© Pixabay

Florile ca regn, indiferent că sunt în ghiveci sau comercializate la piaţă, sunt direct conectate la sufletul şi mintea oamenilor.

Cui nu-i plac florile în lumea asta…? Ar fi absurd să credem că ar exista oameni cărora nu le plac florile, fie şi măcar pentru coloritul multiplu al acestora. Există de asemenea persoane cărora le plac mai mult florile decât oamenii, pentru că, nu-i aşa, florile nu te vorbesc de rău şi nu te trădează, cum se spune prin popor.

Foarte mulţi oameni în lume au amenajat în casă, fie în încăperi, fie în balcoane sau pe terase, ghivece cu flori, de la cele mai mici până la cele mai mari. Există florile comercializate, pe care le cumpărăm de la piaţă sau de la florării, şi există florile în ghivece, pe care le punem în diferite locuri prin casă.

Cercetătorii au descoperit în urmă cu câteva decenii că florile nu sunt doar nişte obiecte de decor, ele sunt vii, au reacţii faţă de stările oamenilor. Şi se poate spune că de exemplu cineva care cumpără ghivece cu diferite soiuri de flori de la piaţă devine stăpânul sau prietenul florilor cumpărate. Acestea intră treptat în simbioză cu persoana care le-a cumpărat şi se află în permanentă conexiune energo-informaţională cu starea persoanei.

Culorile florilor sunt un dar divin pentru omenire.

Multe femei în lumea asta cumpără flori pentru acasă, din cele care sunt tăiate şi comercializate. Din punctul acesta de vedere florile se trec după câteva zile, deşi între timp ele ne încântă sufletul cu culorile lor. Este un sacrificiu pe care regnul floral îl face pentru bucuria omului.

Culorile exprimă diferite stări, şi fiecare persoană care cumpără flori pentru acasă cumpără acele flori cu acele culori care rezonează cu starea sa de moment. De altfel Sinele spiritual al persoanei, dacă aceasta trece printr-o perioadă dificilă, o face să cumpere flori cu acele culori care îi susţin starea psihică şi morală.

Florile albe reprezintă nevoia de puritate, de curăţire, de expansiune.

Cele galbene – acţiune, înţelepciune, idealism, tinereţe, flexibilitate mentală, nevoia de a împărtăşi bucuria prin acceptare şi îmbrăţişare.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?