© Pixabay

Aţi fi surprinşi să aflaţi de la noi că Ideea, ca aspect din care se nasc lucrurile în general, ia naştere în starea de somn.

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

Ne vom ocupa în prezenta transmisiune de continuarea expunerii ideii din sesiunea anterioară legată de înţelegerea Liberului Arbitru. Sunteţi înzestraţi cu această capacitate a alegerii, deşi de cele mai multe ori vă folosiţi inadecvat o asemenea calitate divină.

Stările voastre mentale sunt similare cu etapele existenţiale, pentru că fiecare dintre voi aveţi perioade în care sunteţi lenţi, ori activi, ori meditativi, apatici, melancolici sau în alt fel. Toate aceste stări le puteţi încadra în tiparele voastre mentale, pentru că fiecare dintre ele corespund celor patru stări ale minţii: Alfa – Alegerea, Beta – Decizia, Theta – Gândirea şi Delta – Ideea.

Gânduri voi aveţi şi în starea Theta, dar şi în Alfa şi Beta, doar că în fiecare dintre ele ca nivel vibraţional gândurile au viteze şi încărcături diferite. Şi este logic să fie aşa deoarece sunt nivele diferite de gândire, fiecare cu vibraţia sa specifică dirijată de către Sinele spiritual.

Pentru că prezentăm aici aceste paralelisme din perspectiva Liberului Arbitru, vă putem spune următoarele.

În starea Alfa a Alegerii, Liberul Arbitru ar trebui să funcţioneze în baza unei largi cunoaşteri a chestiunii în privinţa căreia este necesar să alegeţi. Aici vorbim despre a cunoaşte legile spirituale în primul rând, căci ele formează mecanismele care pun în mişcare efectele unei alegeri.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.
 
Următorul episod<< Liberul Arbitru – ILiberul Arbitru – III >>

1 COMENTARIU

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?