Miliarde de linii temporale individuale și de grup se intersectează permanent, ca într-o țesătură imensă care nu are capăt.

Mulți dintre voi ați auzit sau citit cu certitudine despre liniile temporale. Cu toate acestea, prin anumite cărți, unde se menționează despre ele, nu prea se explică suficient de clar ce sunt liniile temporale. Mai ales că ele sunt atât personale sau individuale, cât și colective. Așadar ce este o linie temporală?

O linie temporală este o succesiune de evenimente care se manifestă în viața proprie sau a societății, evenimente pe care le percepem, fiind o derulare succesivă sub formă relativ liniară care unește aceste evenimente. Astfel în lume, fiind cel puțin 7 miliarde de ființe umane, avem 7 miliarde și ceva de linii temporale. S-ar putea spune că fiecare națiune are linia sa temporală și asta este parțial adevărat. Ca să vă faceți o idee cam cum ar fi aceste linii temporale, imaginați-vă cum un râu care coboară din munte. La un moment dat, începe să se împartă în mai multe fire de apă, care la rândul lor devin niște râuri mai mari pe măsură ce coboară spre câmpie. Deci râul înainte de a se ramifica este ca o linie temporală, din care apoi se desprind alte linii temporale. Asta e doar un exemplu simplu.

Avem 7 miliarde și ceva de linii temporale

La nivel personal sau individual, lucrul pe propria linie temporală poate fi destul de facil, mai ales dacă ți-ai însușit anumite tehnici de cunoaștere și aplicare a energiilor și principiilor spirituale. Sal Rachele de exemplu, în cartea editată la editura noastră Sananda, explică cu lux de amănunte cum se poate lucra cu propria linie temporală, îndeosebi când este vorba despre chestiuni ale trecutului nostru. Când însă este vorba despre linia temporală a unei națiuni, aici lucrurile devin deja mai complexe. Gândiți-vă că fiecare individ din națiunea respectivă, indiferent că este copil sau adult, a venit aici pe Pământ c-o menire, iar aceasta are linia ei temporală pentru a putea fi împlinită. Prin câte trece o ființă umană în viața terestră, până înțelege că are o menire? Și câte lucruri se mai petrec în viața sa până reușește să înceapă să-și pună menirea în mișcare? Astfel, de la nivel de familie și până la cel de națiune, miliarde de linii temporale individuale și de grup se intersectează permanent, ca într-o țesătură imensă care nu are vreun capăt. Fiecare individ, fiecare familie, fiecare grup vrea câte ceva, vrea altceva, și asta se întâmplă mereu. Cum ar putea exista armonie și echilibru și bună înțelegere în lume, dacă lucrurile stau așa? Cum s-ar putea aduce toate acestea la un numitor comun în cele din urmă?

Miliarde de linii temporale individuale și de grup se intersectează permanent

Suntem în secolul 21… Cu 60-80 de ani în urmă, la mijlocul secolului 20, când tehnologia începea să se dezvolte rapid, se preconizau unele direcții de evoluție și toată lumea credea cu adevărat că marile rele din lume erau eradicate și nu mai aveau să apară vreodată, așa cum au fost cele două războaie mondiale sau epidemiile/pandemiile. Cu toate acestea, așa după cum s-a putut vedea, există conflicte încă, și există intențiile unora de a deturna prin epidemii/pandemii evoluția societății planetare. Și aici punem o întrebare. Cum se face că dacă miliarde de ființe umane vor pace în lume, și vor să trăiască în prosperitate și armonie cu toții în această lume, încă există turbulențe cauzate de o mână de nebuni? Cum pot aceste grupuri să influențeze prin deciziile lor liniile temporale ale națiunilor lumii, linii temporale care manifestă dorința de bine, de pace și de bunăstare? Cum pot liniile temporale ale acestor grupuri să deturneze o parte din evoluția civilizației umane? Răspunsul este: Frica!

Secolul 22 va fi al omului sau al Inteligenței Artificiale?

Când prezinți lumii știri despre epidemii, cum că iar apare nu știu ce virus (aiurea!) și alte bazaconii de acest fel, națiunile reacționează prin frica față de așa ceva. Și în liniile temporale ale națiunilor este introdusă frica pentru ziua de mâine. Așa au făcut în secolul 20, la fel vor și pentru acest secol. Și dacă aceste grupuri de întunecați procedează așa, vor să împingă asta și în secolul viitor, scornind alte și alte nebunii. În numărul următor vedem cam cum ar fi o astfel de chestiune, mai ales că au aruncat în joc Inteligența Artificială. Și dacă se spunea despre secolul 21 că va fi spiritual sau nu va fi deloc așa, despre secolul 22 am putea spune că va fi al omului sau al Inteligenței Artificiale?

4.8 4 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile