Istoria psihică a Pământului - III
© Bigstockphoto

Istoria psihică este partea nevăzută a civilizaţiei umane, este câmpul energetic în care se înregistrează reacţiile naţiunilor şi cetăţenilor lumii.

Societatea umană s-a dezvoltat în ultimii 20 de ani de-o manieră extraordinară, din foarte multe puncte de vedere. Deşi tehnologia şi ştiinţa au făcut paşi mari în descoperirea multor chestiuni, de altfel necesare confortului şi cerinţelor noastre, totuşi indivizii umani au rămas la un stadiu mediocru de evoluţie.

Dacă ar fi să luăm în calcul conform scalei de conştiinţă oferită de către Fondatori prin intermediul lui Sal Rachele, ale cărui cărţi le-am popularizat în revista noastră, marea majoritate a pământenilor – aşa cum Sal a explicat şi în interviul pe care i l-am luat în noiembrie 2015 – se află la nivelul 4,25.

Un nivel încă insuficient pentru a ieşi din starea de inerţie şi dualitate în care cei care conduc din umbră Sistemul îi menţin pe oameni, prin intermediul televiziunii şi presei scrise aservite. Dacă simplificăm puţin şi intrăm în detalii, majoritatea oamenilor au profesii intelectuale şi deci sunt pe nivelul de conştiinţă 4,00 D – 4,50 D sau echivalentul pe scala doctorului Hawkins la nivelul de 250-350 ceea ce determină încă manifestări duale şi acesta este motivul pentru care civilizaţia umană încă nu s–a debarasat de aceşti paraziţi care subminează societatea.

Deşi la ora actuală cel puţin 1 miliard de oameni citesc şi se instruiesc în ceea ce priveşte latura spirituală a vieţii, masa critică încă nu a atins acel 50% necesar, cel puţin ca flux energetic în mentalul colectiv, pentru a răsturna încărcătura negativă ce predomină în lume de câteva secole bune. Este verificată zicala că nu e suficient să ştii, citind din cărţi şi documentându-te pe internet, trebuie să şi faci şi mai ales să ştii să faci şi cum să faci. Foarte multe persoane care se considerau evoluate din punct de vedere spiritual, dar care mereu invocau câte ceva referitor la faptul că nu practicau sau nu făceau ceva anume pentru a avea rezultate în acest sens. Dar nu acesta este neapărat aspectul cel mai dăunător civilizaţiei umane.

Mass-media aservită îndeplineşte scopuri obscure, având ţinte bine determinate în interiorul societăţii umane. Un exemplu foarte elocvent în acest sens este valul de imigranţi care a pătruns în Europa. În afară de faptul că toţi cetăţenii europeni, din Anglia şi Franţa până în Bulgaria şi România sunt revoltaţi de deciziile parlamentarilor de la Bruxelles, o asemenea situaţie a generat un flux imens de frică şi îngrijorare în câmpul mental colectiv, cel puţin pe zona europeană.

Vă puteţi da seama că privind în perspectiva energiilor psihice, astfel de stări aproape generalizate la nivel european sunt întreţinute aproape continuu de posturile de televiziune care transmit mereu în mod trunchiat ştirile. Desigur nu zice nimeni că refugiaţii sunt uşi de biserică, imaginile filmate de diferite televiziuni arată foarte clar ce se întâmplă.

Credeţi că păpuşilor controlate de Illuminati şi mai ales acestora din urmă le pasă de faptul că s-a produs atâta tevatură în Uniunea Europeană? Din contră! Lor le place haosul şi frica pentru că doar aşa ştiu că pot stăpâni pe mai departe. Şi ca în orice ocazie când se petrec asemenea lucruri, în spatele scenei se pregătesc, aşa cum s-a întâmplat de fiecare dată, la adăpostul unor astfel de evenimente perturbatoare aceşti nebuni ai planetei scornesc noi legi prin care să îngrădească şi mai mult drepturile cetăţenilor lumii.

Actualmente Occidentul pretinde sus şi tare că în Siria, de unde provin o parte a refugiaţilor islamişti, nu exista democraţie şi o viaţă decentă în ultimii ani. Căutaţi pe internet cei care aveţi acasă un calculator şi scrieţi în Google „Syria before and after” adică „Siria înainte şi după” invazie şi veţi vedea nişte poze comparative. Numai distrugeri, suferinţă şi pagube de tot felul care a amprentat moralul populaţiei adânc de tot. Şi asta pentru a-i alunga pe islamişti din ţările lor către statele Europei, în încercarea de a răspândi frica şi groaza în naţiunile europene. Doar aşa mai pot fi ţinute sub controlul agresiv de tip financiar-bancar, în acest prezent când omenirea se trezeşte spiritual.

Istoria psihică aşa cum spuneam este partea nevăzută a civilizaţiei umane, este câmpul energetic în care se înregistrează reacţiile naţiunilor şi cetăţenilor lumii. Dar tot în acest câmp al istoriei psihice se înregistrează şi energiile acestor întunecaţi care tot timpul, având la dispoziţie grupuri de persoane pregătite în magie neagră, prin ritualuri deversează la nivel colectiv fluxuri de ură şi alte tipuri de stări negative, astfel încât, pentru că doar aşa se explică, atunci când cineva câştigă să zicem funcţia de preşedinte de stat sau de înalt funcţionar internaţional, este agăţat pe latura ego-ului de asemenea energii care au rolul de a deturna bunele intenţii sau un comportament corect.

Procedura este destul de simplă, mai ales dacă persoana vizată nu beneficiază de protecţie energetică. Astfel de grupuri invocă numele acelei persoane ce deţin funcţia importantă în stat sau la nivel internaţional şi corpurile sale subtile sunt parazitate cu fluxul sonor îndreptat către propria persoană. În acest fel întunecaţii mizează să ocupe prin parazitare mentalul acelei persoane, trimţând un egregor negativ să stea agăţat de respectiva ţintă. Aşa se explică de ce într-o primă fază un candidat la preşedinţie, cu preponderenţă în ţările dezvoltate, întruneşte simpatia milioanelor de votanţi, pentru ca apoi să fie blamat şi să devină ţinta nemulţumilor în masă din partea zecilor de milioane de cetăţeni.

Asta se întâmplă clar pe de-o parte, căci pe de altă parte aceiaşi întunecaţi premeditează prin intermediul presei scrise şi al televiziunilor tot felul de scenarii care afectează bunul mers al omenirii, şi pe de o altă parte ţin naţiunile lumii într-o stare de dependenţă faţă de tot feluri de bunuri de consum şi faţă de sex, care apare mascat în 85% din reclame, astfel încât atenţia şi trezirea spirituală să fie deturnate prin schimbarea atenţiei de la propria persoană către evenimentele ce se petrec în societate.

Prin repetarea obsesivă a reclamelor şi a unor idei bine ticluite, aruncate apoi în mentalul colectiv, întunecaţii persistă în această atitudine distructivă, morbidă şi plină de răutate împotriva libertăţii adevărate a oamenilor, care e libertatea spirituală de a cunoaşte şi a se simţi cu adevărat liberi.

Aşadar noi cunoaştem în mare istoria lumii, dar nu ştim nici cine a premeditat-o astfel şi nici nu ce scop a făcut ca evenimentele să se deruleze astfel. Şi cel mai grav dintre toate lucrurile este acela că nici măcar nu-i cunoaştem pe cei care au fabricat istoria omenirii.

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile