Lumile galactice
© Bigstockphoto

Lumile galactice pot exista una într-alta, exact ca şi cubul de gheaţă în paharul cu apă, ori una lipită de alta dar totuşi separate de frecvenţe diferite.

La ora actuală asistăm la o dezvoltare accelerată a tehnologiei, în mod deosebit a segmentului de inginerie aerospaţială care caută mereu de la an la an noi soluţii pentru depăşirea unui obstacol major: viteza.

Din fizica obişnuită ştim că formula vitezei este aceasta: v = spaţiu/timp adică distanţa împărţită la durata de timp cât este parcursă respectiva distanţă. Astfel rezultă viteza de deplasare.

Einstein a stabilit că energia necesară deplasării este egală cu masa x viteza la pătrat. Cu cât masa este mai mare, cu atât şi energia ar trebui să fie pe măsură. Desigur că asta este valabil doar pentru capitolul fizicii cunoscute, deoarece există şi fizicile superioare precum şi alte domenii cuantice şi subcuantice şi dimensionale care încă nu au fost descoperite şi cercetate.

Dar dacă vorbim despre lumile galactice, care cu certitudine există, atunci ar trebui să renunţăm complet la modul nostru de gândire cartezian, care foloseşte logica intelectului şi să abordăm o asemenea problemă din afara bulei cum este o expresie folosită în astrofizică.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?