Luna Plină din 26 august
© Cheile Genelor

La faza de Lună Plină al cărei maxim va fi la ora 14,55 ora României, deci în plină zi, vom avea ceea ce se cheamă în astrologie un Zmeu.

Duminică 26 august vom avea o foarte interesantă configuraţie astrologică numită Zmeul. Deci o aspectare care succede fazei de eclipsă totală de Lună din 27 iulie şi a celei parţiale de Soare din data de 11 august.

Ce aduce important această fază de Lună Plină?

Există momente rare când cu ocazia unei astfel de faze lunare se configurează în zodiac o structură care implică semne şi energii celeste.

În data de 26 august vom avea o piramidă în semne de Pământ, formată din Soare în Fecioară, Saturn în Capricon şi Uranus în Taur, practic această Piramidă de Pământ formându-se la gradul 3 din cele trei semne menţionate. Fix în opoziţie cu Soarele se va afla Luna în Peşti la gradul 3, care formează un triunghi minor ce completează Piramida de Pământ şi astfel în ziua de 26 august, la faza de Lună Plină al cărei maxim va fi la ora 14,55 ora României, deci în plină zi, vom avea ceea ce se cheamă în astrologie un Zmeu.

Acţiunea acestei configuraţii astrale a Zmeului este legată de semnele de Pământ Taur, Fecioară şi Capricorn, cu Luna din Peşti în focarul configuraţiei. Practic axa Fecioară-Peşti, cu Soarele în opoziţie cu Luna, vor pune în mişcare energii de înaltă vibraţie ce vor determina acţiuni concrete în plan personal. Luna va concentra energii intense, deoarece primeşte energia mistică a Peştilor şi ca urmare în plan emoţional foarte multă lume va înţelege că s-a ajuns ca la finalul unui traseu, când trebuie să schimbi ruta, să laşi în urmă vechiul şi să îmbrăţişezi din plin noul şi tot ce aduce viitorul din perspectiva posibilităţilor.

Nivelul conştientului personal va resimţi un salt calitativ în privinţa proceselor cognitive, dar şi a celor psihice care sunt vecine cu percepţiile spirituale înalte. La fel ca la joaca din parc cu zmeul pe care-l înălţăm în aer şi îl menţinem acolo sus la câteva zeci de metri cu ajutorul îndemânării noastre, la fel şi societatea va proceda la fel. Inclusiv în plan personal cu începutul unei noi stări de lucruri. Multe chestiuni vor fi ridicate şi abordate la un alt nivel, superior celui de până acum, ceea ce înseamnă că riscurile şi alte aspecte problematice, atât la nivel personal, cât şi colectiv, vor înregistra o diminuare, în timp ce rezultatele pozitive vor apare rând pe rând, în multe domenii de activitate.

Să analizăm Zmeul din perspectiva Cheile Genelor

Avem deci Soarele la 3 grade în Fecioară cu Cheia Genelor 59, Luna în Peşti la 3 grade cu Cheia Genelor 55, Saturn la 2 grade în Capricorn cu Cheia Genelor 10 şi Uranus în Taur la 2 grade cu Cheia Genelor 27. Să le luăm pe rând.

Cheia 59 – este caracterizată cu numele de ”Dragonul din ADN-ul tău” iar Cheia partener este chiar Cheia 55 – Libertatea.

Cum Cheia 59 este definită de Transparenţă, este clar că în combinaţie cu 55 care este corelată chiar cu poziţia Lunii Pline, vom vedea cum ies la lumină multe chestiuni ascunse, multe dintre ele publice şi care fuseseră ţinute în secret pentru a nu fi cunoscute de opinia publică. De asemenea în plan personal foarte mulţi îşi vor percepe sau regăsi calea către propriul Sine spiritual, într-o nouă etapă mult mai plină de satisfacţii în acest sens. Dacă a 59-a Cheie se numeşte Dispersia, iar Cheia 55 se numeşte Abundenţa, ne putem face o idee despre faptul că această fază de Lună Plină ne oferă o cale de acces diferită de cele de până acum, către posibilităţile materiale şi financiare, dar şi sociale şi de carieră profesională.

Astrologia şi Cheile Genelor – I

Pentru că a 55-a Cheie a Genelor, ce se corelează cu poziţia Lunii Pline în Peşti la faza de Lună Plină, este caracterizată cu numele de „Visul Libelulei”. Acestea sunt energiile care aduc o eliberare din condiţionările pe care le-am trăit până la momentul 26 august, din multe puncte de vedere. Libelula însăşi este un simbol al libertăţii individuale şi putem spune că faza de Lună Plină deschide o uşă către viitor prin axa Soare-Lună, Cheia 59-Cheia 55, Dispersia-Abundenţa, iar la nivel subtil cuantic în ADN mulţi vor simţi, percepe şi trăi posibile stări aparte faţă de tot ceea ce au parcurs până acum din perspectiva evoluţiei proprii. Căci, nu-i aşa, se trezeşte „Dragonul Interior”…

Celelalte două planete, Saturn şi Uranus, acţionează în realitate împreună cu Soarele, deoarece avem o Piramidă de Pământ, deci o serie întreagă de lucruri practice se vor derula în societate.

Saturn acţionează conform Cheii Genelor 10 – A Fi, cu aspectul de facilitare a tuturor formelor de schimb, de la comunicarea personală, relaţională, până la treburile de stat şi cele economice. Cheia Genelor 10 prin Saturn ne învaţă o dată în plus cum să fim – A Fi pur şi simplu – lăsând la parte sistemele de condiţionare. Deci de la restricţii şi limitări la responsabilizare şi învăţarea unei lecţii ce ţine de timp şi organizare. Iar Cheia Genelor 27 care acţionează combinat cu Uranus în Taur ne aduce „Hrana Zeilor” care este de fapt Iubirea În Acţiune, prin altrusim şi înţelegere deplină a semenilor noştri. De altfel Cheia Genelor 27 este caracterizată şi de Hrănire, deci împreună cu Cheia Genelor 10 A Fi şi cu Cheia 59 Transparenţa, vor genera împreună ca energii începutul Dispersiei energiilor vechi care au persistat până acum şi începutul unei noi stări pentru toată lumea, cea a Abundenţei cel puţin la nivel de concept care se va generaliza treptat, până când tot mai multă lume, înţelegând acţiunea şi rezultatul unei asemenea atitudini, va determina o schimbare majoră în masa critică a omenirii, schimbare care va anunţa începutul unei noi stări de lucruri în interiorul omenirii.

Aşadar să ne bucurăm pentru ceea ce va veni, căci este spre beneficiul nostru al tuturor!

1 COMENTARIU

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?