ADN
ADN-ul fizic este considerat un Nod Final Agregat

ADN-ul este afectat de Energiile Cosmice și Locale care sunt “filtrate” prin intermediul sistemul nostru nervos cât și prin iradierea directă a corpurilor spirituale.

La ora actuală, ADN-ul nostru este iradiat de Energiile Cosmice și Locale. Am putea spune că Energia Cosmică este definită ca orice energie dintr-o sursă externă Sistemului nostru Solar, iar Energia Locală este definită ca fiind energia provenită din Sistemul nostru Solar. Energia Locală este în continuare transdusă din Energie Cosmică prin Soare în toate planetele din jur și prin lunile satelit, identic din punct de vedere holografic cu sistemul nostru de chakre și nadisuri. Toată energia, mai mult sau mai puțin, poartă cu ea informație – Era Informațională.

Procesul de iradiere continuă prin intermediul unor energii cu frecvențe ridicate, forțând cu timpul schimbări și mutații în ADN-ul uman. Sistemul nervos subtil conectat la chakre și nadisuri îndeplinește cel puțin trei sarcini importante: primește, filtrează și distribuie energie pe mai departe tuturor celorlalți neuroni. Neuronii sistemului nervos subtil sunt oarecum asemănători cu routerele care distribuie informație pe Internet și care direcționează “pachetele” de lumină, transportând informații la scară multidimensională. Sistemul nervos subtil interacționează cu sufletul, care la rândul său interacționează cu spiritul (sau sursa).

ADN-ul neuronal este multidimensional și creat printr-o arhitectură care oglindește chakrele în ordinea vibrațională ascendentă prin corespondență cu corpurile spirituale. Informația purtătoare de energie este transmisă atât în interiorul cât și în afara arhitecturii ADN printr-un fel de Tunel Sinaptic realizând astfel schimburile de fotoni (energie electromagnetică). Putem spune că procesul acesta formează o Rețea Neuronală Multidimensională în care ADN-ul fizic este considerat un Nod Final Agregat.

Este un alt mod de a spune că ADN-ul nostru este afectat de Energiile Cosmice și Locale care sunt “filtratate” prin intermediul sistemul nostru nervos cât și prin iradierea directă a corpurilor spirituale. Aceste energii cosmice fierbinți și pure creează și forțează o convergență a dimensiunilor/densităților din structura ADN-ului neuronal. În timp ce acest proces va crea o răsturnare a schimbărilor în cadrul psihofiziologiei umane, în cele din urmă, rezultatele vor fi o integrare mai mare a Sursei și a sufletului. Este posibil ca toate catenele suplimentare din ADN să apară în mod natural, aliniate la șablonul holografic, odată ce a fost utilizat debitul maxim sau lățimea de bandă admisă a unei singure catene (vezi modelul ADN cu 24 de catene).

Cercetările științifice actuale au teoretizat despre conștiință că este non-locală pentru creier și corp. Ba mai mult decât atât, conștiința stocată la nivel local există inclusiv în celulele corpului uman, cu numele de “microcosmos”. Prin urmare, mintea noastră este afectată de câmpurile noastre interne colective de conștiință și rezonanță prin câmpurile morfice ale Pământului. În încheiere, rămâne să contemplăm cuvintele magice ale lui Hermes Trismegistul: „Ceea ce este sus este ca și ceea ce este jos”. Sau, poate o altă variantă mai autohtonă: “Interior exterior, boss”.

Articolul precedentAjutorul plantelor în Ascensiunea Spirituală
Articolul următorMintea noastră cea de toate zilele (exercițiu practic)
De-a lungul timpului a primit multe etichetări: îndrumător spiritual, mistic, hipster, flower power, hipiot, pronoic, panspermic, omnist și holobiont. Iar în timpul liber scrie...
4.3 3 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile