Flash-ul Solar va “șterge” existența multor spirite arhonice parazitare, deci vorbim de o chestiune de supraviețuire.

Toți acești Arhoni Întunecați ar trebui să găsească o metodă de-a se tira de pe Pământ ASAP. Problema-i alta. Singurul portal prin care poți pleca în alt sistem solar este Soarele, iar parola de acces este prin suflet (este un fenomen electric, nu dați ochii peste cap). Dacă nu prezinți un Coeficient de Lumină de 70%, rămâi priponit pe Pământ până găsești alte metode de deplasare. În 3D, cu rachetele lui Musk, n-apuci să ieși nici măcar din sistemul solar. Altfel mai stai pe aici. Te reîncarnezi, rămâi în astralul Pământului (Rai/Iad, în funcție de frecvență), treaba fiecăruia… Numai că ce să vezi. Pământul, împreună cu tot sistemul solar și vreo 60% din galaxie, va trece obligatoriu în 5D.

Oricum o dai, pentru Întunecați, e groasă treaba. Chiar dacă formează o “cușcă faraday” în jurul planetei pentru a bloca Flash-ul Solar – filmul lor este să reziste 1000 de ani cât durează traversarea centurii fotonice, adică Domnia de O Mie de Ani a lui Cristos – uită că la “interiorul” Pământului se află Shamballa și un alt Soare/Portal, despre care a vorbit și Radu Cinamar în cărțile sale (fizic vorbind, este un reactor de fuziune la rece, adică un Soare Yin). Cu alte cuvinte, operațiunea Compression Breakthrough descrisă de Mișcarea de Rezistență, se referă la aceeași profeție descrisă într-un dialog dintre Nicholas Roerich, vestitul emisar din Shamballa și un călugăr tibetan. Există o profeție în care Focul Celest se va uni cu Focul Subteran. Yeshua vorbește și el despre Focul Gheenei, care este mai degrabă un proces de purificare sub forma unei călduri (mono-hidrogen?).

Partea mai puțin plăcută este următoarea. Cu cât acești Arhoni Întunecați întârzie ascensiunea planetei în 5D, cu atât vor fi mai multe fenomene extreme la suprafața Pământului, căci planeta fiind o entitate vie, are un sistem imunitar, care va reacționa în mod natural în urma acestor presiuni. Acest Flash Solar are potențialul de a “șterge” existența multor spirite arhonice parazitare, deci vorbim de o chestiune de supraviețuire. Sufletul este un MerKaBa, fără de care nu poți face mare lucru în univers. Pentru a putea călători în subtil, inclusiv spiritual, către alte locuri dimensionale, ai nevoie de ceea ce noi numim în popor ca fiind suflet. Deci ai nevoie de-un vehicul, iar acesta este construit prin intermediul corpului sufletesc. Arhonii nu mai dispus de această tehnologie spirituală, de aceea zilele lor pe Pământ sunt numărate.

Într-adevăr, nimeni nu știe exact cum se va desfășura tot acest proces de Înălțare, dar putem intui.

Închei printr-un citat celebru al agentului Smith din filmul Matrix: “Este inevitabil.”

Articolul precedentUniversurile digitale și subplanurile astrale (I)
Articolul următorMesaje de la Andromedani
De-a lungul timpului a primit multe etichetări: îndrumător spiritual, mistic, hipster, flower power, hipiot, pronoic, panspermic, omnist și holobiont. Iar în timpul liber scrie...
4.5 15 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

6 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Suschina Elena
Suschina Elena
1 an în urmă

Bună seara! Vă mulțumesc pentru că existați, eu cumpăr revista de câțiva ani și sunt încântată de subiectele abordate. Să fiți binecuvântați! Aștept fiecare apariție cu sufletul la gura . Multa lumină și iubire! S

Mariana Vulpescu
Mariana Vulpescu
1 an în urmă

Interesante toate materialele revistei care mi se pare tot mai buna de la an la an, va multumesc.

NICUSOR
NICUSOR
1 an în urmă

 Multa lumină și iubire!

Valentina Nițu
Valentina Nițu
1 an în urmă

Mulțumim pentru minunatele informații! Vă doresc o primăvară frumoasă tuturor, cu iubire și lumină!

Marcela Antonia Radu
Marcela Antonia Radu
1 an în urmă

Azi am cumpărat revista! Mă bucur că am gast-o!
O citesc pe nerăsuflate!
Sunt recunoscătoare că existați!❤

Duma Floarea
Duma Floarea
8 luni în urmă

Vă mulțumesc!Am colecția revistei de la nr
. 1! Mi-ați deschis orizontul cunoasterii!