Contrariile Unimii
Quasarii sunt zone pline de lumină şi foarte active din punct de vedere energetic (energie EM sau eterică) în jurul "găurilor negre" din centrele galactice. În limbajul spiritual sunt cunoscuți ca Soarele Central. Marele Soare Central al galaxiei Calea Lactee furnizează energie dătătoare de viață întregii galaxii.

În meditații, în funcție de nivelul de evoluție (conectat uneori și cu vârsta astrală a sufletului), puteți accesa Lumina lui Dumnezeu prin Soare.

Există un tipar informațional des întâlnit în ultimul deceniu. El susține faptul că Soarele Central Galactic va emite o undă foarte intensă de energie, care va declanșa o purificare rapidă a planetei, un fel de Justiție Divină care va îndepărta pe cei „răi”.

Oamenii se vor înălța cu toții în 5D și vor trăi ca în Grădina Edenului. Cei ce nu vor face pasul, vor merge spre Purgatoriu.

Într-un fel, ar fi fost o ușurare pentru mulți dintre noi că lucrurile să fie atât de simple.

Din perspectiva mea, ar fi bine să luăm foarte serios învățămintele faptelor istorice. Ne aducem aminte de Imperiul Incaș (orientat preponderent spiritual, cu lumini și umbre) și de conchistadorii spanioli (orientați preponderent material, dens).

Incașii, conform profețiilor lor verbale, așteptau întoarcerea „zeilor”. Era o programare predictivă adânc înrădăcinată în subconștientul și conștientul colectiv.

Ca orice profeție intens energizată dar contra naturii progresiei evolutive și a legilor cosmice, ea s-a îndeplinit într-un alt mod, mimetic. Se știe ce s-a întâmplat, iar cine nu știe, poate studia, informațiile sunt ușor accesibile.

Și atunci, am să afirm că această Undă Galactică vibrațional justițiară are tot atâtea șanse să se petreacă (în formă promovată), pe cât de zeu a fost Pizzaro în fața lui Atahualpa.

Lucrurile sunt mult mai complicate pe Pământ. Treptat și în doze de siguranță, noi mesaje vor apărea și tot ceea ce trebuie este ca ele să fie recunoscute în vastul ocean de mimetism și clone informaționale.

Vestea bună este că Unda Galactică reală și palpabilă acționează chiar acum și va continua să o facă accentuat (dar descrescător) încă aproximativ 15 ani. Apoi va scădea semnificativ, chiar dacă va mai acționa câteva decenii.

În meditații, în funcție de nivelul de evoluție (conectat uneori și cu vârsta astrală a sufletului), puteți accesa Lumina lui Dumnezeu prin Soare, stele ierarhic superioare Soarelui, Soarele Central Galactic și chiar Soarele Central al Universului.

Astfel, nimeni și nimic nu vă poate opri în Suflet să beneficiați Acum de Unda Galactică, chiar dacă trupul, conjunctural, poate să pară condiționat de false ierarhii lumești.

Planeta? Umanitatea? Sunt mai multe posibilități. Fie planeta va rămâne dominant în 4D, cu o civilizație umană 4D în serviciu către sine (tehnologie poluantă, „știință”, manipulare), iar cei ce vor urma sensul serviciului către întreg (umaniști, iluminați spiritual) vor stabili (cu ajutor) oaze ascunse, poate chiar intraplanetare, fie va reuși implementarea unei societăți umane 4D în serviciu către întreg, cu un nivel superior 5D de oameni ascensionați și contacte galactice, fie mixaje ale acestor evoluții, sunt mai multe căi posibile.

Confederația Galactică are un plan de contingență pentru situații critice, dar nici un om de pe Pământ nu are acces la el, din motive lesne de înțeles.

Orice s-ar întâmpla, nu uitați că sufletul are aripi să depășească orice provocare lumească, iar momentul de avânt și acumulare de energie spirituală pentru zbor este Acum.

În curând vom vorbi și despre magi, introducând și unele concepte privind modalități avansate de influențare a realității.

Până atunci, adierea intensă a energiei spirituale să fie tuturor de folos și împlinire.

Articolul precedentNOUTĂȚI (V@X, Flota Neagră, Artemis, Marele Contact)
Articolul următorIisus și înțelepciunea gnostică
Călător cosmic, s-a oferit voluntar să vină pe Pământ pentru a ajuta la renașterea omenirii într-o nouă eră. Explorarea misterelor Creației, din perspectiva sufletească și științifică, asistență pentru evoluție și ascensiune, sunt oferite cu drag tuturor celor interesați.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile