Îmbina liniștea interioară cu liniștea din natură
Timp estimat de citire: 3 minute

Liniștea interioară este cel mai eficient „medicament” care poate vindeca efectiv și real orice dezechilibru care apare în structura noastră.

Poate mulți dintre voi citind acest titlu v-ați gândit în primul moment la liniștea de afară, cum este de exemplu cea de pe timpul nopții, când toată lumea se odihnește. Mă rog, aproape toată lumea… De exemplu, în cele mai mari metropole ale lumii activitatea nu contenește deloc 24 de ore din 24. Deci nu putem vorbi despre liniștea din planul social lumesc. Vorbim însă despre liniștea interioară, la care făceau referire și Iisus, și Buddha Gautama, dar și mulți alți maeștri spirituali din secolele trecute.

În zilele noastre atât psihologia modernă, cât și domeniul terapiilor neconvenționale, au admis că liniștea interioară menționată de învățăturile esoterice străvechi este fundamentală pentru sănătatea noastră ca ființe. Dar în această societate atât de plină de factori perturbatori în care cu toții trăim, cum să fii liniștit?

Articolul precedentCauzele spirituale ale bolilor – Melanomul
Articolul următorTu și strămoșii tăi – tipare și răni emoționale
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
5 2 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile