Lumina Vie, stă stocată în sufletul vostru până în momentul nașterii fizice, apoi odată cu prima gură de oxigen se declanșează, iar Suflul Vieții își începe acțiunea.

„Salutări! Noi suntem Fondatorii! În această transmisiune vom fi mai rezumativi decât de obicei, dar în același timp, informația va fi concentrată și întocmai ca un pachet de servicii oferite vouă, care odată „desfăcut” vă veți putea alege fiecare ceea ce se află în rezonanță cu propriul stadiu de evoluție.

Fiecare ființă creată în universul fizic cu 3 dimensiuni este dotată cu aparat respirator. Doar așa va putea funcționa pe baza energiei emise continuu de către Creator, Sursa Eternă, care curge continuu peste tot în toate dimensiunile și universurile. Această energie este oferită sub forma Suflului Vieții, care se manifestă ca Lumină Vie.

Ce este această Lumină Vie?

Desigur că mulți dintre voi deja v-ați gândit la luminozitate, la fotoni și la alte aspecte asemănătoare. Dar noi vă spunem că este mult mai mult de atât. Lumina Vie este ca un aur/argint curgător, mișcător, o nuanță combinată și strălucitoare, dar în același timp fluidă și foarte rafinată. Ea se mișcă peste tot în univers ca un ocean fluid fin și fluxurile sale au rolul de a se conecta cu Sinele spiritual al fiecărei ființe din Creație. Ne referim aici la ceea ce numiți Suflul Vieții, acest mecanism care animă fiecare ființă vie din momentul în care aceasta se naște în lumea pe care o alege să experimenteze. Voi nu cunoașteți modul în care această Lumină Vie pătrunde în structura voastră odată cu primul impuls dat de către Sinele vostru spiritual, în primele momente ale întrupării pe Pământ sau în oricare altă lume asemănătoare celei de pe planeta voastră.

Lumina Vie stă stocată în sufletul vostru până în momentul nașterii fizice, apoi odată cu prima gură de oxigen este declanșată, iar Suflul Vieții își începe acțiunea. De aceea fiecare respirație folosește Suflul Vieții și-l atrage în ființa și în structura voastră. Maeștrii spirituali din oricare epocă a Pământului au insistat pe tehnica respirației și pe atenția focalizată asupra acesteia. Unde se duce atenția, se duce și energia, și cu cât sunteți mai conștienți de o asemenea conexiune cu Suflul Vieții care vă străbate ființa, cu atât aveți în voi mai multă Lumină Vie.

Această acțiune de curând a fiiilor întunericului, de a impune la nivelul întregii civilizații pământene purtarea unei măști, are rolul de a bloca pătrunderea prin respirație a Luminii Vii – Suflul Vieții, în structura voastră. Căci condiția e ca masca să vă acopere și nasul. Este un atentat fără precedent asupra Suflului Vieții, în această epocă galactică și vă transmitem să aveți curaj! Scopul, dincolo de ceea ce credeați voi că masca e simbolul tăcerii, deci a dreptului vostru obstrucționat de a vă exprima, e să vă anihileze Suflul Vieții, pentru că acesta este purtătorul Energiei Iubirii. Sufletul vostru are nevoie de Suflul Vieții, are nevoie de Lumina Vie, Energia Iubirii.

Respirați liber și liberi! Noi suntem cu voi întotdeauna!

Noi suntem Fondatorii!

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?