Istoria secretă a omenirii
© Pixabay

Este evident că în câteva pagini nu putem cuprinde nici 1% din această istorie secretă, dar investigaţii există şi treptat ele scot la lumină aceste teribile secrete care puteau schimba soarta lumii în bine, dacă ar fi fost cunoscute oficial.

De mii de ani civilizaţia umană actuală a adunat foarte multe evenimente. Pe bună dreptate ne putem pune întrebarea dacă istoria aşa cum este ea astăzi predată peste tot în lume, cu datele istorice despre fiecare ţară cu evenimentele petrecute în naţiunea respectivă, este chiar istoria reală.

Există dictonul care spune că „învingătorii fac istoria”, prin asta înţelegându-se că cei care câştigă un război îşi arogă dreptul, prin condiţiile impuse inamicului, de a relata faptele şi de a le consemna oficial aşa cum vor ei şi nu aşa cum s-au întâmplat ele în realitate. Şi pe parcursul acestui articol vom puncta câteva exemple, ca să înţelegeţi că istoria aşa cum o ştim, este în realitate o farsă monumentală, deoarece a fost dictată întotdeauna de către cei care au câştigat războaiele sau conflictele ascunse.

Ar trebui ca fiecare om care trăieşte în acest prezent să înţeleagă un lucru fundamental. Şi anume că istoria cea adevărată a omenirii nu este doar cea din manuale, pentru că la drept vorbind ceea ce este scris în manualele de istorie ale fiecărei ţări, cu istoria propria dar şi cea mondială, este doar o mică parte din tot ceea ce s-a întâmplat.

Să luăm un exemplu concret ca să vedeţi în ce fel a fost influenţată istoria Europei vreme de secole, până spre epoca modernă…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Articolul precedentGeneza civilizaţiei umane – Tibet şi Carpaţi (I)
Articolul următorCauzele spirituale ale bolilor de oase – Gleznele (VIII)
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Teodor
Teodor
5 ani în urmă

Mult adevar aici. Felicitari!