Lecţii în viaţa noastră
© Gareth Williams / Flickr

Prostul nărav al oamenilor este că făcând din viaţa lor un compromis se străduiesc să facă din viaţa copiilor un alt mare compromis, „un rai”.

Am spus, o spun şi-o voi spune: nimic nu este întâmplător şi nu există vinovaţi; şi ceea ce nu înţelegem se repetă iar şi iar! Suntem departe de a avea simţuri bune şi discernământ spiritual. Mergem pe percepţiile minţii şi pe orgoliile personalităţii.

Am întâlnit multe persoane care nu au simţul bun, aleg oamenii „după ureche” şi apoi se vaită de alegerile lor. Există părinţi care încurcă evoluţia copiilor lor, dar există şi copii care îşi împiedică părinţii s-o facă. Observi cum prieteni care au fost o viaţă alături de tine te părăsesc fiindcă nu-ţi mai înţeleg calea, nu mai empatizezi cu ei. Aceste aspecte le-a punctat măiestrit Sal Rachele în cărţile sale.

Când te joci de-a spiritualitatea (sufletul înţelege dar mintea refuză să accepte) aceste lucruri le treci la etc. Însă când porneşti cu adevărat pe calea spirituală aceste lucruri îţi devin faruri de călăuzire.

CONȚINUT DEDICAT ABONAȚILOR

♥ Contează ce spune lumea?

LĂSAȚI O VORBĂ

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?