Lumina Sacră Dimensională
© Ruslan Gilyazov / 123rf

Lumina Sacră Dimensională este o realitate cuantică de tip plasmatic, care ajunge în locul numit de voi Ierusalim sub această formă a focului care nu arde.

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

În această transmisiune, după ce v-aţi familiarizat cu noţiunile de câmpuri atractor şi de modalitate a ascensionării, vă aducem în atenţie o informaţie care are legătură cu toate acestea, datorită unei realităţi care în lumea voastră se manifestă în fiecare an.

Vom aborda pe scurt subiectul Învierii şi al Luminii Sacre ce însoţeşte acest proces.

Chiar dacă sărbătoarea celebrată de voi an de an a trecut, vă oferim informaţii despre provenienţa energiilor care coboară pe Pământ în fiecare primăvară.

Acestea sunt fluxuri de energii dimensionale care coboară din a 8-a dimensiune, unde se află Sananda, care este Sinele Bază a spiritului pe care voi îl numiţi Iisus şi care a avut o misiune foarte importantă în urmă cu două milenii.

Ceea ce a realizat în acele vremuri spiritul Iisus cu ajutorul Sinelui Bază Sananda a fost ancorarea Luminii Sacre Dimensionale în realitatea voastră tridimensională.

Finalitatea misiunii sale, deşi a avut o încărcătură dramatică, a fost necesară să fie derulată într-un asemenea mod pentru ca omenirea să poată fi infuzată la nivelul corpului sufletesc cu matricea cristică, a cărei origine ca energie se află în planul 8D.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

SURSĂ123rf
Articolul precedentAtlantida, de la mărire la decădere – V
Articolul următorEvenimentul – Confederația Galactică
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Mihaela Iovan
Mihaela Iovan
5 ani în urmă

Când ne trezim numai prezentul este real. Trecutul e ca un bloc şi dacă ne ducem la aspectele mai puţin bune din trecut le transferăm prin rezonanţă în viitor. Viitorul este cu atât mai frumos cu cât trăim mai armonios fiecare clipă. Cu cât trăim mai armonios în prezent cu atât se armonizează şi trecutul şi viitorul…

Revista Cosmos
Admin
5 ani în urmă
Răspunde  Mihaela Iovan

Hehee. Bine spus!