© Pixabay

Veţi constata că în plan spiritual este mai uşor de luat decizii decât în plan lumesc.

Salutări! Noi suntem Fondatorii! În această transmisiune către voi vă vom aduce în atenţie aspectul Liberului Arbitru, pe care de altfel voi îl înţelegeţi cu totul greşit. Aveţi impresia că fundamentul existenţei voastre este ceea ce voi numiţi drepturile omului. Până la un punct aşa şi este însă modul în care voi aţi dezvoltat acest concept, al drepturilor voastre, este continuat în mod greşit. Cu alte cuvinte rădăcina este bună, dar tulpina din care a crescut apoi acest concept creşte cu totul diferit faţă de ceea ce trebuia să fie. Ca şi un copac cu rădăcini drepte, dar care a crescut strâmb de-a lungul timpului.

Fiind spirite întrupate pe Pământ, fiecare cu menirea sa proprie, aveţi datoria de a trăi în echilibru cu mediul ambiant din care faceţi parte. Că nu este aşa, v-o dovedesc dramaticele schimbări climatice care acum par că vă asaltează aproape din toate părţile. În cele din urmă, dacă nu îndreptaţi greşeala de a vă considera îndreptăţiţi să controlaţi totul pe Pământ, veţi fi împresuraţi de către forţele dezlănţuite ale naturii din toate părţile şi în toate modurile. Şi ceea ce vedeţi voi azi, în diferite zone ale lumii, că se întâmplă cu natura, e doar 10% din ceea ce se poate întâmpla.

Ceea ce trăiţi în perioada aceasta de timp liniar, pe Pământ, reprezintă răspunsul energiei viului planetei la acţiunea Liberului vostru Arbitru.

Voi credeţi că aveţi dreptul de a decide soarta planetei şi a celorlalte specii, însă în realitate nimeni din univers nu v-a acordat acest drept. Voi singuri l-aţi inventat. După cum puteţi observa, în această transmisiune suntem puţin mai drastici, dat fiind faptul că unele evenimente din viitorul apropiat, care încă nu s-au întâmplat, au tendinţa să se precipite către prezentul vostru. Şi de aceea intenţia noastră este să vă anunţăm. Liberul Arbitru este o noţiune pe care voi o echivalaţi cu capacitatea de a decide ceva într-un anumit moment din viaţa voastră.

Este important să vă puneţi întrebarea, ori de câte ori luaţi o decizie, dacă decideţi chiar corect în situaţia dată. Este la fel de important să înţelegeţi că Decizia este o energie, deoarece ea este precedată de un gând focalizat asupra problemei sau situaţiei cu care vă confruntaţi în acel moment. Ceea ce decideţi este deci o energie modulată, generată de gândul pe care l-aţi avut anterior. Poate că unii dintre voi v-aţi fi pus uneori întrebarea unde se duce energia aceasta, după ce decideţi. Dacă voi gândiţi, decideţi şi acţionaţi conform unei idei dinainte stabilite, atunci acest cvartet de energii va avea efect pe linia temporală proprie, ori altfel spus în destinul vostru.

În viaţa voastră, a fiecăruia, atât la nivel individual, cât şi la nivel colectiv, sunt multe decizii, iar odată decizia luată, ea va atrage alte energii şi în acest fel se formează ceea ce voi numiţi Karma. În realitate pe baza deciziei se formează karma, adică ceea ce atrageţi către voi prin propriile decizii. Veţi constata că în plan spiritual este mai uşor de luat decizii, deci de pus în mişcare anumite energii, decât în plan lumesc.

Decizia fiind o energie, ea este precedată de Alegere, conform cu ceea ce aţi gândit. Alegerea este şi ea o stare care se manifestă în conştiinţa voastră, pe baza a ceea ce gândiţi. Alegerea poate fi în sensul acţiunii sau non acţiunii, de aceea este important să înţelegeţi încă un lucru. Şi anume că permanent aveţi un stoc inepuizabil de energie, necesar Ideii, Gândirii despre ceea ce intenţionaţi, Alegerii şi Deciziei. Apoi urmează să acţionaţi propriu-zis. Aceste patru stadii le puteţi asemui celor patru stări ale minţii – Alfa-Alegerea, Beta-Decizia, Theta-Gândirea şi Delta-Ideea. Iar aceste paralelisme spirituale le vom aborda în transmisiunea viitoare.

Noi suntem Fondatorii!

Următorul episodLiberul Arbitru – II >>
Acest articol face parte 1 din 3 seria Liberul Arbitru
Articolul precedentReţeaua esoterică a Europei Medievale
Articolul următorTranziţia spirituală
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile