Limbajul civilizaţiilor extraterestre
Colecție de simboluri în lanurile de cereale.

Simbolurile sunt punţi de comunicare interdimensională, care aduc la un numitor comun civilizaţii ce au cu certitudine între ele diferenţe de stadiu de evoluţie.

Modalitatea în care noi comunicăm devine de la un an la altul tot mai complexă… Apar noi modele de televizoare care ne conectează la fluxul de emisiuni şi ştiri, noi telefoane cu funcţii îmbunătăţite, şi noi trebuie să ţinem pasul cu astfel de funcţii care ne solicită nu doar emisfera stângă a raţiunii, ci şi pe cea dreaptă a imaginii.

Dacă stăm aşa puţin de-o parte să ne uităm la tot acest tumult, am avea posibilitatea să înţelegem că toate aceste noutăţi care apar în fiecare an şi care ne asaltează capacitatea mentală, ar putea reprezenta în realitate, dincolo de eforturile echipelor de specialişti şi inventatori care le produc, un fenomen indus în omenire dinspre alte lumi.

Nu vrem să spunem prin asta că oamenii Pământului nu ar avea suficientă inteligenţă pentru a produce asemenea dezvoltări tehnologice, dar ar fi bine să luăm în considerare că poate alte civilizaţii induc telepatic în mintea inventatorilor scheme noi, care revoluţionează ştiinţa şi tehnica. Un asemenea scenariu este posibil să fie în derulare chiar şi acum când citiți acest articol.

Dacă lucrurile ar sta în felul acesta, şi nu văd de ce n-ar fi posibil aşa ceva, aceste inducţii telepatice care pot fi chiar în mentalul colectiv, pot fi realizate de către civilizaţiile extraterestre prin intermediul simbolurilor din culturile de cereale. Şi aici se ridică o ipoteză care poate fi plauzibilă având în vedere Legea Vibraţiei, care spune că „Nimic nu stă, totul vibrează…”.

Aceste simboluri care conţin şi gemoetria sacră, şi modele de atomi din tabelul periodic al elementelor, şi configuraţii precum cea a ADN-ului, odată ce sunt realizate ca instrumente de comunicare cu mentalul colectiv uman, ele pot emite pe anumite frecvenţe nişte semnale informaţionale foarte importante.

Ar trebui să ne gândim dacă nu cumva cercurile din lanurile de cereale se adresează nu indivizilor umani luaţi separat, cât mai degrabă mentalului colectiv!

Aceasta este o ipoteză de lucru care devine cu atât mai credibilă, cu cât ştim din multe mesaje primite prin channeling de către diferiţi mediumi din lume că multe civilizaţii extratrestre se află într-un stadiu de conştiinţă colectivă.

Să vedem ce spune această ipoteză…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episod<< Limbajul civilizaţiilor extraterestre – Semiotica (I)Limbajul civilizaţiilor extraterestre – Marele Contact (III) >>
Acest articol face parte 2 din 4 seria Limbajul civilizaţiilor extraterestre
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile