Labirintul Nebunilor
© Pixabay

Familiile Dragon au preluat în mod majoritar frâiele politicii financiare globale, impunând tot mai mult BRICS-ul ca alternativă la Fondul Monetar Internaţional al Illuminaţilor.

Vara aceasta caniculară şi-a adus energiile ei amplificate în interiorul civilizaţiei umane, de-o manieră care determină schimbări majore de mentalitate.

Aceste energii înalt dimensionale care provin din spaţiile celeste 7D şi 8D, emise de către Grupurile de Suflete organizate pe ierarhii Celeste, şi care sunt direcţionate prin intermediul Maeştrilor Ascensionaţi din 7D, deja au început încă din luna iunie să transforme structura energo-informaţională a oamenilor.

Indiferent că e vorba de femeia de serviciu sau de bona familei, ori de mari oameni de afaceri sau personalităţi politice, marea majoritate a fiinţelor umane sunt atinse de aceste valuri de energii care au un rol purificator mai întâi, şi apoi un rol constructiv la nivelul corpurilor subtile.

Putem spune că asemenea transformări, resimţite de marea majoritate a oamenilor pe planetă, sunt însoţite de una dintre principalele manifestări – odihnă fără prea mult somn.

Ciudat, aşa e?

Oamenii se culcă seara, pentru că organismul trebuie totuşi să respecte ciclurile divine din interiorul său, dar, deşi pe moment oamenii alunecă în starea de somn, odihna este fără somn ca în urmă cu ani de zile. Practic se poate spune că oamenii se odihnesc dar nu dorm. E un fel de între două planuri, cel fizic tridimensional şi cel astral.

Ca urmare a unei asemenea stări foarte multă lume este posibil să-şi dea seama că se întâmplă aşa ceva, şi să înceapă să-şi pună problema referitor la de ce se petrec astfel de stări. Aparent chiar dacă somnul nu se desfăşoară ca altă dată, oamenii când se trezesc dimineaţa, în perioada acestui prezent, deşi pot resimţi pe moment un mic disconfort la nivelul ochilor, îşi dau seama că au mult mai multă energie decât înainte.

Ei bine, acest aspect este doar unul dintre multele determinate de deversarea energiilor de Lumină şi iubire pe planetă, în structura subtilă a omenirii – în mentalul colectiv – astfel încât nu numai că majoritatea încep să realizeze ce se întâmplă dincolo de aparenţele arătate la televizor, dar îşi dau seama în acelaşi timp că ceva în ei se schimbă, evoluează, se înnoieşte şi capătă o altă stare.

Aţi trecut recent şi voi, cei care citiţi aceste rânduri, prin aşa ceva? Sunt convins că da!

Deşi nu mai dormiţi aşa de „bine şi confortabil” ca altă dată, nu sunteţi obosiţi peste zi. Este un aspect extraordinar care indică faptul că deja transformările din ADN sunt în curs de desfăşurare! Exact aşa cum ni se transmite de către multe entităţi de Lumină şi Iubire de ani de zile!

Dar, pentru că aşa cum se spune întotdeauna este un „dar”…

Aceste aspecte care determină în oameni atât saltul în conştiinţă, de care vorbeam în editorialul din numărul trecut, cât şi aceste schimbări în ADN care ajută la sporirea nivelelor energetice şi la evoluţie, sunt ţinta celeilalte tabere, a Illuminaţilor care, prin păpuşari abili şi fără scrupule, cum este Soroş, încearcă să stopeze sau să încetinească asemenea procese spirituale evolutive.

Actuala stare de lucruri la nivel mondial, în care Familiile Dragon au preluat în mod majoritar frâiele politicii financiare globale, impunând tot mai mult BRICS-ul ca alternativă la Fondul Monetar Internaţional al Illuminaţilor, aceştia sunt disperaţi nu doar pentru că pierd teren şi influenţă asupra democraţiilor de peste tot din lume, ci şi pentru că multe echipe de Lucrători în Lumină dezvăluie planurile de moment şi de viitor apropiat ale acestor nebuni care cred în demenţa lor că mai pot dirija şi controla omenirea pe mai departe.

Ce-i drept, ne aflăm încă într-o perioadă de tranziţie de la posibila dizolvare a banilor ca monede şi bancnote către o resetare financiară bazată pe alte unităţi de valoare care să constituie echivalarea ca preţ a bunurilor, a muncii prestate, a produselor fabricate etc.

Deocamdată se mai folosesc banii, dar este foarte posibil ca într-un an, doi, să se anunţe o nouă formă aşa zis financiară care să înlocuiască banii, şi aşa ceva nu este deloc imposibil având în vedere că deja există cardurile şi alte instrumente virtuale prin intermediul cărora se fac tranzacţii uriaşe peste tot în lume.

Nebunii planetei vor să menţină acest labirint de înşelăciuni, control şi intimidare, cum se petrec încă de exemplu lucrurile la noi, foarte multe marionete instalate de Soroş şi alţi păpuşari ai Cabalei întunecate fiind încă active şi intenţionând să se implice într-o manieră kamikaze, că asta le-a mai rămas de făcut, pentru a opri evoluţia rezultatelor obţinute de Lucrătorii în Lumină.

Aceşti păpuşari care în demenţa lor nu văd altceva decât câştigurile băneşti cu orice preţ şi menţinerea societăţii în sclavie financiară, tratează societatea şi individul uman, inclusiv cu clasificările sociale de rigoare, drept un labirint construit de ei cu migală de-a lungul ultimelor 2-3 secole.

Ei se comportă cu cetăţenii din toate ţările exact cum face cercetătorul în laborator când pune şoareci de experiment în labirint, să vadă cum reacţionează în funcţie de ce este pus într-un segment al labirintului. La fel au făcut şi Illuminati decenii la rând, bombardând mentalul colectiv şi individual cu tot felul de experimente menite să blocheze trezirea conştiinţei oamenilor şi evoluţia spirituală. Căci asemenea şoarecelui care aflat în labirint, şi care nu mai percepea altceva decât zidurile labirintului şi mediul de acolo, la fel şi asupra societăţii umane păpuşarii demenţi au aplicat îngustarea percepţiei că există şi alte lucruri, alte realităţi, alte posibilităţi în afară de ceea ce se puteau observa şi înţelege atât de limitat.

Doar că în prostia şi aroganţa lor nemăsurată, au comis două greşeli.

Prima este că au forţat nota trecând peste limitele acceptate de divinitate în privinţa omenirii, ceea ce a dus la reacţia din partea civilizaţiilor evoluate şi a doua că au ignorat averismentele referitoare la labirintul fabricat de ei, în sensul că acest labirint deja se află în faza de demontare de către civilizaţiile dimensionale. Şi ca urmare, deja li se iau jucăriile acestor nebuni şi nu vor mai putea să se joace aşa cum au făcut-o până acum. Din contră, ceea ce au făcut ei omenirii se va întoarce împotriva lor în curând, fiind puşi mulţi dintre ei într-un labirint dimensional, spre păstrare pentru a fi duşi apoi la o judecată galactică cinstită şi aspră.

Pentru că aceasta este legea implacabilă a Creaţiei: ceea ce faci altora, vei trăi tu la un moment dat!

Continuare în episodul următor…

Următorul episodLabirintul nebunilor – II >>

3 COMENTARII

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?