Lemnul având legătură cu starea materială a persoanei, este clar că orice fel de vis în care apar aceste lucruri se referă la ceva important care se va petrece în viața individului.

Pentru început să definim ce înseamnă termenul oniric, deoarece s-ar putea ca mulți să nu aibă înțelesul clar al acestui termen. Conform Dicționarului Explicativ al Limbii Române, oniric are următoarea definiție: „ceva referitor la vise, care privește partea viselor, care aparține viselor”.

Așadar să vedem ce semnificație are lemnul, atunci când este visat de oricine și mai ales sub ce formă…

Pentru că-l putem visa ca buștean, ori ca stivă de lemne, ori ca surcele sau ca lemne care sunt tăiate pentru a face focul. Fiind un element care are legătură cu pământul, prin intermediul acestuia se conectează cu ideea bogăției, a prosperității și abundenței. Nu degeaba vechii chinezi acordă o importanță deosebită acestui element atunci când iau în calcul aspecte ale vieții de zi cu zi.

Deși este foarte posibil ca prea puțină lume să aibă vise în care să vadă lemn sub o formă sau alta, nu este exclus ca vreodată să aveți asemenea vise. Lemnul având legătură cu starea materială a persoanei, este clar că orice fel de vis în care apar aceste lucruri se referă la ceva important care se va petrece în viața individului. Ca să fie clar în acest articol ne vom referi la lemn ca materie brută, nu ca la lemn de mobilier care deja are o formă finisată. 

Dacă în vis apare o buturugă, aceasta având o conotație relativ primitivă, adică ceva de genul vezi o buturugă atunci e ca un lucru ciuntit, ori în forma sa neșlefuită, și semnificația se referă la relații cu oameni neciopliți sau persoane care deși pot fi aparent amabile, s-ar putea să se comporte de-o manieră grosolană sau lipsită de respect. Dacă în vis apar lemne tăiate deja, dacă acestea stau grămadă așezate, înseamnă că veți avea parte de lucruri sau mici certuri cu persoane apropiate, dar care se vor aplana repede fără prea mare vâlvă. Dacă aceste lemne tăiate deja sunt mai împrăștiate, cearta sau neînțelegerile vor fi mai mari, și chiar de durată și ar trebui să țineți seama de un astfel de avertisment.

Dacă cineva visează că se află undeva și taie lemne cu toporul, ca și când faci munca în gospodărie, este semn că urmează o chestiune dificilă pentru persoana respectivă, o treabă pe care va trebui să fie foarte atentă cum o gestionează, deoarece va fi realizată cu mult efort.  Dar dacă cineva visează că altcineva taie lemne cu toporul pentru a le pregăti spre a fi folosite, înseamnă că este vorba despre câștiguri ce vor veni spre individul care visează asta, câștiguri provenite de la alte persoane datorită diferitelor împrejurări. Persoana care visează așa ceva, că altul taie lemne, va benefica de putere de convingere în atingerea propriilor scopuri propuse. Și în cazul în care cine visează așa ceva are și o afacere proprie, visul de acest fel semnalează că va avea o perioadă foarte bună, de prosperitate și acumulare de bani destul de importantă.

Visul în care persoana stivuiește lemne de foc arată că în viața de zi cu zi va trebui să depună eforturi pentru a finaliza ceva ce a început, indiferent despre ce este vorba. Cu certitudine nu este o treabă simplă, cea semnalată printr-un astfel de vis, și ca urmare este necesară perseverență și atenție la detalii. În cazul în care cineva visează că altcineva în fața sa stivuiește lemne, este un avertisment referitor la faptul că toate acele bucăți de lemn sunt părerile unora și altora în raport cu problema persoanei respective, și n-ar trebui să aplece urechea la asemenea opinii, ci să asculte de propria intuiție. Așadar lemnele și bucățile de lemn reprezintă și posibilitate de creștere a veniturilor, dar și eventuale pagube dacă sunt manevrate de alții în vis. Luați aminte și adunați-vă propriile lemne…

Articolul precedentAstrologie – Luna și partea noastră de umbră (II)
Articolul următorArmele extraterestre ale zeilor antici (II)
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile