumii.

Știţi de ce se tem cel mai tare aceste creaturi întunecate în privinţa laturii emoţionale şi a inteligenţei emoţionale a omenirii?

Pentru că odată ce este retrezită emisfera dreaptă, oamenii îşi vor recăpăta abilitatea de a vedea puţin câte puţin în subtil, şi astfel vor putea vedea adevărul ascuns deliberat de aceste creaturi abjecte, precum şi spiritele lor întunecate. Iar când va veni vremea aceea, asemenea creaturi nu vor mai avea loc unde să se ascundă, iar pedeapsa omenirii pentru faptele pe care le-au comis împotriva lumii, prin tot felul de mijloace, va fi cumplită. Cumplită, dar dreaptă! Şi ca un corolar al articolului, de aceea Iisus a fost condamant, pentru că el era pe vibraţia de EQ şi vedea toate urzelile fariseilor din templu, în timp ce aceştia fiind numai pe IQ, erau orbi şi tocmai de aceea nici nu l-au înţeles şi l-au şi răstignit.

Orice Lege Spirituală trecută doar prin filtrul raţiunii de către orice naţiune, nu duce decât la ruina acelei naţii. De aceea Iisus ne-a îndemnat să cunoaştem Adevărul, adică să ne folosim EQ-ul în mod creativ pentru a cunoaşte, şi astfel cunoscând adevărul, vom deveni cu adevărat liberi!

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile