Karma Dharma Cheile Genelor
© Cheile Genelor
Timp estimat de citire: 9 minute

Să vedem în câteva fragmente de analiză cum va fi parcursul civilizaţiei noastre în următorul deceniu, având în vedere că deja suntem în 2018.

Destinul omenirii pare că s-ar fi schimbat… Dacă ne uităm la recentele reuşite ce păreau imposibile vreodată doar în urmă cu 10 ani, ne dăm seama că ceva extrem de important s-a petrecut în interiorul civilizaţiei umane.

Vorbim aici despre actuala situaţie la nivel planetar, cu noile orientări geo-politice şi geo-strategice. Şi apropo de acest aspect politic.

O doamnă din vestul ţării, din ce oraş exact nu ştiu deoarece n-a specificat asta, ne-a sunat la redacţie afirmând foarte ofuscată că este dezamăgită că am abordat politica în comentariile editorialului. Doamna respectivă nu a vrut să înţeleagă nici după ce i s-a explicat că deciziile oamenilor politici afectează din punct de vedere karmic şi al evoluţiei mersul unei societăţi, indiferent care ar fi aceea.

Să ne uităm de exemplu la americani şi să vedem ce se petrece în prezent acolo, cu demontarea pas cu pas a ceea ce ei numesc ”deep state” adică ”statul paralel” cum i se spune la noi. Tot ceea ce se întâmplă în interiorul societăţii într-o ţară sau alta determină asupra oamenilor de acolo fel de fel de reacţii, de la cele paşnice până la cele violente. Aceste reacţii sunt sub forma faptelor, cuvintelor şi acţiunilor, deci ele formează ceea ce numim karmă. Şi atunci dacă asemenea situaţii au efect karmic asupra oamenilor, datorită reacţiilor lor,  este clar că putem aborda şi ceea ce se întâmplă în domeniul politic, pentru simplul fapt că la ora actuală omenirea din perspectiva evoluţiei sale încă este influenţată major de deciziile şi acţiunile domeniului politic.

Un exemplu foarte clar în acest sens este acordul nuclear încheiat de curând între Statele Unite şi Coreea de Nord, ceva ce toată lumea credea că niciodată nu se va întâmpla în secolul ăsta, care este o dovadă vie a faptului că dacă sunt conştientizaţi anumiţi factori, de către persoanele care cunosc clar asemenea probleme, se poate ca lucrurile „bătute în cuie” să fie luate şi schimbate fără probleme prin decizii ferme, inteligente şi clare. Chestiuni despre care întreaga civilizaţie umană credea că nu se pot rezolva, datorită uriaşelor diferenţe dintre punctele de vedere ale unor lideri mondiali, s-au rezolvat doar pentru că aşa a vrut un astfel de lider – Donald Trump. Cum se spune la noi în popor buturuga mică – un singur preşedinte hotărât ca Trump – răstoarnă carul mare – sistemul mecanismelor mondiale clasice care menţineau diferenţele forţate între unele state.

Astfel prin alegerea fortuită a lui Trump la conducerea Statelor Unite ale Americii, linia temporală de viitor determinată de George Bush junior şi de Obama, linie ce se îndrepta către un colaps la nivel mondial şi un conflict aproape generalizat care aducea după el Noua Ordine Mondială, s-a modificat dintr-o dată. A început astfel să se destrame structura mecanismelor fabricate vreme de vreo 70 de ani de agenţii ocultei mondiale, prin care se urmărea un viitor al unui control total asupra civilizaţiei umane din perspectiva economică şi financiară. Linia aceasta temporală s-a modificat în momentul investirii lui Trump în ianuarie 2017.

La momentul depunerii jurământului de către Trump, în calitate de al 45-lea preşedinte al Statelor Unite, Uranus din Berbec se afla în opoziţie cu Jupiter din Balanţă. Ambii aştri se aflau în cuadratură cu Pluton din Capricorn, toate trei formând un Careu în T în semne cardinale, adică o structură energo-informaţională care a determinat începutul unei serii de transformări de lungă durată, succesive şi care vizează nu doar confruntarea cu oculta mondială – reprezentată de Pluton, cu bancherii mondiali – simbolizaţi de Jupiter, ci şi un plan de amploare prin care se vizează însăşi transformarea societăţii americane într-un sens pozitiv şi constructiv, scoţând-o din letargia celor 16 ani de alienare în care au împins-o Bush junior şi Obama. Semnul zodiacal în care acţionează acest Careu în T este Racul, care nu întâmplător este zodia Statelor Unite, dar semnul Racului simbolizează şi omenirea în ansamblul ei.

Deci investirea lui Trump a adus energii care dinspre latura karmică se vor deplasa treptat spre dharma omenirii.

Astrul cercetaş aflat înaintea Soarelui, la momentul investirii în 20 ianuarie 2017, era Pluton şi din perspectiva aceasta astrul cercetaş oferă informaţii despre capacitatea pe care Trump o are la dispoziţie pentru ce are de realizat. Este un preşedinte care va răsturna treptat din temelii vechile înţelegeri la nivel mondial şi deja se vede asta prin acordul încheiat cu Coreea de Nord, despre care nimeni nu credea vreodată că e posibil.

Referindu-ne la această axă evolutivă, karma şi Dharma omenirii, să vedem în câteva fragmente de analiză cum va fi parcursul civilizaţiei noastre în următorul deceniu, având în vedere că deja suntem în 2018.

Între 2019 şi 2020 Axa Nodurilor Lunare se va afla pe semnele Rac-Capricorn, ieşind de pe Axa Leu-Vărsător în luna Noiembrie a acestui an. Axa Rac-Capricorn este cea a intrării şi ieşirii sufletelor spre şi de pe Pământ.

Interpretarea informaţiilor aduse de schimbarea de vibraţie, odată cu intrarea Nodurilor Lunare pe Rac-Capricon, o putem face prin prisma Cheilor Genelor, care ne oferă multe detalii.

Perspectica Karmică

Să luăm poziţia Nodului Lunar Sud care va fi în Capricorn. Acestui semn îi sunt echivalente în ordinea gradelor parcurse de Nodul Sud în Capricorn Cheile 60, 61, 54, 38, 58 şi 10.

Cheia 60 are următoarele caracteristici pe nivele de existenţă: Fricile – cu Limitări diverse, Calităţile – cu Realismul şi Virtuţile – cu Dreptatea, fiind Cheia Mutaţiilor. Ea va determina un sens comun al spiritualităţii la nivel planetar, deci karmic omenirea strânge rândurile. Omenirea va învăţa Detaşarea de condiţionările Sistemului.

Cheia 61 – Fricile – cu Psihozele sociale, Calităţile – cu Inspiraţia creativă şi Virtuţile – cu simţul Sanctităţii, fiind Cheia Adevărului Interior. Când Nodul Sud va traversa gradele 26-20 din Capricorn (Nodurile Lunare au deplasare inversă în zodiac) la foarte multă lume se va activa glanda chakrei din creştet ce face conexiunea cu Divinul.

Cheia 54 – Fricile – cu Lăcomia, Calităţile – cu Aspiraţiile către divin, şi Virtuţile cu Ascensiunea, fiind Cheia Respectului şi a Căii Interioare.

Cheia 38 – Fricile – cu Conflictul, Calităţile – cu Perseverenţa şi Virtuţile – cu Onoarea, fiind Cheia Ţelului şi a opoziţiei faţă de ce este vechi, amprentată de energia Războinicului Luminii din interiorul individului uman.

Cheia 58 – Fricile – cu Insatisfacţii, Calităţile – cu Vitalitate şi Virtuţile – cu Binecuvântare, fiind Cheia Elevării.

Cheia 10 – Fricile – cu Obsesia de sine, Calităţile – cu Naturaleţea şi Virtuţile – cu A fi pur şi simplu, fiind Cheia trezirii Spirituale.

Când Nodul Sud va parcurge gradele 3 Capricon – 0 Capricorn se va produce o masivă trezire spirituală pe planetă. Asta va fi în primăvara anului 2020.

Perspectiva Dharmică

Avem semnul Racului cu Cheile – de la 30 grade Rac la 0 grade Rac56, 62, 53, 39 şi 52. Să vedem ce spune fiecare dintre ele.

Cheia 56 – Fricile – cu Distragerea atenţiei, Calităţile – cu Îmbogăţirea şi Virtuţile – cu Prea Plin Divin, fiind Cheia Căutării şi Jocului Divin.

Cheia 62 – Fricile – cu Intelectul, Calităţile – cu Precizia şi Virtuţile – cu Impecabilul, fiind Cheia Organizării prin Micile Puteri de Grup şi a Limbajului Luminii. Când Nodul Nord va intra în Rac între gradele 26 – 20 anul viitor în februarie, se vor răspândi primele învăţături concrete despre Limbajul Luminii.

Cheia 53 – Fricile – cu Imaturitatea, Calităţile – cu Expansiunea evolutivă şi Virtuţile – cu Superabundenţa de grup, fiind Cheia Dezvoltării şi Evoluţiei.

Cheia 39 – Fricile – cu Provocările generate de îngrijorări materiale, Calităţile – cu Dinamism folosit pentru depăşirea obstacolelor şi Virtuţile – cu Eliberarea de condiţionările lumeşti, fiind Cheia Energiei de Transcendenţă.

Cheia 52 – Fricile – cu Stresul lumesc, Calităţile – cu Trierea oferită de opţiuni şi Virtuţile – cu Persistenţa în ceea ce este de realizat, fiind Cheia Stabilităţii.

Acestea sunt caracteristicile karmice şi Dharmice ale civilizaţiei umane pentru următorii 2 ani şi desigur vom reveni în viitorul apropiat cu noi informaţii în acest sens, pentru că este mult de discutat şi de înţeles despre cum rezolvăm karma omenirii, fiecare pe bucăţica lui.

Sinteză

Este deci de curăţat la greu această karmă negativă a omenirii şi dacă privim de exemplu Ascensiunea Spirituală dintr-o asemenea perspectivă, acum vă puteţi da seama de ce lucrurile în acest sens merg atât de încet. Pentru că întâi de toate, pentru a putea ascensiona fie şi la nivel individual, este necesară curăţarea masivă a câmpului energetic colectiv care obstrucţionează propria energie spirituală. De aceea foarte mulţi români care au apucat pe calea spirituală erau nedumeriţi de ce nu pot ascensiona concret, dacă au urmat procedurile explicate corect în toate cărţile citite de ei. Adică mai pe înţelesul vostru câmpul energetic colectiv al omenirii, fiind încă atât de încărcat cu energii negative, interferează cu energia individului care vrea să evolueze spiritual către ascensiune. Şi ca urmare aceasta este explicaţia despre faptul că Primul Val al Ascensiunii din intervalul 2015-2017 a fost atât de mic. În toate transmisiunile de channeling din partea entităţilor de Lumină şi iubire se estimase un număr destul de mare, cam vreo câteva sute de milioane de oameni de pe toată planeta, care ar fi urmat să intre în Primul Val al Ascensiunii.

În 2017 spre finalul anului s-a constatat, conform altor informaţii primite prin channeling de mai mulţi mediumi în toată lumea, că nici măcar un sfert din cele câteva sute de milioane nu atinseseră pragul necesar pentru ascensiune. Deci asta este o problemă serioasă şi atâta timp cât vor mai exista în lume fosile ale familiilor Illuminati, care fac orice doar ca să întârzie evoluţia civilizaţiei umane, vor exista astfel de probleme existenţiale.

Când Soroş a fost întrebat în timpul acelui interviu menţionat mai devreme, ce obiective are el ca om de afaceri, răspunsul său a fost că pe el îl interesează doar să facă bani, şi că nu-l interesează dacă în urma profitului său economia acelei ţări e complet distrusă. Asta este o mentalitate cel puţin diabolică, dacă nu cumva şi mai rea de atât! Şi vă daţi seama că acţiunile unuia ca el obstrucţionează destul de mult, împreună cu ceea ce fac prin lume acoliţi de-ai săi din gruparea Illuminati, dharma omenirii, care este aceea de a se elibera de influenţa negativă la nivel de mentalitate.

Altfel spus oamenii sunt fiinţe libere spiritual în primul rând, iar asta presupune să îşi exercite Liberul Arbitru în cunoştinţă de cauză în privinţa oricăror lucruri. Mai ales în privinţa modului în care omul ca cetăţean vrea să trăiască. Ori deocamdată marea majoritate a mass-mediei mondiale minte şi dezinformează premeditat, pentru a ascunde miliardelor de oameni adevărul despre atâtea şi atâtea situaţii. Chiar şi prezentarea în acest fel determină energii karmice negative, căci o ştire ajunge instantaneu astăzi în casa oricui are televizor şi urmăreşte posturile de televiziune respective. Deci vă daţi seama cât este de curăţat la omenirea noastră? Şi atunci ne mirăm de ce evoluăm atât de încet…?! Fiecare reacţie a fiecărui om de pe Pământ contează din perspectiva eliberării civilizaţiei umane de sub dominaţia ascunsă a Illuminati, aceştia având drept scop menţinerea unei stări de sclavie planetară, de pe urma căreia să beneficieze doar ei şi familiile lor. Cu alte cuvinte sunt nişte paraziţi.

În anii 90 David Icke, cunoscut autor de cărţi esoterice, era ridiculizat din plin la un post de televiziune englez, pentru ipoteza sa considerată la vremea aceea aiurită despre reptilieni. Între timp cercetările asupra fenomenului OZN şi a extratereştrilor au adus în prim plan, prin diferite dovezi – mărturii ale întâlnirilor cu fiinţe din alte lumi, precum şi informaţii desecretizate din dosare CIA şi FBI – realitatea existenţei unor asemenea creaturi. Şi s-a ajuns până acolo încât s-a admis că există posibilitatea ca reptilienii să fie întrupaţi în diferite personaje influente din lumea politică şi economică. Cercetările asupra acestei realităţi, mai ales pe baza unor documente declasificate din anii 50-60, au pus în evidenţă că reptilienii se hrănesc cu frica şi energia negativă emisă de oameni. Ca să înţelegeţi cum este cu chestia asta, aşa cum noi ne simţim revigoraţi stând în Soare şi bucurându-ne de căldura lui, fortificându-ne aura şi sănătatea, la fel este pentru aceşti reptilieni energia negativă emisă de oameni la nivel emoţional şi mental. Şi cu cât omenirea este stârnită să emită energii negative, prin tot felul de ştiri mincinoase prezentate mai ales la televizor, cu atât reptilienii Illuminati rămân pe poziţie primind ceea ce vor. Şi în fiecare zi întâmplându-se asta, dharma omenirii este obstrucţionată ca să nu crească.

Dharma o puteţi înţelege ca fiind energia bună a omenirii, emisă de către toate fiinţele umane care sunt bune, generoase, care se ocupă cu acte de caritate, care ţin seminarii şi workshopuri şi îi ghidează pe alţii care vor să se trezească spiritual, care sunt blânde, care ajută prin diferite mijloace pe alţii şi alte fiinţe umane care se adună în grupuri şi acţionează pentru ca semenii lor să înceapă să înţeleagă faptul că există şi o altă realitate – una spirituală, subtilă, mult mai frumoasă – decât cea strict lumească.

Energia dharmică este generată şi de către cei care scriu cărţi de spiritualitate, de cei care deţin şi comercializează publicaţii spirituale, cum este şi această revistă de exemplu, şi vă daţi seama că la nivel planetar sunt câteva zeci de mii de asemenea persoane, poate chiar mai mult, care la unison fiecare pe bucăţica sa lucrează şi-şi face datoria spirituală pentru care a venit aici pe Pământ. Şi sunt şi emisiuni şi documentare spirituale. Asta înseamnă Dharma omenirii, şi dacă extindem un asemenea concept la scară tot mai mare, regională, continentală, planetară, vom avea o imagine de ansamblu despre cum putem să eliminăm treptat negativitatea, în doar un deceniu de cooperare între cetăţenii lumii. Pentru că Dharma mai înseamnă şi să aduci Adevărul în prim planul opiniei publice. Atâta timp cât cineva – cum sunt cei din gruparea Illuminati – ascund Adevărul şi prezintă în locul său informaţii amestecate şi distorsionate, se va manifesta karma şi nu neapărat pozitivă, căci ascunderea adevărului înseamnă opusul adică minciuna. Deci karmă negativă înseamnă energie şi fapte negative, iar cea pozitivă fapte şi acţiuni pozitive care se mai numesc Dharma.

Concluzie

Revenind la Donald Trump, actualul preşedinte al Statelor Unite, el este primul din seria preşedinţilor americani care prin ceea ce face determină ieşirea din cercul vicios al karmei negative, transformând deja o serie de lucruri şi situaţii prin relaţiile cu alte state. Fiind primul politician din lume care deschis şi direct a acuzat gruparea Illuminati, este posibil ca o asemenea iniţiativă să fie susţinută din dimensiunile superioare de civilizaţii evoluate. Desigur că la nivel terestru lumesc lucrurile sunt foarte amestecate unele cu altele şi până se vor departaja unele chestii de altele va mai trece ceva vreme.

Trump a dat semnalul că se poate şi că trezirea spirituală planetară a început.

Ea va mai dura până când îşi va intra pe deplin în drepturi, căci asta se va produce de abia în vara anului 2024, deci peste 6 ani, când Pluton – care actualmente ară cu plugul peste brazda politică a lumii – va intra în Vărsător, semnul guvernat de Uranus, iar acesta va revoluţiona cu adevărat gândirea în omenire începând cu 2025 când va intra în Gemeni. Şi între timp ne aflăm în plin război cu întunecaţii.

Haideţi să le trimitem iubire necondiţionată, ca să-i eliminăm definitiv din lumea noastră!

Articolul precedentLuna Plină din 26 august
Articolul următorSfinxul din Bucegi – origini – III
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile