© Secvenţă din filmul Stăpânul Inelelor
Timp estimat de citire: 3 minute

După precesia echinocţiilor şi dispensele divine, fiecare are posibilitatea de a-şi inventa propria sa tehnică atât timp cât rezonează cu ea.

Electromagneticii mei, luminătorii mei, interdimensionalii mei, văd chiar și unele suflete “bătrâne” cum încă se “agață” de vechile practici! Pentru numele lui “Dumnezău”, voi chiar aţi uitat de epoca asta nouă a Luminii? Există un motiv pentru care civilizaţiile de dinaintea noastră s-au oprit în jurul anului 2012. Credeaţi că au rămas în pană de idei? Credeaţi că deşi au reuşit să contruiască clădiri megalitice la precizia laserului şi să întocmească hărţi cereşti mai ceva ca NASA au învăţat să numere doar pâna la 2012? “Hai să ne oprim la 2012 să-i băgăm pe modernii ăia în ceață!”. Nu, s-au oprit la 2012 pentru că se produc prea multe schimbări, se modifică tiparele, mentalitățile, conștiința, se trece de la liniaritate la cuantic! Se schimbă liniile temporale ca ciorapii, iar eu sper că vă mai schimbaţi ciorapii din când în când. Chiar şi Heisenberg salivează la încă o reîntrupare pe Pământ!

Lăsând glumiţele la o parte, sunteţi încâ mulţi – unii dintre voi spre nivel de maestru – care încă mai trageţi cu dinţii de vechile practici.

Văd în grupuri de spiritualitate, la oameni pe paginile de social media cum recomandă să fie spuse sute de rugăciuni şi mii de mantre şi incantaţii. Să se mediteze nu ştiu câte ore pe zi, sau să se facă nu ştiu ce ritualuri superstiţioase, să se stea într-un picior la Lună Plină sau să faci o mie de spovedanii şi împărtăşanii, chirtane şi mantre OM până răguşeşti. Nu spun că nu funcţionează, dar chiar credeţi că în era asta nouă a Vărsătorului în care se poate “vorbi” direct cu ADN-ul nostru, mai este necesar să pierdem atâtea ore? Voi ştiţi cât timp vă ia să spuneţi Tatăl Nostru de 99 de ori pe zi, în fiecare zi? Parcă toate valurile acestea de Lumină spirituală venite din centrul galaxiei sunt aici să ne sporească eficienţa, nu-i așa? Sunt aici să ne crească puterea interioară, voinţa, intenţia şi determinarea atât timp cât ne păstrăm conştiinţa curată.

Vrei să te vindeci sau vrei să vindeci pe cineva, pune-ţi palmele acolo şi “toarnă” prin ele cele mai măreţe sentimente şi emoţii din inima ta. Vrei să lucrezi cu simboluri sofisticate, e de-ajuns să-ţi imaginezi o ţintă sau o spirală care canalizează energie către un obiectiv pe care îl ai de împlinit sau către o persoană sau zonă afectată. Folosiţi-vă imaginaţia că doar sunteţi magicieni!

Câteodată parcă mă râcâie pe suflet când văd că atât de mulţi dintre noi mai tragem cu dinţii de vechile metode. Repet, nu spun că nu funcţionează, nu spun să nu practicăm, dar nu e necesar să devenim acum o placă de pickup zgâriată sau robii unor alte sisteme (care vedeţi foarte bine că azi sunt valabile mâine nu mai sunt).

Trebuie să înţelegem cu toţii că după precesia echinocţiilor şi dispensele divine, fiecare are posibilitatea de a-şi inventa propria sa tehnică atât timp cât rezonează cu ea.

Câteodată e suficient doar să respiri profund şi să îţi setezi o intenţie de nestăvilit. Şi nu, nu e uşor să ai o intenţie de nestăvilit, mai ales când vezi în jurul tău atât de mult pesimism și tristețe. Vrei să te aşezi în zazen şi să rămâi în meditaţie 4-5 ore, foarte bine, dar s-ar putea nici măcar corpul tău fizic să nu mai suporte aşa ceva. Te vor apuca toți mâncăricii. Vei simţi un impuls interior de a te ridica şi de a face ceva concret pentru ceilalţi şi pentru Pământ.

Vrei să meditezi, ei bine, poţi să meditezi şi în metrou, şi la şcoală, şi la serviciu, şi în timp ce speli vasele, sau când faci sex, sau când vorbeşti cu vecinii, şi tot aşa. Nu trebuie decât să rămâi conştient de puterea ta interioară.

Vă aduceţi aminte de filmul Stăpânul Inelelor?

Există la un moment dat o scenă epică în film când Gandalf se luptă cu un demon (Balrog), o namilă a întunericului. Credeaţi că marele vrăjitor Gandalf s-a apucat să facă 99 de mini-cruci, 10 mantre şi 40 de metanii? Nu! A spus doar atât: TU NU VEI TRECE! După care a aplicat o lovitură fermă cu toiagul său din dotare provocând astfel o surpare a podului unde se aflau cei doi, salvându-şi astfel prietenii de furia demonului. De aici urmează o altă scenă de luptă a vrăjitorului cu acel demon, dar asta este o altă poveste iniţiatică.

Ce vreau să vă spun este că lucrurile sunt mai simple în realitate şi nu aveţi nevoie decât de claritate, intenţie și fermitate mult mai mult decât orice alt detaliu.

Aşa că hai, vă rog eu, că altfel vă spun lu’ Gaia. Hihihi.

Articolul precedentTiparele Cuantice – Prejudecățile Științei
Articolul următorAscensiunea – De la chimie la alchimie
De-a lungul timpului a primit multe etichetări: îndrumător spiritual, mistic, hipster, flower power, hipiot, pronoic, panspermic, omnist și holobiont. Iar în timpul liber scrie...
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Emil
Emil
2 ani în urmă

Ar trebui sa spui si sursa de unde ai copiat faza cu Gandalf. Din cartea lui Ramtha “Batalia lui Gandalf pe podul din minele Moriei”