© Pixabay

Aţi fi surprinşi să aflaţi de la noi că Ideea, ca aspect din care se nasc lucrurile în general, ia naştere în starea de somn.

Salutări! Noi suntem Fondatorii! Ne vom ocupa în prezenta transmisiune de continuarea expunerii ideii din sesiunea anterioară legată de înţelegerea Liberului Arbitru. Sunteţi înzestraţi cu această capacitate a alegerii, deşi de cele mai multe ori vă folosiţi inadecvat o asemenea calitate divină.

Stările voastre mentale sunt similare cu etapele existenţiale, pentru că fiecare dintre voi aveţi perioade în care sunteţi lenţi, ori activi, ori meditativi, apatici, melancolici sau în alt fel. Toate aceste stări le puteţi încadra în tiparele voastre mentale, pentru că fiecare dintre ele corespund celor patru stări ale minţii: Alfa – Alegerea, Beta – Decizia, Theta – Gândirea şi Delta – Ideea.

Gânduri voi aveţi şi în starea Theta, dar şi în Alfa şi Beta, doar că în fiecare dintre ele ca nivel vibraţional gândurile au viteze şi încărcături diferite. Şi este logic să fie aşa deoarece sunt nivele diferite de gândire, fiecare cu vibraţia sa specifică dirijată de către Sinele spiritual.

Pentru că prezentăm aici aceste paralelisme din perspectiva Liberului Arbitru, vă putem spune următoarele…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

 
Următorul episod<< Liberul Arbitru – ILiberul Arbitru – III >>
Acest articol face parte 2 din 3 seria Liberul Arbitru
Articolul precedentAstrologie – nivele de evoluţie (IV)
Articolul următorArkaim – oraşul extratereştrilor din Pleiade
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile