Energia Yang a Logosului solar este filtrată prin „lentila” Yin numită Luna, astfel încât energia spiritului să poată fi infuzată în sufletul omului, pe baza folosirii exacte a numărului creației 108.

Văzută seară de seară pe cerul planetei de miliarde de oameni, Luna reprezintă și la ora actuală o sursă continuă de mister și intrigă. Mister pentru că periodic sunt observate apariții OZN pe suprafața ei, și intrigă datorită informațiilor referitoare la faptul că acolo sunt baze secrete și operațiuni ale Programului Spațial Secret, deși nu există documente nici măcar semioficiale în acest sens care să confirme ceva cât de mic.

Am putea să ne întrebăm cum ar fi fost viața pe Pământ dacă Luna nu ar fi existat ca satelit pe orbita planetei. Desigur că doar am putea specula o asemenea alternativă, deoarece n-a existat așa ceva până acum, ca să putem spune cum ar fi fost viața pe Pământ fără prezența Lunii. La ora actuală este bine cunoscut unul dintre cele mai influente efecte ale astrului nopții asupra apei de pe planetă – fluxul și refluxul, un mecanism care parcă merge sincron cu ritmurile circadiene ale viețuitoarelor. Cine și când și mai ales de ce a calculat adăugarea efectelor Lunii asupra ecosistemului terestru? În ce scop? Era ceva ce nu mergea înainte de a fi adusă Luna pe orbită?

În multe cronici ale vechilor seminții din bazinul mediteranean se menționează că populația din zona Arcadiei, zonă care includea și Grecia antică, era de sorginte pelasgă, și că aceștia existau în această zonă încă dinainte de a apărea Luna pe cer. Aristotel menționează asta în scrierile sale, iar Apollonius din Rodos a lăsat și el scris despre faptul că a existat o perioadă în care nu toate corpurile cereşti se aflau pe cer, înainte ca rasele Danai şi Deukalion să fi existat, atunci când trăiau doar arcadienii, înainte să fi existat Luna pe cer”. 

Plutarh afirmă şi el în opera „Întrebări romane” următoarele: „Erau vorba de arcadieni, aşa numiţii oameni pre-lunari”. De asemenea poetul Ovidiu a lăsat următoarea consemnare în operele sale: „Arcadienii își posedă pământurile înainte de nașterea lui Jupiter, pentru că națiunea e mai veche decât Luna”, iar Hippolytus și Lucian, alți doi autori ai antichității au afirmat următoarele, primul că „Arcadia e mult mai veche decât Luna”, și cel de-al doilea, în lucrarea sa „Astrologia”, că „Arcadienii sunt mult mai vechi decât Luna”. Deci dovezi incontestabile, la care se adaugă admirabilele cercetări ale lui Victor Kernbach, autor român cunoscut în lumea literaturii. Aceste cercetări stabilesc un fapt uimitor, și anume că Luna a fost efectiv adusă în apropierea Pământului în jurul anului 11.500 înainte de Christos, deci cu vreo 13.500 de ani în urmă, ceea ce corespunde cu datarea stabilită pentru Potop! Cel puțin așa a reieșit din comparația pe care Victor Kernbach a făcut-o între patru calendare străvechi, cel mayaș, cel egiptean, cel asirian și cel indian! Dar acestea sunt cele mai mici dintre asemenea bizarerii care ascund în ele secrete cosmice ancestrale. Admițând aselenizarea unor echipaje americane pe Lună, dar și colectarea de roci selenare de către sondele automate care s-au întors pe Pământ, pe Lună au fost găsite roci cu vechimea de cel puțin 20 de miliarde de ani, în condițiile în care vârsta universului nostru este de doar maxim 15 miliarde de ani! A fost adusă Luna din alt univers?

Să vedem…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Articolul precedentEditorial – Este omenirea multiversică?
Articolul următorMesajele Stră-Bunilor – Amintiți-vă cine sunteți voi
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Mariana Ungureanu
Mariana Ungureanu
5 luni în urmă

Din nou am rămas mască pt că mi ați răspuns la întrebările care mi le-am pus de mică în legătură cu luna,planetele, ,soarele stelele,felului cum suntem făcuți ,pe care le am descoperit prin intermediul dv și a revistei…cred că sinteti tare interesanti,pur și simplu când citesc articolele voastre simt că intru intr-o altă lume, dimensiune cu care rezonez complet,mă regăsesc complet!!
Mulțumesc!❤
Mă mândresc că sunteți români, contemporani cu Mine! ce bn că existați în România!

liliana
liliana
5 luni în urmă

Buna ziua… la pagina 21, din revista format hartie, s-a strecurat o greseala…. matematica: 《Daca impartim 108 la 5 obtinem 36….》… 5×36=180… … in rest, lucruri interesante, intradevar.