Sursă Foto: Pixabay

La un moment dat, o estimare optimistă era că Pământul va atinge vibrația 5D în jurul anului 2100.

Subiectul este dat de dinamica transformărilor planetare (inclusiv ale umanității) raportat la predicții mai vechi. Cu alte cuvinte, o actualizare. Este o perspectivă personală, valabilă pentru acum și pot interveni schimbări. Ca urmare, tratați cu discernământ dacă rezonați cu această informație.

Imaginea pe care o am eu asupra lucrurilor, asamblând mai multe piese ale puzzle-ului cosmic, este următoarea:

Înainte de decembrie 2012, linia temporală dominantă a umanității, susținută din planurile înalte, avea transformări mult mai rapide. Undeva între 2030 și 2040, planeta ar fi trebuit să aibă stratul 5D accesibil și populat de un mic procent al umanității. Linia aceea rapidă ar fi inclus colapsul economic 2012-2020, formarea de așezări umane și sisteme alternative. Includea trecerea unei comete prin apropierea Pământului, dar și alte transformări cum ar fi o activitate puternică a soarelui, având consecințe diverse.

Dar…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Articolul precedentRevista COSMOS Nr. 167 – Iulie 2021
Articolul următorUmanitatea, societatea 4D și 5D
Călător cosmic, s-a oferit voluntar să vină pe Pământ pentru a ajuta la renașterea omenirii într-o nouă eră. Explorarea misterelor Creației, din perspectiva sufletească și științifică, asistență pentru evoluție și ascensiune, sunt oferite cu drag tuturor celor interesați.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile