Acasă Revista Cosmos Enigmele Civilizaţiei Majestic 12 – OZN, conspiraţia totală – I

Majestic 12 – OZN, conspiraţia totală – I

3903
0
Majestic 12 – OZN, conspiraţia totală
Grupul princpial Majestic 12.
Timp estimat de citire: 4 minute

Succesorul preşedintelui american Roosvelt, respectiv Harry S. Truman, a dat o directivă conform căreia nimeni, nici măcar un şef al executivului, nu putea avea acces la vreo descoperire sau informaţie obţinută în domeniul OZN şi al extratereştrilor. Această aprobare specială se numeşte “need to know” – adică necesitatea de a cunoaşte.

În jurul acestui subiect despre OZN-uri s-a ţesut în ultimele decenii o întreagă pânză de teorii, ipoteze şi conspiraţii. Cercurile ştiinţifice s-au străduit să adune informaţii, în timp ce grupurile militare care serveau diferite interese au ţinut informaţiile sub cheie, într-o secretizare continuă.

Dacă vorbim despre acest grup desemnat să cerceteze în secret fenomenul OZN, respectiv grupul Majestic 12, nu putem face asta fără a menţiona tentativele de implicare a preşedinţilor americani în toată această poveste cu iz conspirativ. Iniţial acest grup a fost alcătuit din oamenii de ştiinţă, pentru a oferi cercetării fenomenului o bază concretă de analiză. Creat în data de 24 septembrie 1947, deci la două luni după incidentul OZN celebru de la Roswell, Majestic 12 avea în componenţa următoarele persoane:

Dr. Vannever Bush – considerat conducătorul grupului, fost director al Joint Research and Development Board după al doilea război mondial, anterior a deținut funcții de conducere în cadrul National Research Council și Office of Scientific Research and Development (unde s-au condus cercetările în cadrul Proiectului Manhattan, la Alamogorodo, New Mexico);

Roccoe Hillenkoetter (vice amiral) – primul director al CIA, după trecerea sa în rezervă, a devenit membru NICAP (National Investigations Committee On Aerial Phenomena);

Dr. Detlev Wulf Bronk – om de știință, fost președinte al National Research Council, consilier al Comisiei pentru Energie Atomică, a fost șeful echipei de autopsie a extratereștrilor care au fost găsiți lângă OZN-urile prăbuşite la Roswell;

James Forrestall – secretar al U.S.Navy, secretar al Ministerului Apărării;

Gordon Gray – secretar asistent al U.S. Navy, asistent special al președintelui Truman pentru probleme de securitate națională, director de securitate națională al Comisiei pentru Strategii Psihologice a CIA;

Dr. Jerome Hunsaker – șef al departamentului de inginerie mecanică și aeronautică;

Dr. Donald Menzel – specialist în astronomie;

Generalul Robert Mantague – comandant al Bazei Aeriene Sandia din Albuquerque, New-Mexico;

Sidney Souers – fost director al CIA și secretar executiv al National Security Council (NSA);

Generalul Nathan Twining – comandant al Air Matterial Command cu sediul la Baza Aeriană Wright-Patterson;

Loyd Brenke – secretar executiv la Joint Research and Development Board;

Hoyt Vanderberg – fost director al CIA care în anul 1948 deținea funcția de șef al Marelui Stat Major al United States Air Force.

Succesorul preşedintelui american Roosvelt, respectiv Harry S. Truman, a dat o directivă conform căreia nimeni, nici măcar un şef al executivului, nu putea avea acces la vreo descoperire sau informaţie obţinută în domeniul OZN şi al extratereştrilor, şi că nimeni din acele structuri secrete nu putea dezvălui ceva fără să aibă aprobarea specială numită “need to know” – adică necesitatea de a cunoaşte.

Această clasificare “need to know” era mai presus de cea de tip “Top Secret”! Deci vă daţi seama ce nivel de secretizare a informaţiei era!? Datorită acestei directive supersecrete unii preşedinţi americani de mai târziu, precum Kennedy, Reagan şi Bill Clinton, au încercat să afle câte ceva sau să dezvăluie din ceea ce ştiau, atât cât ştiau, dar fără rezultate. Singurul care s-a apropiat prea mult de adevăr şi care într-adevăr a intenţionat să deconspire grupul Majestic 12 a fost Kennedy, care ulterior a sfârşit prin a fi asasinat! Întrebarea este cine era responsabil pentru a da acea aprobare?

Dar Kennedy n-a fost singurul care a avut parte de un asemenea tragic destin! Actriţa Marilyn Monroe – febleţea multor politicieni americani – şi care în realitate era agent spion CIA sub acoperire, avea obiceiul să dea interviuri presei americane. Într-unul din acestea Marilyn Monroe a declarat că ea a avut la un moment dat o discuţie telefonică în care i-a dezvăluit unui comerciant de obiecte de artă din New York faptul că preşedintele Kennedy vizitase în mare secret o bază militară, probabil în Aria 51, pentru a vedea artefacte extraterestre. Astfel actriţa a sfârşit într-un mod tragic cu aproximativ 1 an şi două luni înainte ca preşedintele Kennedy să fie asasinat în data de 22.11.1963! Reţineţi perechile de cifre 22 şi 11! Interesant aşa e?

Mergem mai departe şi spunem că şi mai înainte de Kennedy, mai exact în data de 20 februarie 1954, preşedintele american de la acea vreme Dwight Eisenhower a dispărut timp de patru ore din Casa Albă. Deşi nimeni nu l-a văzut să fi ieşit pe undeva, Eisenhower nu a fost de găsit nicăieri în Casa Albă. Cu toate că presei i s-a oferit în mod oficial o explicaţie puerilă, cum că s-a dus urgent la dentist pentru a-şi pune o coroană dentară, în realitate aşa cum s-a aflat mult mai târziu el a fost dus urgent la Palm Springs, la Hangarul 27 unde i s-a arătat o navă extraterestră, şi în plus a asistat la dematerializarea şi rematerializarea unor extratereştri acolo în incinta hangarului.

După două decenii şi jumătate de la această incursiune a lui Eisenhower în Hangarul 27, a fost realizat filmul Hangar 18, care a redat prin acţiunea filmului conspiraţia care exista în jurul acestui subiect. De altfel Eisenhower a fost şi ultimul preşedinte american care a avut acces la aşa ceva, toţi succesorii săi până în ziua de azi fiind ţinuţi departe de adevărul manevrat de grupul Majestic 12.

Dacă nici preşedintelui american – generic vorbind – despre care în politică se spune că este cel mai puternic om de pe planetă la nivel decizional, nu-i este permis accesul la informaţiile gestionate de Majestic 12, vă daţi seama de nivelul conspiraţiei OZN? Este o conspiraţie totală, care trece ca putere de decizie şi peste preşedintele Statelor Unite, şi peste şeful CIA, şi peste cel al FBI, şi peste Procurorul General al Statelor Unite, şi peste Congresul american! Practic este o conspiraţie absolută care se situează deasupra tuturor factorilor de decizie de drept din Statele Unite! Şi atunci, dacă unii membrii ai Majestic 12 din vechea gardă au murit, le-au luat alţii locul? Cu certitudine şi este posibil ca unii dintre aceşti membri noi să fie adepţii desecretizării treptate. Dovada în acest sens este cea primită anul trecut de către jurnalista de investigaţii Linda Moulton Howe, care cercetează şi fenomenul OZN dar şi conspiraţiile deceniilor trecute. Ea a primit un document despre Proiectul Aquarius – Vărsătorul, în care scrie negru pe alb despre secretizarea totală de către Majestic 12 a întregului fenomen OZN de pe teritoriul Statelor Unite, începând cu prăbuşirea de la Roswell.

Cine i-a trimis Lindei Howe aceste informaţii difuzate în premieră în cadrul sezonului 13 al serialului “Extratereştrii antici”?

Vom continua în episodul următor cu dezvăluirile despre această teribilă conspiraţie OZN…

Următorul episodMajestic 12 – OZN, conspiraţia totală – II >>
Articolul precedentDereglările corpurilor subtile ale aurei – VI
Articolul următorOriginea genetică a omenirii – II
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile