Istoria psihică a Pământului - III
© Bigstockphoto

Istoria psihică este partea nevăzută a civilizaţiei umane, este câmpul energetic în care se înregistrează reacţiile naţiunilor şi cetăţenilor lumii.

Societatea umană s-a dezvoltat în ultimii 20 de ani de-o manieră extraordinară, din foarte multe puncte de vedere. Deşi tehnologia şi ştiinţa au făcut paşi mari în descoperirea multor chestiuni, de altfel necesare confortului şi cerinţelor noastre, totuşi indivizii umani au rămas la un stadiu mediocru de evoluţie.

Dacă ar fi să luăm în calcul conform scalei de conştiinţă oferită de către Fondatori prin intermediul lui Sal Rachele, ale cărui cărţi le-am popularizat în revista noastră, marea majoritate a pământenilor – aşa cum Sal a explicat şi în interviul pe care i l-am luat în noiembrie 2015 – se află la nivelul 4,25.

Un nivel încă insuficient pentru a ieşi din starea de inerţie şi dualitate în care cei care conduc din umbră Sistemul îi menţin pe oameni, prin intermediul televiziunii şi presei scrise aservite. Dacă simplificăm puţin şi intrăm în detalii, majoritatea oamenilor au profesii intelectuale şi deci sunt pe nivelul de conştiinţă 4,00 D – 4,50 D sau echivalentul pe scala doctorului Hawkins la nivelul de 250-350 ceea ce determină încă manifestări duale şi acesta este motivul pentru care civilizaţia umană încă nu s–a debarasat de aceşti paraziţi care subminează societatea.

Deşi la ora actuală cel puţin 1 miliard de oameni citesc şi se instruiesc în ceea ce priveşte latura spirituală a vieţii, masa critică încă nu a atins acel 50% necesar, cel puţin ca flux energetic în mentalul colectiv, pentru a răsturna încărcătura negativă ce predomină în lume de câteva secole bune. Este verificată zicala că nu e suficient să ştii, citind din cărţi şi documentându-te pe internet, trebuie să şi faci şi mai ales să ştii să faci şi cum să faci.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.
Următorul episod<< Istoria psihică a Pământului – IIIstoria psihică a Pământului – IV >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?