Părul constituie în viața noastră de zi cu zi o extensie a Eu-lui nostru, la fel cum este și pielea.

Chiar dacă un asemenea vis apare destul de rar în viața noastră, el are legătură în mod clar cu ceea ce se întâmplă în partea subconștientă a ființei noastre. 

Visele în care ne vedem la frizer sau pur și simplu ne tundem cumva cu mâna noastră (în vis, evident), indică detalii care au legătură cu capacitatea noastră perceptivă, dar și cu abilitățile noastre prin care putem face față vieții de zi cu zi.

Foarte multă lume din ceea ce se poate observa peste tot poartă părul de dimensiuni moderate, inclusiv femeile. Nu mai este acum la modă să ai un păr bogat și care stă vâlvoi ca o coamă de leu, așa cum vedeam noi prin celebrul serial „Dallas”. În anii 70-80 chiar și în rândul bărbaților era la modă părul mare și bogat, mai ales că această tendință fusese imprimată în societatea planetară de vedetele care apăreau prin filmele americane.

Dar dincolo de asemenea aspecte mondene, să vedem ce semnificație are tunsul în vis…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

 
Articolul precedentDe la frunze la copac
Articolul următorPasul și destinul
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile