Există și lucrători ai întunericului, ucenici zeloși de putere, faimă și poziții sociale privilegiate, care s-au născut cu o anumită karmă.

După cum am comentat în numărul anterior foarte mulți Lucrători în Lumină nu-și dau seama de erorile pe care le comit de-a lungul anilor, ajungând uneori în posturi de-a dreptul compromițătoare. Nu dau nume de-ai noștri aici deși sunt câteva exemple și de la noi, dar și din străinătate. Un exemplu în acest sens este cunoscutul autor de cărți de spiritualitate Deepak Chopra, care s-a alăturat globaliștilor anul acesta împreună cu Sadhguru (acesta a și vizitat România în cursul unui turneu internațional referitor la schimbările climatice susținut de globaliștii lu’ pește prăjit), o mișcare din partea lor de-a dreptul lipsită de sens. Ori ești spiritual cu adevărat, ori nu!

foarte mulți Lucrători în Lumină nu-și dau seama de erorile pe care le comit de-a lungul anilor

Unii de pe la noi, foarte cunoscuți cu ani în urmă de pe la unele posturi TV, și care erau foarte apreciați pentru ceea ce făceau (și iar nu dau nume), au dat-o în bară urât de tot în acest sens! O parte din ei au trecut – fie și temporar după cum o să vedeți ceva mai încolo – de partea întunecaților crezând că fac bine ceea ce fac. Astfel mulți Lucrători în Lumină, de peste tot din lume, inclusiv de la noi, au fost amăgiți de niște iluzii deșarte ale unor promisiuni din partea unora, cum că vor fi ajutați să-și facă misiunea spirituală așa cum o aveau fiecare dintre ei. Desigur că asemenea minciuni, din partea grupurilor aservite globaliștilor, nici nu au cum să ofere oportunitățile corecte pentru ca Lucrătorii în Lumină să-și facă treaba pentru care au venit în lumea asta. Dar unii au pus botu’, însă în cele din urmă unii dintre aceștia, inclusiv de pe la noi, de curând și-au dat seama că au trăit o mare păcăleală, că promisiunile respectivilor servanți ai globaliștilor erau doar o mare țeapă spirituală, și au renunțat la acele privilegii mânjite de compromisuri obscure, plătind pentru prostia lor cu o serie întreagă de chestiuni foarte neplăcute care s-au petrecut în ultima vreme în viața lor.

Există și lucrători ai întunericului, ucenici zeloși de putere, faimă și poziții sociale privilegiate

Dar pe de altă parte, există și lucrători ai întunericului, ucenici zeloși de putere, faimă și poziții sociale privilegiate, care s-au născut cu o asemenea karmă. Deci au mai făcut asta și în alte vieți, și se confirmă proverbul „ce naște din pisică șoareci mănâncă”, dar și zicala „o dată trădător, pentru totdeauna trădător”. Mulți dintre aceștia au comis deja destule fapte urâte, acum în anii din urmă, și au făcut-o conștient și mai ales împotriva multor Lucrători în Lumină. Să nu credeți vreo clipă că acești scelerați care servesc întunericul nu-i urmăresc pe Lucrătorii în Lumină care sunt printre cei mai activi. Un exemplu în acest sens este cel al lui David Icke. Cine-și mai amintește, noi colectivul revistei Cosmos ne implicasem și chiar anunțasem turneul lui David în România, pentru că el ținea conferințe și în țările vecine României în anul respectiv. Ne implicasem împreună cu Aryana Havah care reușise să obțină acceptul lui David Icke pentru a organiza evenimentul în România. Și cu toate că se făcuseră pregătirile din vreme cu 5 luni înainte, biletele fuseseră puse în vânzare și totul era pus în mișcare pentru acest eveniment extraordinar, dar până cu o lună înainte nici 150 de bilete nu fuseseră vândute, din 6000 cât avea capacitate Sala Mare a Palatului din București! Cine avusese interesul să boicoteze acest extraordinar eveniment esoteric?

Și dacă privim asemenea lucruri prin prisma a ceea ce se întâmplă acum în lume și îndeosebi în Europa, putem înțelege că dincolo de evenimentele sociale mondene și mai puțin mondene se dă pe mai departe o luptă strânsă între Lucrătorii în lumină și lucrătorii în întuneric. Ar trebui ca Lucrătorii în Lumină să-l aibă drept reper permanent pe Christos – Esența Luminii Divine, căci aceasta este singura care este eternă din toate punctele de vedere, spre deosebire de întunericul din mințile multora de pe Pământ care nu suportă prezența divină a lui Christos. 

5 2 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile