Istoria psihică a Pământului – II
© Michal Bednarek / Bigstockphoto

Nu contează că e ceva pozitiv sau negativ, mintea umană reacţionează imediat când ceva nou apare.

Vreme de milenii, cu o oarecare probabilitate cam de pe vremea egiptenilor antici, aproape toate evenimentele majore petrecute în omenire au fost consemnate. Fie pe suluri de piele, fie pe pergamente obţinute din coajă de copac prelucrată, fie pe hârtie cum era în China şi India, aceste evenimente ce au influenţat evoluţia civilizaţiei umane au fost aşternute cu răbdare şi redate aşa cum s-au priceput mai bine cronicarii vremurilor respective.

În prezent dispunem de mijloace foarte performante de înregistrare şi stocare a informaţiilor ce provin din asemenea evenimente. Dar înainte de a consemna oamenii în arhive astfel de circumstanţe, există o altă modalitate prin care informaţia – care este energie – este stocată într-o manieră completă, şi nu doar trunchiată sau selectivă, aşa cum procedăm noi pentru a reda în manuale şi arhive cele mai importante evenimente care se petrec. Pentru că aşa şi este, chiar dacă de exemplu în urma celui de-al Doilea Război Mondial au fost consemnate foarte multe detalii, vizând preşedinţii implicaţi în război, câţi soldaţi avea o armată sau alta, ce se discuta, ce bătălii se dădeau şi unde, cine şi ce fabrica, ce consecinţe au lăsat bombardamentele etc.

Este evident că dacă s-ar fi scris despre absolut toate detaliile derulate de-a lungul ultimului război care a implicat aproape toate ţările lumii, probabil nu ar fi fost suficient 100 de cărţi de istorie referitoare la acest dramatic eveniment din istoria civilizaţiei noastre.

Dar la modul complet informaţiile au fost stocate în Akasha planetei, căci aşa cum ceva se petrece oriunde în acest univers, tot ceea ce este informaţie şi se manifestă într-un fel sau altul se înregistrează automat în straturile universului. Şi astfel nu se pierde nimic, despre orice.

Nu e minunat mecanismul pus la la punct de către Creator?

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Istoria psihică a Pământului – IIstoria psihică a Pământului – III >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?