Este important să vă analizați periodic starea conștiinței

Fiecare alegere pe care o faceți, atunci când vă aflați la o intersecție de momente, vă duce în direcția cea bună sau din contră, vă îndreaptă pașii către împrejurări dificile.

La bună găsire, oameni ai neamului nostru!

O să vă explicăm în transmisiunea aceasta un lucru simplu, așa pare el la prima vedere, dar veți vedea cât de complex poate fi.

Viața fiecăruia dintre voi este o adevărată călătorie plină de experiențe foarte diverse, care acoperă întreaga gamă a celor două extreme, pozitivul și negativul. Între acestea două se manifestă nesfârșite aspecte amestecate, și toate acestea au loc în viața fiecăruia dintre voi. Atunci când veniți la întrupare aici pe Pământ, indiferent că sunteți tineri sau bătrâni în prezent, voi păstrați în conștiința voastră – care se mai numește și Corp Cauzal – toate informațiile din viețile voastre anterioare. De ce nu vi le amintiți?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Articolul precedentMesaje de la Fondatori despre Profeții
Articolul următorInterpretarea Viselor – Poduri și clădiri
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile