Lumina Rece mai este numită Lumina Luciferică, iar Lumina Caldă – Lumina Christică.
Timp estimat de citire: 3 minute

Lumina Rece mai este numită Lumina Luciferică, iar Lumina Caldă – Lumina Christică.

La bună găsire, oameni ai neamului nostru!

Perioada pe care o parcurgeți, așa cum v-au semnalat prin multe mesaje și alți frați de-ai noștri din alte lumi, vă solicită să vă schimbați treptat întreaga structură individuală. Căci această structură individuală va reflecta din micro în macro ceea ce va fi să vină în lumea voastră.

Vedeți voi, așa cum în fiecare celulă începe o schimbare, corpul vostru înnoindu-se periodic în acest mod, ea se sacrifică pentru a forma o nouă celulă. Cea veche nu moare, ci doar se transformă. Celulelor voastre nu le este frică de schimbare, după cum puteți observa. Zilnic mâncați și evacuați materia asimilată în voi. Deci este un proces de înnoire zilnică. Cine se opune însă schimbării? Mintea voastră, care operează cu o sumedenie de scenarii care mai de care mai alarmiste. Ea nu vrea să piardă controlul. Controlul asupra a ce, dacă celulele voastre oricum se schimbă? Ea se teme că pierde controlul asupra ei înseși. Aceasta este taina, dragii noștri.

Dacă vă veți struni mintea să fie ascultătoare și să predea controlul sufletului vostru, veți constata că frica dispare. La drept vorbind putem spune așa: de ce celulelor nu le frică de schimbare? Pentru că ele au Lumină în ele, iar oamenii voștri de știință au descoperit această realitate care vine și susține străvechea ideea că înainte de toate voi sunteți Lumină.

Dacă sunteți Lumină, cum o manifestați?

Aici vă vom oferi o informație care vă va bulversa chiar și pe voi cei spirituali...

Articolul precedentTotul ca Întreg
Articolul următorCe este coerența inimii? (III)
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile