Magia şi tehnologia spirituală
© Bigstockphoto
Timp estimat de citire: 3 minute

Hologramele pe care azi le folosim concret, cum este cel al medicinii sau al proiectărilor, constituie de abia începutul unui nou tip de tehnologie, cea de tip spiritual.

De câte ori n-am visat mulţi dintre noi să avem bagheta magică a lui Harry Potter? Sau toiagul magic al lui Gandalf cel Alb din Stăpânul Inelelor? Sau armele şi dispozitivele sofisticate din unele filme SF? Desigur că văzând tot felul de filme fantastice şi SF ne gândim ce bine ar fi să avem asemenea lucruri pentru a ne face viaţa mai uşoară…

Dar cum astfel de gadgeturi, să le zicem aşa, nu pot fi obţinute fără efort şi inventivitate, să vedem în ce măsură putem să sperăm că prindem în viitorul apropiat apariţia unor asemenea lucruri. Mai ales că în ultimii ani cercetările din multe laboratoare asupra proprietăţilor materiei au scos la iveală aspecte şi rezultate foarte surprinzătoare.

Ştiinţa reuşeşte să demonstreze azi, prin diferite experimente, ceea ce în urmă cu vreo 15-20 de ani în filme părea ireal sau de domeniul SF-ului. Deci pătrundem treptat în secretele materiei. Cine şi-ar fi închipuit de exemplu că apa poate levita? Cine şi-ar fi imaginat că sunetele determină forme geometrice precise atunci când se folosesc frecvenţe specifice? Sau cine ar fi crezut că se pot fabrica haine care să memoreze comanda de a declanşa căldură când afară se face frig, comportându-se întocmai ca un reostat?

Articolul precedentIstoria psihică a Pământului – IV
Articolul următorMesaje de la arcturieni – V
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile