Asemenea vise, chiar dacă se întâmplă să fie rare, au o semnificație aparte și ele pot anunța despre aspecte de care trebuie să ținem seama.

În ultimii ani majoritatea oamenilor, cel puțin la noi în România, au început să spună că au vise tot mai ciudate. Deși pot fi considerate destul de rare, și din cauza asta semnificația lor poate fi cu atât mai importantă, visele în care apar oameni care poartă măști au o semnificație aparte. La o primă apreciere oricine poate spune că masca este simbolul unui secret, al faptului că cineva ascunde ceva, dar depinde și de circumstanțele visului. Una este de exemplu să visezi că ești la un bal mascat unde toți cei de acolo poartă măști, și altceva e să vezi doar o persoană sau cel mult 3-4 în vis care poartă un același tip de mască. Semnificația este diferită, de aceea și interpretarea este diferită…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Articolul precedentAstrologie – Luna și partea noastră de umbră (I)
Articolul următorArmele extraterestre ale zeilor antici
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile