Luna Neagra Lilith
Luna Neagra Lilith

Luna Neagră reprezintă trauma lumească. Tot ceea ce reținem în interiorul nostru și nu exteriorizăm, devine un balast care se transformă într-o traumă.

În articolul de față ne vom referi la o altă fațetă a Lunii Negre, mai puțin abordată, nu doar astrologic ci și psihologic.

În astrologie această Lună Neagră este contrapartea negativă a Lunii, respectiv tot ceea ce ține de refulare și frustrare emoțională, nerezolvate și care se află în partea mai puțin cunoscută a ființei noastre. Cu alte cuvinte este Umbra din noi.

În tema natală astrologică locul unde se află Luna Neagră indică trauma lumească a individului. Psihologic vorbind, ne referim la un tipar comportamental afectat de chestiuni karmice din viața anterioară, cu care individul vine la întrupare pe Pământ. În funcție de semnul zodiacal în care se află Luna Neagră, la fel cum e Soarele natal, avem un tipar specific de personalitate care arată cum a fost afectat încă din viața anterioară.

Să luăm un exemplu concret. Data de 15.05.1995, ora de naștere 16,15.

Conform acestor date Ascendentul în tema natală este în Balanță, iar Soarele se află în Taur în casa 8. Dacă semnul zodiacal de naștere este caracterul și ca urmare indică tiparul comportamental de bază, Luna Neagră arată reversul acestui tipar, deoarece include reacțiile emoționale negative față de orice chestie cu care ne confruntăm zi de zi. De obicei, tiparul de personalitate manifestă ceea ce se petrece pe partea emoțională, ceea ce presupune o relație Lună – Soare în tema natală. Ca urmare contrapartea negativă emoțională este Luna Neagră și trebuie analizată poziția ei în raport cu Soarele în tema natală…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Articolul precedentInterpretarea viselor: Animale – Pisicile
Articolul următorUșile viitorului
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Adriana Boureanu

Buna ziua! Am înțeles bine ca odată cu abonarea (recenta, pe doi ani) voi primi și un horoscop?

COSMOS

Buna ziua, da. O sa fie nevoie sa ne trimiteti datele dvs de nastere (ora, data si localitatea). Puteti sa ni le trimiteti pe adresa: [email protected]