Meditatie Contemplare Vizualizare Observare
unsplash.com
Timp estimat de citire: 2 minute

A fi liniștit la interior, poate să ne amelioreze întreaga existență, deoarece ancorându-ne în spațiul cuantic, avem acces la evenimentele din viitor.

În acest articol ne vom referi la modalitatea de a accesa spațiul cuantic din 5D. Practic vorbim despre Ascensiunea proprie. În starea de liniște interioară, puteți să vă priviți pe ecranul mental, propriul chip, așa cum apare el, fie din trecut, din prezent sau chiar din viitor. Desigur că din viitor, chipul acela va semăna foarte mult cu cel pe care-l aveți acum.

Care ar fi scopul atingerii acestei liniști interioare a spațiului interior? În primul rând putem accesa Akasha, indiferent dacă este vorba de informații strict personale din Akasha proprie care se află în aură, ori de Akasha universului din care putem extrage orice fel de informație despre orice colț al universului. Trebuie înțeles prin liniștea spațiului interior, această stare de calm complet, în care noi nu percepem nici o stare de tensionare a structurii noastre, fie cea fizică, fie cea subtilă – respectiv corpurile subtile și aura. Este necesară practicarea detașării, ca aspect premergător atingerii acestei liniști interioare.

De ce este necesară practicarea detașării?

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?