© Pixabay

Liberul Arbitru la nivel colectiv reprezintă un fel de portativ cu note muzicale, pentru că fiecare individ este unic şi de aceea are sunetul său propriu ca frecvenţă subtilă.

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

Observând din dimensiunea noastră tumultul evenimentelor care se petrec pe Pământ, mai ales la voi în ţara voastră, vă oferim informaţii în completarea celor din transmisiunea anterioară.

Din cele ce observăm la voi pe Pământ, deşi aţi primit foarte multă informaţie spirituală în ultimele decenii în timpul vostru liniar despre Liberul Arbitru, se pare că totuşi încă nu înţelegeţi că pe cât de puternică este această latură a voastră, care poate schimba o lume întreagă, pe atât de fragilă este.

Atunci când nu cunoaşteţi suficient despre un lucru, fie în plan personal, fie colectiv, aveţi tendinţa de a vă lăsa atraşi în câmpurile atractor generate de alţii, care manifestă interese care nu converg cu binele comun: idei, opinii sau declaraţii. Astfel voi generaţi atât în plan personal, cât şi colectiv, o mare masă de undă vibraţională care poate schimba cursul liniei temporale în zona în care locuiţi. Fie ca naţiune singulară, fie ca şi colectivitate de naţiuni.

O linie temporală a unei naţiuni este o linie temporală generată de matricea psihoenergetică a strămoşilor voştri. Datorită sacrificiilor făcute de ei, prezentul vostru este stabil ca societate care merge înainte, dar este dezechilibrat în felul în care o face.

Într-o naţiune dacă majoritatea aleg fără să cunoască suficient despre un lucru sau altul, masa Liberului lor Arbitru poate acţiona ca o armă forte, schimbând cursul predestinat, dar direcţia imprimată a matricei psihoenergetice rămâne aceeaşi. Cu alte cuvinte, schimbarea cursului nu afectează direcţia de depalsare.

Imaginaţi-vă că dintr-un set de corzi lungi, una sau două sunt luate şi deviate temporar, prin deformarea liniarităţii lor, astfel încât ele se ondulează. Aceste ondulări reprezintă distorsiunile vieţii sociale a naţiunii respective, în speţă a voastră a celor care locuiţi pe teritoriul Celor Dintâi Buni. Corzile reprezintă la rândul lor manifestarea Liberului Arbitru colectiv, şi dacă o parte din clasele sociale aleg altfel, pentru că sunt păcăliţi, ori datorită faptului că li se prezintă versiuni distorsionate ale adevărului, această „o parte a claselor sociale” sunt tocmai acele corzi care se ondulează provocând perturbări.

În altă ordine de idei, pentru că tot am ales exemplul corzilor, acestea vi le puteţi imagina în continuare ca pe nişte corzi ale unui instrument pe care voi îl cunoaşteţi – vioara. Dacă o parte a clasei sociale se deformează alegând diferit, atunci vioara care o putem asemui glasului naţiunii nu va mai cânta melodios, ci va scoate şi sunete dizarmonice. Aici am atins un punct interesant în expunerea noastră şi anume că fiecare naţiune are nota sa muzicală şi armonia sau dizarmonia sa muzicală sau sonoră.

fiecare naţiune are nota sa muzicală şi armonia sau dizarmonia sa muzicală sau sonoră.

Liberul Arbitru la nivel colectiv reprezintă un fel de portativ cu note muzicale, pentru că fiecare individ este unic şi de aceea are sunetul său propriu ca frecvenţă subtilă. Dacă o colectivitate umană alege greşit, prin reprezentanţii săi, atunci vorbim despre o masă cantitativă anume de Liber Arbitru care poate deforma linia temporală existentă în matricea psihoenergetică a naţiunii. Reţineţi că din vremuri îndepărtate pentru fiecare naţiune a fost creată o astfel de matrice, în ideea de a funcţiona toate la unison ca un dispozitiv viu care să se alinieze cu vibraţia planetei voastre. Istoria voastră este plină însă de atâtea „corzi distorsionate”, cauzate de grupuri mai mici sau mai mari de oameni care au ales greşit prin Liberul Arbitru pus la comun, influenţând astfel evoluţia întregii omeniri. Şi cum voi aveţi o vorbă – „tonul face muzica”, acest ton este Voinţa voastră. Folosiţi-o în sens divin – „Facă-se Voia Ta” şi veţi vedea cum se reinstalează armonia în societatea voastră umană.

Noi suntem Fondatorii!

Următorul episod<< Liberul Arbitru – II

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?