Labirintul nebunilor – II
© Flickr / Grupul Democracy Spring

Nu poţi ataca şi combate o naţiune cu rădăcini strămoșești adânci decât ţintind în factorul credinţei, fabricând scandaluri.

Ce este cel mai important în ecuaţia transformării civilizaţiei umane este conştientizarea treptată a acestor schimbări de ordin interior. Bineînţeles că un asemenea proces nu se desfăşoară peste noapte, aşa cum mulţi dintre cei spirituali credeau că se vor întâmpla unele lucruri, gen „gata, energiile eclipsei o să-i ardă pe Illuminati şi acoliţii lor şi scăpăm de ei!”.

Astfel de chestiuni cer timp şi decantare a informaţiilor primite pe durata unui asemenea spectacol ceresc şi spiritual.

Dar unul dintre cele mai importante aspecte ce merită remarcate este că lumea se trezeşte spiritual!

Straturile conştiinţei indivizilor umani încep să se umple de lumină!

În ciuda acelor idei care circulau de câţiva ani încoace, referitoare la faptul că instalaţiile de tip HAARP îi năuceau pe oameni, în special pe generaţiile tinere de oriunde din lume care ar putea răsturna doar într-o lună de zile întregul Sistem dacă ar fi tinerii lucizi să conştientizeze realitatea, la ora actuală influenţele de acest fel se pare că s-au diminuat foarte mult. Şi din acest punct de vedere suntem doar la câteva luni distanţă de nebunia din Piaţa Victoriei, când o mulţime strigau, mulţi dintre ei neştiind exact pentru ce erau acolo, împotriva celor care guvernau dând legi mai bune pentru ei.

NOTĂ: Ceva asemănător grupului Democracy Spring din SUA sau Macedonia

Desigur că ulterior a ieşit la iveală că toată tevatura cu acele mitiguri în miezul iernii fuseseră sponsorizate de către George Soroş, unul dintre demenţii planetei care crede el că poate cumpăra totul. Şi când acesta a văzut că manevrele lui au eşuat, Iohannis primind de la Trump, între patru ochi la Casa Albă, o săpuneală straşnică prin care i se spunea să-şi bage minţile în cap altfel va fi schimbat – această informaţie am aflat-o din sursă 0, atunci lui Soroş i s-a întâmplat un lucru neprevăzut. A fost chemat de către alţi acoliţi Illuminati mai mari în rang, la o proprietate privată din New York şi s-a transmis că i se va retrage sprijinul acordat până acum pentru a întoarce societatea modernă cu susul în jos – dărâmări de guverne, lovituri de stat, revoluţii, proteste ca cele din Piaţa Victoriei şi din câteva mari oraşe americane.

I se va retrage sprijinul dacă nu reuşeşte să aplice următoarea fază a planului de a-l elimina pe Trump şi de a zădărnici astfel pactul făcut de acesta cu preşedintele Putin, pact care prevede în mod neoficial două chestiuni extrem de importante: prima – alocarea unor fonduri consistente pentru combatarea grupurilor ocultei mondiale, ceea ce necesită eforturi susţinute atât din partea americană, cât şi din partea rusă şi a doua – desecretizarea treptată a dosarelor legate de prezenţa şi colaborarea cu civilizaţiile extraterestre, care să fie făcută în mod gradat în raport cu nivelul de acceptare la nivel global din partea populaţiei.

Desigur că şi agenţii Illuminati inflitraţi prin diferite structuri interceptează unele segmente de informaţii despre asemenea chestiuni şi este posibil ca din partea Illuminati şi a grupului Chimera, despre care am mai vorbit şi în privinţa căruia a rămas doar nucleul său dur, să existe o serie de diversiuni social-economice care să blocheze modul de acces al populaţiei către Adevăr.

Rusia a fost acuzată în mod incisiv – dar fals în realitate – de interese expansioniste, iar Putin a avut câteva conferinţe de presă în care a spus lucrurilor pe nume.

De altfel ar trebui să observaţi un aspect foarte subtil şi anume că Illuminati lovesc cu cruzime în ţările care nu au avut niciodată tendinţe cuceritoare – România, Rusia, Ucraina care a fost şi este încă ţinta Illuminati, Grecia şi Bulgaria, ţări cu religie creştin ortodoxă.

Ţările care nu au dus niciodată războaie de cucerire, cum este şi România, sunt ţări cu naţiuni statornice care au credinţa bine înfiptă în rădăcini strămoşeşti, iar o asemenea realitate nu poate fi dezagregată decât prin manevre haotice şi minciuni, aşa cum fac agenţii Illuminati prin multe surse mass-media.

Nu poţi ataca şi combate o naţiune cu asemenea rădăcini adânci decât ţintind în factorul credinţei, fabricând scandaluri şi tot felul de alte nemernicii care să murdărească imaginea unor persoane cu mare valoare din peisajul autohton. Ori situaţii de acest gen sunt bine studiate dinainte, bine gândite de către agenţii Illuminati, deoarece se aleg personaje importante din viaţa publică şi artistică, în privinţa cărora încrederea populaţiei este foarte mare. Şi felul în care se fabrică asemenea manevre arată clar că agenţii Illuminati plănuiesc totul sub forma unui fel de labirint, intenţia fiind de a împrăştia în acest fel, ca într-un labirint, încrederea populaţiei şi atenţia societăţii.

Se ştie că dacă intri într-un labirint, fără a cunoaşte dinainte pe unde se intră şi pe unde se iese, cei care se află în interiorul acestuia încep la un moment dat să aibe îndoieli referitor la posibilitatea de a găsi sensul corect şi de a ieşi din el, orbecăind prin diferitele cotloane ale acestuia. Şi dacă labirintul e mare, putând fi asemuit societăţii, te poţi pierde printre toate cotiturile şi sensurile sale.

Tocmai de aceea agenţii Illuminati acţionează în felul acesta pentru a sparge unitatea la nivel de credinţă, atacând şi murdărind simboluri ale credinţei şi încrederii faţă de care populaţia se raportează prin factorul credinţei. Şi nu neapărat al credinţei religioase, ci credinţa ea însăşi ca factor de stabilitate.

Am fost plăcut surprins să constat că mulți tineri – şi cred că sunt cu milioanele în România asemenea tineri – nu li s-a spălat deloc creierul şi mintea. În urma unei astfel de discuţii cu ei, am înţeles că undeva în subconştientul acestor generaţii tinere se pregăteşte un val de explozie care va rejecta aproape complet, probabil în decurs de câţiva ani, influenţele Illuminati în România.

„Nu mor caii când vor câinii, nici câinii când vor stăpânii”!

Următorul episodLabirintul nebunilor – I >>
Acest articol face parte 1 din 2 seria Labirintul nebunilor
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile

[…] EDITORIAL – Labirintul Nebunilor – II […]