© Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Dacă nu ne trezim s-ar putea să dispărem ca neam din lume şi din istorie în vreo 20 de ani. 

De curând s-au încheiat alegerile prezidenţiale… Faptul că lumea a votat aşa cum a votat, arată că la nivelul naţiunii am ajuns un popor prea uşor de păcălit.

Naţiunea română plăteşte un preţ mult prea mare pentru ceea ce se întâmplă acum.

Desigur că multe methne din fostul regim de până în 1989 s-au perpetuat atât la politicienii de stânga, cât şi la cei de dreapta, pentru că la drept vorbind toţi provin din aceeaşi pătură socială a vechilor “tovarăşi”.

Vreme de 25 de ani s-a minţit, s-a furat şi s-a înşelat, câteva milioane de români au emigrat în Occident, făcându-şi rostul care şi cum a putut.

Dacă mulţi ne-au acuzat că cică facem politică, eu le spun că noi în revistă doar vorbim despre politică.

Şi ştiţi de ce?

Tot ce se întâmplă în politică afectează felul în care evoluăm noi ca naţiune, inclusiv spiritual. Ori toate porcăriile care s-au întâmplat în ţara asta au vulnerabilizat starea psihoenergetică a naţiei.

Nu se mai vorbeşte despre strămoşii noştri, respectul pentru ei a dispărut aproape complet, s-a uitat că noi am fost primii care au inventat avionul cu reacţie, stiloul, laserul, penicilina şi multe altele. Şi ne-au fost furate multe dintre aceste invenţii de către străini, cu ajutorul trădătorilor de la noi.

Credeţi că toate aceste nereguli ale istoriei nu atârnă greu în balanţă privind soarta acestui neam românesc?

Mareșalul Antonescu a fost trădat de regele Mihai și executat, Nicoale Iorga a fost trădat și dat pe mâna legionarilor, care și aceia au fost mințiți în privința marelui om istoric. Eminescu a fost asasinat. Avram Iancu a fost trădat. Cuza a fost trădat. Mihai Viteazul a fost trădat, Vlad Ţepeş la fel, şi mulţi alţii din zbuciumata noastră istorie. Toţi aceştia au luptat pentru adevăr. Care adevăr? Acela că suntem la rândul nostru, ca toate celelalte naţiuni, una care are dreptul moştenit de la strămoşii noştri de a fi liberi, independenţi, cu aceleaşi drepturi printre toate celelalte naţiuni ale Europei şi ale lumii.

Într-o vreme când în Europa Centrală şi de Vest de abia se înfiripau mici comunităţi, strămoşii dacilor deja trăiau pe o suprafaţă de teritoriu foarte mare, de la Marea Neagră până în actualele Cehia şi Slovacia! Din nordul Ucrainei până în Serbia de azi, de aceea există şi cultura Vinca-Turdaş veche de 10.000 de ani! Acesta este adevărul! Se caută pe orice cale ca noi ca naţiune să fim făcuţi praf din toate punctele de vedere, pentru că suntem rădăcina tuturor neamurilor.

Peslagii au fost strămoşii dacilor şi genetic vorbind informaţia moştenirii ereditare a pelasgilor există încă în toate neamurile europene.

Ideea pe care o au întunecaţii, referitor la controlul total al omenirii, este următoarea: distruge rădăcina tuturor neamurilor – care se află în interiorul poporului român – şi vei stăpâni apoi toate neamurile dezbinate ale lumii, evident în afară de chinezi care au altă configuraţie genetică.

Deci lupta pentru adevăr este inegală, deoarece Sistemul întunecaţilor dispune de tot felul de pârghii şi de lachei trădători aici în România, care pun beţe-n roate evoluţiei spre bine a naţiunii noastre.

Nu se vrea să fim lăsaţi în pace, ni se fură sistematic resursele, suntem sistematic minţiţi şi suntem treptat de la un an la altul împinşi către o alienare a conştiinţei de neam şi ţară. Vrem neapărat să fim înlocuiţi aici, pe teritoriul strămoşilor noştri? Nu facem nimic? Credem că Dumnezeu sau Zamolxe ne vor ajuta 100% să fim feriţi de toate astea? Dumnezeu ne dă, dar nu ne bagă şi-n traistă.

Dacă nu ne trezim din iluzia “modernismului” şi progresismului impusă de întunecaţi, nu vom mai avea nimic de acum în 10 ani şi ca neam s-ar putea să dispărem din lume şi din istorie în vreo 20 de ani. 

2 COMENTARII

  1. CORECT,însăși fostul secretar al papei,Miceal Lewitz,recunoaște că românii sunt “poporul primordial”,dar academicienilor noștri le e “rușine”să schimbe istoria falsă ce se predă în școli și dorm somnul cel de moarte,îndobitocind generații după generații,multumindu-se cu resturile ce le aruncă mai marii lumii.

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?