Clasificările „top secret” dirijate de Majestic 12, îndeosebi în privinţa fenomenului OZN şi al informaţiilor ştiinţifice ascunse opiniei publice, au vizat controlul pentru supremaţie asupra lumii din toate punctele de vedere.

În jurul acestui subiect despre OZN-uri s-a ţesut în ultimele decenii o întreagă pânză de teorii, ipoteze şi conspiraţii. Cercurile ştiinţifice s-au străduit să adune informaţii, în timp ce grupurile militare care serveau diferite interese au ţinut informaţiile sub cheie, într-o secretizare continuă.

Majestic 12
Grupul princpial Majestic 12

Dacă vorbim despre acest grup desemnat să cerceteze în secret fenomenul OZN, respectiv grupul Majestic 12, nu putem face asta fără a menţiona tentativele de implicare a preşedinţilor americani în toată această poveste cu iz conspirativ. Iniţial acest grup a fost alcătuit din oamenii de ştiinţă, pentru a oferi cercetării fenomenului o bază concretă de analiză. Creat în data de 24 septembrie 1947, deci la două luni după incidentul OZN celebru de la Roswell, Majestic 12 avea în componenţa următoarele persoane:

 • Dr. Vannever Bush – considerat conducătorul grupului, fost director al Joint Research and Development Board după al doilea război mondial, anterior a deținut funcții de conducere în cadrul National Research Council și Office of Scientific Research and Development (unde s-au condus cercetările în cadrul Proiectului Manhattan, la Alamogorodo, New Mexico);
 • Roccoe Hillenkoetter (vice amiral) – primul director al CIA, după trecerea sa în rezervă, a devenit membru NICAP (National Investigations Committee On Aerial Phenomena);
 • Dr. Detlev Wulf Bronk – om de știință, fost președinte al National Research Council, consilier al Comisiei pentru Energie Atomică, a fost șeful echipei de autopsie a extratereștrilor care au fost găsiți lângă OZN-urile prăbuşite la Roswell;
 • James Forrestall – secretar al U.S.Navy, secretar al Ministerului Apărării;
 • Gordon Gray – secretar asistent al U.S. Navy, asistent special al președintelui Truman pentru probleme de securitate națională, director de securitate națională al Comisiei pentru Strategii Psihologice a CIA;
 • Dr. Jerome Hunsaker – șef al departamentului de inginerie mecanică și aeronautică;
 • Dr. Donald Menzel – specialist în astronomie;
 • Generalul Robert Mantague – comandant al Bazei Aeriene Sandia din Albuquerque, New-Mexico;
 • Sidney Souers – fost director al CIA și secretar executiv al National Security Council (NSA);
 • Generalul Nathan Twining – comandant al Air Matterial Command cu sediul la Baza Aeriană Wright-Patterson;
 • Loyd Brenke – secretar executiv la Joint Research and Development Board;
 • Hoyt Vanderberg – fost director al CIA care în anul 1948 deținea funcția de șef al Marelui Stat Major al United States Air Force.

Succesorul preşedintelui american Roosvelt, respectiv Harry S. Truman, a dat o directivă conform căreia nimeni, nici măcar un şef al executivului, nu putea avea acces la vreo descoperire sau informaţie obţinută în domeniul OZN şi al extratereştrilor, şi că nimeni din acele structuri secrete nu putea dezvălui ceva fără să aibă aprobarea specială numită “need to know” – adică necesitatea de a cunoaşte.

Această clasificare “need to know” era mai presus de cea de tip “Top Secret”! Deci vă daţi seama ce nivel de secretizare a informaţiei era!? Datorită acestei directive supersecrete unii preşedinţi americani de mai târziu, precum Kennedy, Reagan şi Bill Clinton, au încercat să afle câte ceva sau să dezvăluie din ceea ce ştiau, atât cât ştiau, dar fără rezultate. Singurul care s-a apropiat prea mult de adevăr şi care într-adevăr a intenţionat să deconspire grupul Majestic 12 a fost Kennedy, care ulterior a sfârşit prin a fi asasinat! Întrebarea este cine era responsabil pentru a da acea aprobare?

Singurul care s-a apropiat prea mult de adevăr şi care a intenţionat să deconspire grupul Majestic 12 a fost Kennedy

Dar Kennedy n-a fost singurul care a avut parte de un asemenea tragic destin! Actriţa Marilyn Monroe – febleţea multor politicieni americani – şi care în realitate era agent spion CIA sub acoperire, avea obiceiul să dea interviuri presei americane. Într-unul din acestea Marilyn Monroe a declarat că ea a avut la un moment dat o discuţie telefonică în care i-a dezvăluit unui comerciant de obiecte de artă din New York faptul că preşedintele Kennedy vizitase în mare secret o bază militară, probabil în Aria 51, pentru a vedea artefacte extraterestre. Astfel actriţa a sfârşit într-un mod tragic cu aproximativ 1 an şi două luni înainte ca preşedintele Kennedy să fie asasinat în data de 22.11.1963! Reţineţi perechile de cifre 22 şi 11!

Mergem mai departe şi spunem înainte de Kennedy, mai exact în data de 20 februarie 1954, preşedintele american de la acea vreme Dwight Eisenhower a dispărut timp de patru ore din Casa Albă. Deşi nimeni nu l-a văzut să fi ieşit pe undeva, Eisenhower nu a fost de găsit nicăieri în Casa Albă. Cu toate că presei i s-a oferit în mod oficial o explicaţie puerilă, cum că s-a dus urgent la dentist pentru a-şi pune o coroană dentară, în realitate aşa cum s-a aflat mult mai târziu el a fost dus urgent la Palm Springs, la Hangarul 27 unde i s-a arătat o navă extraterestră, şi în plus a asistat la dematerializarea şi rematerializarea unor extratereştri acolo în incinta hangarului.

După două decenii şi jumătate de la această incursiune a lui Eisenhower în Hangarul 27, a fost realizat filmul Hangar 18, care a redat prin acţiunea filmului conspiraţia care exista în jurul acestui subiect. De altfel Eisenhower a fost şi ultimul preşedinte american care a avut acces la aşa ceva, toţi succesorii săi până în ziua de azi fiind ţinuţi departe de adevărul manevrat de grupul Majestic 12.

Dacă nici preşedintelui american – generic vorbind – despre care în politică se spune că este cel mai puternic om de pe planetă la nivel decizional, nu-i este permis accesul la informaţiile gestionate de Majestic 12, vă daţi seama de nivelul conspiraţiei OZN? Este o conspiraţie totală, care trece ca putere de decizie şi peste preşedintele Statelor Unite, şi peste şeful CIA, şi peste cel al FBI, şi peste Procurorul General al Statelor Unite, şi peste Congresul american! Practic este o conspiraţie absolută care se situează deasupra tuturor factorilor de decizie de drept din Statele Unite! Şi atunci, dacă unii membrii ai Majestic 12 din vechea gardă au murit, le-au luat alţii locul? Cu certitudine şi este posibil ca unii dintre aceşti membri noi să fie adepţii desecretizării treptate. Dovada în acest sens este cea primită anul trecut de către jurnalista de investigaţii Linda Moulton Howe, care cercetează şi fenomenul OZN dar şi conspiraţiile deceniilor trecute. Ea a primit un document despre Proiectul Aquarius – Vărsătorul, în care scrie negru pe alb despre secretizarea totală de către Majestic 12 a întregului fenomen OZN de pe teritoriul Statelor Unite, începând cu prăbuşirea de la Roswell.

Linda Moulton Howe

Cine i-a trimis Lindei Howe aceste informaţii difuzate în premieră în cadrul sezonului 13 al serialului “Extratereştrii antici”?

La ora actuală bate un vânt de schimbare cam peste tot în lume… Piaţa comercială mondială deja se mută pe alte coordonate, determinând noi politici care reconfigurează din mers faţa lumii. Noile orientări de pe piaţa mondială vor impune noi reorientări şi în plan strategic şi al secretelor ce ţin de latura esoterică şi paranormală.

În curând vor fi declasificate şi desecretizate şi dosarele în care există tone de informaţie referitoare la OZN-uri.

Celebra jurnalistă de investigaţii paranormale Linda Molton Howe a primit anul trecut, în luna februarie, un document strict secret declasificat, de la Richard Doty, un agent CIA care în deceniile trecute fusese însărcinat de către şefii CIA să se ocupe cu împrăştierea de poveşti false despre OZN-uri şi extratereştri. Probabil chestii de genul OZN-urile nu sunt OZN-uri, ci baloane meteo, fulgere globulare sau fenomene meteo iar extratereştrii sunt nişte poveşti inventate de către martori doar de dragul unei publicităţi locale.

Ei bine acest Doty i-a trimis Lindei Howe dosarul proiectului „Aquarius” – „Vărsătorul”, în care pe lângă foarte multe date despre navele şi extratereştrii veniţi pe Pământ odată cu incidentul de la Roswell din iulie 1947, sunt descrise în bogate detalii informaţii referitoare la prezenţa unor civilizaţii extraterestre pe planeta noastră în ultimii 25.000 de ani şi interacţiunea acestora cu specia noastră Homo Sapiens, ultima interacţiune de acest fel fiind cea cu bascii din regiunile Franţei, şi Spaniei. „Proiectul Aquarius” s-a numit iniţial „Proiectul Gleem” şi bazele acestuia fuseseră puse în 1953, la 7 ani după incidentul de la Roswell, din ordinul preşedintelui Eisenhower.

Acest „Proiect Gleem” a fost preluat încă de la început de către grupul Majestic 12, acesta fiind ajutat de NSA – Agenţia Naţională de Securitate. Scopul proiectului „Gleem” devenit ulterior „Aquarius” era acela de a aduna cât mai multe informaţii posibil despre formele de viaţă extraterestre înzestrate cu raţiune şi inteligenţă, deci similare nouă. Desigur că o asemenea operaţiune de anvergură s-a desfăşurat încă de la început în cel mai mare secret, astfel încât aşa cum menţionam în numărul trecut, la un moment dat începând cu Kennedy preşedinţii americani din ultimele decenii ale secolului trecut nu au putut avea acces deloc la o asemenea bază de date despre OZN şi extratereştri.

În cadrul unui episod din cea de-a 13-a serie a serialului „Extratereştrii antici”, Linda Molton Howe a comentat împreună cu un alt jurnalist de investigaţii paranormale, Giorgio Tsoukalos, acest document primit de la agentul Doty, pe care l-a arătat şi camerei de filmat al canalului „History Channel”. În document se menţiona clar că „Majestic 12” clasificase „Proiectul Aquarius” în 1966, deci după 13 ani de la demararea sa, la supersecret având gradul de secretizare „Top Secret – ORCON”.

ORCON însemna că doar anumite segmente din structurile armatei şi ale guvernului aveau acces la informaţiile din proiect. Acest nivel supersecret a atins apogeul în 1969, după ce proiectul „Blue Book” a fost închis, iar atunci preşedinte era Richard Nixon care ulterior a fost implicat în uriaşul scandal „Watergate” din 1970.

Să vedem în ce a constat începutul acestei conspiraţii totale OZN generată de grupul „Majestic 12”?

În 1958 armata americană a intrat în posesia unei nave extraterestre intacte găsită în deşertul Utah

Conform acestor informaţii, în 1958 armata americană a intrat în posesia unei nave extraterestre intacte găsită în deşertul Utah din statul cu acelaşi nume. Au fost foarte uimiţi cum de au găsit acea navă intactă acolo, fără să înţeleagă de ce extratereştrii respectivi au lăsat acolo nava. Nu avea semne de deteriorare, şi nici nu se prăbuşise datorită vreunei presupuse defecţiuni, pur şi simplu fusese aşezată acolo. Ca şi când extratereştrii ar fi spus ”Uite, vă dăm o navă, luaţi-o şi studiaţi-o…”, nava fiind în perfectă stare de funcţionare aşa cum aveau să constate ulterior cercetătorii militari. Armata a împânzit zona deşertului pe kilometri întregi, crezând că poate va găsi acei extratereştri care să fi ieşit din navă cercetând împrejurimile. Nu au fost găsiţi şi ca urmare armata a luat nava extraterestră pentru cercetare. Oamenii de ştiinţă care au fost aduşi pentru cercetarea tehnologiei din navă au declarat că se aflau în faţa unei minuni de tehnologie, astfel încât ani de zile nava aceea a fost ţinută în cel mai mare secret într-un hangar, până când cercetătorii aveau să ajungă să dispună de mijloacele tehnice şi tehnologice pentru a putea descifra tehnologia extraterestră din navă.

Cine a văzut de exemplu filmul „Hangar 18” îşi aminteşte că era vorba la fel despre o navă găsită în deşert, care apoi a fost dusă în mare secret într-un hangar pentru a-i fi descifrată tehnologia bizară. Cam 3-4 decenii cercetătorii aduşi de către armată au studiat tehnologia extraterestră a navei, iar în 1976 de exemplu armata a dat un raport numit „MJ3” în care declara că respectiva tehnologie avea un avans de cel puţin câteva mii de ani faţă de a noastră. Mediile de informare neoficiale menţionează despre această chestiune a „Proiectului Aquarius” că s-au făcut progrese în descifrarea acelei tehnologii extraterestre, astfel încât multe dintre invenţiile şi cuceririle tehnico-ştiinţifice ale lumii moderne îşi au rădăcina în tehnologia provenită dintr-o altă lume, aflată la sute sau mii de ani lumină distanţă faţă de noi.

Clasificările „top secret” dirijate de Majestic 12, îndeosebi în privinţa fenomenului OZN şi al informaţiilor ştiinţifice ascunse opiniei publice, au vizat controlul pentru supremaţie asupra lumii din toate punctele de vedere.

Ceea ce vedem astăzi în multe domenii moderne, cum este tehnologia, microelectronica, ştiinţele de frontieră cu aparaturile lor sofisticate şi altele similare, din diferite domenii considerate azi de frontieră, îşi au originea în cercetarea unor tehnologii extraterestre.

O parte a ei a fost pusă iniţial la dispoziţia guvernului american, în anii 50-60, când mulţi cercetători din domeniile fizicii, astronomiei, biologiei şi matematicii au fost racolaţi pur şi simplu de către Pentagon, şi pe bani grei au lucrat la descifrarea acestei tehnologii găsite de către armata americană în nava extraterestră găsită în 1958 în deşertul Utah.

La drept vorbind nimeni nu poate crede că acei mici cenuşii erau atât de galanţi încât să lase de izbelişte, în ditamai deşertul, o navă doar aşa că nu aveau ei ce face, ca şi când laşi un televizor puţin defect la colţul străzii, ştiind că o să treacă cineva să-l ia de acolo. Nu, este vorba despre faptul că prin câteva dialoguri stabilite anterior în timpul lui Eisenhower, Micii Cenuşii – una dintre subrasele lor – a convenit cu americanii ca în schimbul tehnologiei lor să primească material genetic uman. Problema e că nicio civilizaţie nu-şi va divulga tehnologia de vârf, astfel încât tindem să credem că ceea ce au lăsat Micii Cenuşii – care pot fi chiar cei de pe planeta Serpo – în deşertul Utah să fi fost un prototip de navă mai învechit aşa. Cu toate acestea cercetătorii angajaţi de către Pentagon împreună cu cercetătorii militari au trecut la descifrarea prin inginerie inversă a tehnologiei extraterestre, şi le-a fost necesar pentru asta 20 de ani.

Proiectul „Vărsătorul” s-a referit nu doar la transferul de tehnologie dintre extratereştri şi civilizaţia noastră, ci şi la foarte multe evenimente din trecutul omenirii, când Ei s-au băgat din diferite interese să influenţeze evoluţia noastră ca specie, şi mai ales la obţinerea de elemente chimice noi care în anii 60 nu existau în tabelul periodic al elementelor al lui Mendeleev.

De exemplu în deceniile dinainte de anul 2000 s-a experimentat de către complexul militar american, pe baza informaţiilor top secret ale Proiectului ”Vărsătorul”, două substanţe, Pentagenul şi Hidrogen 5 – o altă stare, instabilă ca izotop a hidrogenului. Se căutau atunci în vremea aceea de către specialiştii NASA şi ai Pentagonului tipuri de carburanţi mai performanţi decât cei convenţionali cunoscuţi. Vă daţi seama că informaţiile lăsate de cei de pe Serpo în nava lor, studiată decenii la rând de Pentagon, erau în acest sens o adevărată mană cerească mai ales că ştim că în deceniul 70 cursa înarmărilor degenerase în Războiul Rece.

Armata americană şi Pentagonul colaborau cu guvernul secret al grupului Majestic 12 pentru obţinerea de prototipuri cât mai apropiate ca aspect şi performanţe de nava lăsată de extratereştri în deşertul Utah.

Au apărut astfel în anii 70-90 două-trei modele supersecrete de avioane realizate de Pentagon cu ajutorul celor de la NASA – fantomaticul B2 Stealth din anii 70-80, apoi prototipurile din cadrul Proiectului Aurora, pentru ca mai târziu americanii să testeze modelul F22 Raptor, un avion de luptă practic de nedetectat de către radarele aeriene. Ceea ce face un asemenea avion de nedetectat, şi nu invizibil ochiului căci este impropriu spus deoarece nu dispare viuzal, sunt componentele combinate cu foarte mare atenţie în vopseaua de pe fuselaj, combinaţie care face ca practic undele luminoase şi cele sonore să fie deviate ca şi când impactul cu corpul avionului nu există. Altfel spus undele radarului sunt păcălite ca şi când în locul avionului e un strat obişnuit de aer. Ei, vă daţi seama că o asemenea tehnologie ce se învecinează oarecum cu alchimia provine din cercetarea navei extraterestre lăsate de Ei în deşertul Utah?

Dar asta nu e tot! Se pare că după anii 90 şi ruşii au intrat în posesia unor tehnologii similare şi se pare că acestea, fiind primite de la pleiadeeni, sunt cu mult mai bune decât ale Micilor Cenuşii de pe Serpo. Şi pentru a argumenta asta vom spune că există un model de avion invizibil, care surclasează F22-ul americanilor, numit Suhoi T-50. Lucrurile devin şi mai nebune dacă adăugăm la aceste informaţii încă una, şi anume că şi chinezii au construit anul acesta, adică 2018, primul model de avion invizibil – denumit J20 – care deja îi exasperează pe americani. Deci vedem o concurenţă acerbă între prototipurile acestor avioane de luptă invizibile.

Evoluţia OZN-urilor Pământene
Evoluţia OZN-urilor Pământene

Mai mult de atât, în faţa acestor provocări apărute în ultimii ani din partea unor puteri precum Rusia şi China, grupul Majestic 12 a recurs la alte proiecte pe care le avea deja în lucru. Avionul supersecret TR3B realizat de către Pentagon în mare secret, a fost semnalat deasupra Londrei în câteva rânduri în prima parte a anului 2016. Acest prototip are o formă de aripă Delta triunghiulară cu toate cele trei laturi egale, iar pe margini dispune de proiectoare puternice, care pe timpul nopţii, dacă un asemenea avion este văzut, lasă chiar impresia că ar fi un OZN. Deci grupul Majestic 12, deşi a constatat în ultimele două decenii că în lume s-au produs mari schimbări, atât politice, cât şi de putere economico-financiară, continuă să deruleze o agendă secretă care cuprinde trei mari capitole: OZN, civilizaţiile extraterestre, ştiinţa şi tehnologia.

Cel din urmă include cercetări asupra biologiei umane pe baza informaţiilor despre genetică, inginerie moleculară, aliaje din metale care încă nu există pe Pământ dar şi aliaje obţinute din metale cunoscute, în diferite proporţii şi stadii de prelucrare astfel încât să se obţină elemente cu proprietăţi mult superioare oricăror elemente din tabelul elementelor lui Mendeleev. Un asemenea element este Tritiul, care este în realitate un izotop radioactiv al hidrogenului. Unele civilizaţii extraterestre evoluate folosesc Tritiu ca şi combustibil al navei pentru deplasări galactice, deoarece oferă enorm de multă energie. Însă cei din Majestic 12 au fost informaţi de către cei de pe Serpo că Tritiul mai poate fi folosit şi la fabricarea de arme atomice, deoarece degajă o energie distructivă foarte mare.

Întrebarea de 1 milion de puncte ar următoarea: a făcut oare Majestic 12 un pact cu Micii Cenuşii, preluându-le doctrina distructivă, prin care însăşi Majestic 12 a vrut să domine total omenirea? Şi dacă este aşa, ar fi cumva Majestic 12 capul de pod al unei posibile intenţii de control şi invazie tăcută a celor de pe Serpo asupra civilizaţiei umane?

Profitând de acest program spaţial, Majestic 12 a trecut la implementarea unei noi ideologii, în condiţiile în care în deceniile 60-70, mişcarea Flower Power ridicase mari probleme guvernului american în privinţa respectării drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti.

Anii 90 au fost pentru opinia publică o perioadă în care multe dezvăluiri au ieşit la lumină, în legătură cu o serie de conspiraţii ce existau de câteva decenii. Cel puţin de la Al Doilea Război Mondial încoace, guvernul din umbră format din reptilieni şi care a lucrat şi prin Majestic 12, a ascuns cu premeditare multe adevăruri despre prezenţa extratereştrilor pe Pământ, despre OZN-uri, despre dispozitivele lui Tesla care furnizau energie liberă şi despre alte subiecte la fel de interesante şi misterioase.

Acest guvern din umbră a acţionat nu numai prin Majestic 12, ci şi prin Illuminati, dar şi prin NASA şi prin facţiuni militare ale Pentagonului, care dirija segmente din Marina militară americană, din Forţele Aeriene ale Statelor Unite şi de asemenea dirija şi facţiuni din FBI şi CIA.

Spuneam în cadrul acestui serial că Majestic 12 fusese împuternicit – de către cine oare, dacă nici preşedintele Statelor Unite nu putea obţine informaţii concrete? – să aibă tutela acestui program ultrasecret, prin care se urmărea ascunderea unui adevăr concret, adică prezenţa fiinţelor din alte lumi pe Pământ, celelalte organizaţii, instituţii şi servicii secrete fiind subordonate către Majestic 12.

Probabil acest grup era direct susţinut de gruparea Illuminati, care a văzut în asta o oportunitate de a profita de pe urma schimbului de tehnologie cu extratereştrii, fără să le pese de consecinţele unei asemenea alegeri faţă de civilizaţia umană. Şi aici ne referim la miile de răpiri de oameni, de-a lungul ultimelor decenii, la bordul unor nave spaţiale ale Micilor Cenuşii.

Iresponsabilitatea şi lipsa de scrupule ale Illuminati, şi ale celor din Majestic 12, faţă de răpirile de oameni la bordul OZN-urilor Micilor Cenuşii în toiul nopţii, arată că acestor personaje nu le-a păsat vreme de 70-80 de ani ce se întâmplă cu civilizaţia noastră. Un exemplu care susţine această idee este cel al lui John Lear, fost pilot american care a lucrat pentru o companie aeriană ce era afiliată discret la CIA. După o vreme John Lear a devenit cercetător consacrat al fenomenologiei OZN.

În anii 80 John Lear declara că deţine informaţii cu privire la faptul că guvernul SUA a vândut rasa umană unor extratereştri care ne vor răul. Fiind fiul unui foarte cunoscut inventator şi constructor de avioane – Bill Lear – John a participat la mai multe misiuni ale CIA, el afirmând că există în subteranele de la baza Dulce laboratoare extraterestre unde se aflau pe vremea aceea mii de fiinţe extraterestre, în speţă Micii Cenuşii. Tot acolo în acele laboratoare în anii 70-80 ar fi lucrat câteva grupuri de specialişti. Probabil studiau tehnologia extraterestră pentru a o înţelege şi a o folosi ulterior în domeniul aviatic şi aerospaţial. Conform informaţiilor care mult mai târziu au ieşit la lumină se pare că între guvernul din umbră şi reprezentanţi ai guvernului american, pe de-o parte şi extratereştri pe de cealaltă parte au existat aproximativ 300 de întâlniri, toate având caracter cel puţin confidenţial şi fiind derulate sub stricta supraveghere a grupului Majestic 12.

Se pare că atunci în 1947, după incidentul de la Roswell, pe acei extratereştri îi putem identifica drept Micii Cenuşii de pe Serpo, căci din toate datele desecretizate după anul 2012, reiese că vreme de câteva decenii americanii şi Majestic 12 au avut legături numai cu aceşti extratereştri de pe Serpo.

Proiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret
Len Kasten este autorul cărţii “O Călătorie Secretă pe Planeta Serpo”, o carte bazată pe evenimente factuale. Pe data de 16 iulie 1965, o navă masivă extraterestră din sistemul stelar Zeta Reticuli a aterizat pe un loc de testare din Nevada, la nord de Las Vegas. Acestă zonă este cunoscută sub numele de “Zona 51”. Cu toate acestea, vizita lor nu a fost neașteptată.

Această planetă se află în sistemul stelar Zeta Reticuli şi de altfel există zeci dacă nu chiar sute de dosare top secret, încă din anii 70, care conţin date şi detalii despre lumea Micilor Cenuşii din Zeta Reticuli de pe Serpo.

De ce oare nu au fost date publicităţii asemenea informaţii?

Răspunsul e pe cât de simplu, pe atât de îngrijorător. Pe de-o parte dacă s-ar fi oferit opiniei publice fie şi un sfert din aceste informaţii, grupul Majestic 12 prin care lucrau Illuminati nu şi-ar fi atins niciodată scopul. Apoi după ce ar fi aflat opinia publică în mod sigur mass-media ar fi fost isterizată de reacţia cetăţenilor vis-a-vis de o asemenea realitate şi probabil Majestic 12 ar fi pierdut complet controlul asupra situaţiei OZN. Pe de altă parte, ascunderea acestei realităţi faţă de opinia publică i-a ajutat pe Illuminati să înţeleagă şi în acelaşi timp să aplice din mers modelul de guvernare de pe Serpo. Ca urmare cei din Majestic 12 au ales secretizarea completă a acestei situaţii.

Pe planeta aceea din Zeta Reticuli forma de organizare socială e foarte anacronică, în comparaţie cu sistemele noastre democratice. Pare un fel de stagnare la nivelul unor principii de Evul Mediu de tip feudal. Acolo conform spuselor echipajului care s-a întors din acea lungă expediţie de peste un deceniu – şi aici este de remarcat că totuşi acele fiinţe de pe Serpo s-au ţinut de cuvânt permiţând astronauţilor să se întoarcă pe Pământ, deşi ar fi putut să-i sechestreze acolo – există un sistem de conducere format din Guvernatori. Aceştia conduc o societate planetară formată din cel mult 700.000 de indivizi care trăiesc pe o planetă asemănătoare Pământului ca dimensiuni şi caracteristici. Dacă sunt atât de puţine fiinţe pe planeta aceea, în raport cu mărimea însăşi a planetei, rezultă că acea clasă conducătoare a Guvernatorilor au impus probabil cu milenii în urmă nişte legi prin care populaţia lor s-a diminuat.

O altă explicaţie a numărului atât de mic de locuitori ar fi că un accident genetic s-a produs în interiorul civilizaţiei lor şi consecinţa a fost împuţinarea speciei lor. Dacă ne gândim la asemenea decizii, adăugând la ele răpirea altor fiinţe umanoide de către cei de pe Serpo pentru a-şi re-diversifica rezervorul genetic al speciei lor, este posibil ca ei să le fi transmis celor din Majestic 12, prin intermediul celor 12 astronauţi întorşi după 13 ani pe Pământ, deci în 1978, un altfel de sistem ideologic ce a început să fie introdus treptat şi discret, la început, în opinia publică americană şi apoi la nivel mondial.

Acest sistem ideologic a început apoi să fie cunoscut aici pe Pământ drept Noua Ordine Mondială cam de prin 1980 când Ronald Reagan, fost preşedinte al Statelor Unite, a iniţiat programul de apărare strategică „Războiul Stelelor”, în ideea de a apăra Pământul de o eventuală invazie din spaţiul cosmic. Cel puţin asta era ideea principală.

Profitând de acest program spaţial, Majestic 12 a trecut la implementarea unei noi ideologii, în condiţiile în care în deceniile 60-70 mişcarea Flower Power ridicase mari probleme guvernului american în privinţa respectării drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti. Şi atunci ne putem gândi dacă nu cumva toate războaiele moderne, atentatele, evenimentele conflictuale de pe Pământ, precum şi crizele financiar-economice nu au făcut parte din scenariul Noi Ordini Mondiale, care mai nou aşa cum s-a aflat în ultimii ani, propune prin diferite personaje din lumea afacerilor reducerea numărului de locuitori ai Pămîntului la cel mult 500 de milioane. Vi se pare că sună asemănător cu ce s-a petrecut cândva pe Serpo?

“Libertate, egalitate, fraternitate în faţa Legii lui Dumnezeu”. Ce s-a ales de acest concept şi de ce a fost modificat?

Omenirea este guvernată în prezent pe baza principiilor democraţiei, această formă de orânduire care spune că toată lumea este egală în drepturi. Aceasta este o chestiune valabilă doar în documente, deoarece realitatea contrazice crunt enunţul democraţiei. Şi vedem în acest sens exemple cu sutele peste tot în lume.

La drept vorbind enunţul democraţiei, adus de către mesagerii Shamballei în Franţa dinastiei Ludovicilor, suna în felul următor: “Libertate, egalitate, fraternitate în faţa Legii lui Dumnezeu”. De altfel o parte a acestui slogan a şi fost folosit în cursul Revoluţiei Franceze de la 1789, când bastionul teribil al Bastiliei a căzut. Dar ce s-a ales de acest concept? Şi aici împletim influenţa insidioasă a Illuminaţilor, care existau de mii de ani, şi care erau sfătuiţi din umbră de către cei de pe Serpo deghizaţi în personaje umane, cu enunţul democraţiei trimis de Shamballa în Franţa la 1789. Pentru că nu se poate explica altfel, în niciun fel, de ce enunţul a rămas doar într-o formă ciuntită –  “Libertate, egalitate, fraternitate”, şi raţiunea pentru care au fost scoase celelalte cuvinte din frază pot fi explicate uşor. Dacă enunţul trimis de mesagerii Shamballei ar fi fost acceptat integral, atunci nobilimea ar fi fost judecată la fel ca ţărănimea Evului Mediu, ceea ce pentru această clasă socială care trăia pe spinarea populaţiei era de neacceptat. Şi atunci au tăiat “…lui Dumnezeu”. S-au gândit ce s-au gândit şi au zis cei din fruntea nobilimii că nu-i bine nici aşa şi au scos şi “… în faţa Legii…” deoarece li se părea şi asta interpretabil şi de neacceptat. Vedeţi în ce fel minţile lor slabe influenţate de Micii Cenuşii aflaţi în trupuri umane erau manevrate? Şi atunci a rămas doar prima parte a enunţului, pe care descendenţii nobilimii de atunci, care azi sunt mulţi dintre magnaţii şi industriaşii de nivel mondial cu poziţii importante prin grupările Illuminati şi Bilderberg, au folosit-o pentru a prosti mulţimile pe care le considerau lipsite de inteligenţă şi de cunoaştere concretă a realităţii.

Micii Cenuşii de pe Serpo au pus în aplicare pas cu pas planaul de acaparare a omenirii prin intermediul Illuminati via Majestic 12.

Dintr-o asemenea perspectivă, Majestic 12 a continuat ascunderea adevărului faţă de populaţia lumii, şi peste timp dinspre Evul Mediu către prezent, Micii Cenuşii de pe Serpo au pus în aplicare pas cu pas acest plan de acaparare a omenirii prin intermediul Illuminati via Majestic 12. Pentru a ascunde un adevăr de o asemenea anvergură cei din Majestic 12 aveau nevoie de următoarele: mass-media – scrisă şi audio-vizuală – să fie în mâna lor; să controleze băncile care reprezintă modalitatea de mişcare, prin bani, a lucrurilor, oriunde în lume; să controleze guvernele, în special pe cel american, pentru a întreţine focare de conflict pentru a ascunde adevăratele manevre ale Illuminati; să menţină lumea în ignoranţă, departe de realitate, pentru a opera aşa cum voiau ei.

În realitate, societatea planetară a fost treptat subminată, sub acest paravan al secretomaniei folosită de Majestic 12 peste tot în lume, acest ”guvern secret” influenţând oriunde în lume decizii politice şi economice.

Astfel de-a lungul deceniilor, în spatele tuturor scenelor politice, militare, financiare şi de alte naturi, Majestic 12 a avut ordin de la Illuminati direct să ascundă realitatea ideologică după care se ghidau ei, primind de la Guvernatorii Micilor Cenuşii de pe Serpo idei despre cum să controleze omenirea. Şi aşa cum pe Serpo aceşti Guvernatori numiţi pe viaţă şi dinastiile lor conduc lumea lor, cine ştie pe baza căror criterii, la fel şi aici la noi pe Pământ Illuminati au condus în mod ocult vreme de decenii, poate chiar de secole, omenirea prin intermediul religiilor, a politicului, a bancherilor şi a informaţiilor, având un monopol care a durat până în acest secol 21, când omenirea a primit ajutor de la civilizaţii galactice evoluate, care văzând realitatea de pe Pământ au trimis cere către Creator şi au primit Dispensele Divine pentru intervenţia în vederea salvării civilizaţiei umane de sub dominaţia unei ideologii străine Pământului şi omenirii acestuia.

Societatea planetară a fost treptat subminată, sub acest paravan al secretomaniei folosită de Majestic 12, acest ”guvern secret” influenţând oriunde în lume decizii politice şi economice.

Vreme de decenii foarte multe informaţii despre extraterştri, OZN-uri şi civilizaţii din afara Pământului au fost ţinute în cel mai mare secret. Nu cumva ca omenirea să afle adevărul şi să se răzvrătească împotriva asupritorilor săi. Asupritori? Care sunt ăia? Şi ce fac ei?

Oare ce fel de doctrină sau de ideologie au acele fiinţe din lumea aceea, de permit alegerea unor Guvernatori pe viaţă? Altfel spus, asemenea Guvernatori probabil că-şi transmit din generaţie în generaţie statutul acesta privilegiat, prin care conduc lumea planetei Serpo. Şi culmea, sunt doar câteva sute de mii de indivizi acolo! Dar de ce a ascuns Majestic 12 o asemenea realitate? De ce s-a ţinut ascuns faptul că vreme de 13 ani un echipaj uman format din 12 astronauţi deja era pe o planetă aflată la 40 de ani lumină de noi? În vreme ce se punea la cale mascarada cu misiunile Apollo, în realitate 12 astronauţi erau vizitatorii unei lumi extraterestre, iar realitatea aceasta a fost redată parţial ca idee în filmul Întâlnire de gradul trei.

Proiectul Serpo – Planeta Serpo

Dar să rămânem pe idee…

Dacă acei Guvernatori au transmis către cei din Majestic 12 – căci ei erau coordonatorii tuturor acestor operaţiuni ultrasecrete – modelul de guvernare a lumii, o asemenea iniţiativă a fost preluată şi pusă în practică fiind adăugată la organismele care existau deja: Bilderberg înfiinţat în 1952, Liga Naţiunilor Unite înfiinţată în anii 30, apoi aceasta s-a transformat în Organizaţia Naţiunilor Unite, exista Consiliul de Securitate al ONU şi altele de importanţă medie. Desigur că o parte din structura de dominare şi control a omenirii deja exista, prin intermediul Illuminati, dar lipsea din iniţiativa lor piesa de bază. Aceasta avea să fie monstruoasa idee a Noii Ordini Mondiale, începută în perioada preşedintelui american Richard Nixon, care a preluat funcţia de preşedinte al Statelor Unite în 1969, la patru ani după demararea operaţiunii Serpo.

Chiar dacă astronauţii plecaţi în acea lungă expediţie interstelară s-au întors după 13 ani de la momentul plecării lor în 1965, ideea cel puţin ca aplicare asupra societăţii planetare a început din 1969. Calculând 13 ani de la momentul lansării expediţiei, 1964 plus 13 fac 1977, anul în care a fost realizat şi dat publicului filmul Întâlnire de gradul trei care a redat o parte a acestui secret. Şi atunci ne întrebăm despre regizorul acestui film, Steven Spielberg, dacă el a putut să redea ideea ultrasecretă a Operaţiunii Serpo în filmul său şi să nu păţească nimic, oare în ce fel au vrut cei din Majestic 12 să influenţeze opinia publică mondială prin intermediul acestui film? Este clar că s-a vrut transmiterea unui semnal subtil în societatea planetară şi anume că există o conexiune cu cel puţin o rasă extraterestră, şi că lumea, dacă a auzit câte ceva despre aşa ceva în mass-media, ar fi bine să-şi vadă de treaba ei şi să nu se bage în asemenea chestii. Din cât se vede ideile şi anumite secrete transmise prin intermediul unor asemenea filme au rămas doar idei, omenirea visând pe mai departe la un Contact cu fiinţe supercivilizate.

În realitate, societatea planetară a fost treptat subminată, sub acest paravan al secretomaniei folosită de Majestic 12 peste tot în lume, acest ”guvern secret” influenţând oriunde în lume decizii politice şi economice. În acest fel s-a trecut de prin anii 80-90 la declaraţii politice din partea preşedinţilor americani, începând cu George Bush senior – nu e ciudat că ideea Noii Ordini Mondiale a venit tocmai de la preşedinţii americani, via Majestic 12? – care declara la data de 11 septembrie 1991 – deci cu 10 ani înainte de atentatele din 11septembrie 2001 –  următoarele:

Este o mare idee: O Nouă Ordine Mondială, unde diverse naţiuni sunt unite pentru o cauză comună, pentru realizarea aspiraţiilor universale ale omenirii – pacea şi securitatea, libertatea şi statul de drept.

Da, o pace menţinută prin războaie locale de cotropire, de menţinere a ideii false de terorism şi de instalare pas cu pas a Guvernului Mondial. Era exact politica Guvernatorilor planetei Serpo aplicată aici pe Pământ!

Sub discreta şi secreta oblăduire a celor din Majestic 12, George Bush senior a gestionat în calitate de director al CIA informaţiile referitoare la OZN-uri şi la prezenţa câtorva civilizaţii extraterestre pe Pământ.

Printre foarte multele mistere ale societăţii umane globale, cea a conspiraţiei mondiale şi-a făcut loc treptat în mediile sociale, odată cu lansarea ideii Noii Ordini Mondiale prin anii 80. Spuneam în numărul trecut că primul om politic american care a lansat în spaţiul public noţiunea de Nouă Ordine Mondială sau Novo Ordo Seclorum aşa cum scrie şi pe bancnota de 1 dolar, a fost George Bush senior care, nu întâmplător, a deţinut şi funcţia de vicepreşedinte al Statelor Unite în cele două mandate de preşedinte american ale lui Ronald Reagan. Acesta la rândul său a fost implicat în chestiunea foarte controversată a Proiectului Serpo împreună cu serviciile de informaţii şi cu membrii grupului Majestic 12.

Odată cu descifrarea unor noţiuni din cele 16 Dosare gestionate de către oamenii grupului Majestic 12, Ronald Reagan a aflat şi de modelul de guvernare a acelei civilizaţii îndepărtate. Guvernatorii de pe Serpo conduceau probabil printr-o chestiune asemănătoare cu cea pe care familiile regale europene o manifestă faţă de naţiunile şi guvernele lumii. Adică deşi guvernele şi parlamentele ţărilor unde există familii regale fac şi aplică legi, în realitate toată treaba legislativă, economică şi politică o decid tot capii familiilor regale. Deci este un model asemănător ca pe planeta Serpo, doar că la noi fiind o bogăţie de aspecte ale firii umane, avem o panoplie mult mai largă de aspecte sub care familiile regale se ascund, pentru ca populaţia să nu vadă adevărul.

Guvernatorii de pe Serpo conduceau printr-o chestiune asemănătoare cu cea pe care familiile regale europene o manifestă faţă de naţiunile şi guvernele lumii.

Aşa stând lucrurile, ne punem întrebarea firească de altfel, legată de secretomania vizavi de Noua Ordine Mondială. Dacă Ronald Reagan a fost informat despre prezenţa unor civilizaţii cum este cea a Micilor Cenuşii aici pe Pământ, încă din vremuri îndepărtate, înseamnă că asemenea informaţii erau deja cunsocute înainte să le afle Reagan, de către George Bush senior, care nu întâmplător a fost şi director al CIA între 1976-1977, adică exact în perioada în care a fost realizat filmul SF Întâlnire de gradul trei, în care reprezentanţii unei civilizaţii de mici umanoizi vizitau Pământul destul de des.

Sub discreta şi secreta oblăduire a celor din Majestic 12, George Bush senior a gestionat în calitate de director al CIA informaţiile referitoare la OZN-uri şi la prezenţa câtorva civilizaţii extraterestre pe Pământ, în perioada anilor 80. Apoi a preluat mandatul de la Ronald Reagan în 1989, devenind preşedinte al Statelor Unite ale Americii, iar în 11 septembrie 1991 a enunţat pentru prima dată în mod public ideea Noii Ordini Mondiale. O asemenea idee de restructurare totală a societăţii planetare, care includea transformarea tuturor statelor, politicilor, economiilor, finanţelor şi a ideologiilor peste tot pe planetă, nu putea proveni decât din nişte mentalităţi din afara Pământului. Căci democraţia trâmbiţată sub ideea unei societăţi planetare complet uniformizate, care să asculte de o singură conducere, nu putea fi născută în autentica democraţie americană, care presupune din capul locului libera exprimare şi multitudinea de idei, manifestări şi exprimări.

Şi faptul că Majestic 12 a ascuns adevărul atâtea decenii cu privire la originea acestei monstruoase idei, care în prezentul nostru a dus ca şi efect la formarea în multe ţări ale lumii ale Statului Paralel, demonstrează că în realitate Guvernatorii de pe Serpo sunt nişte creaturi reptiliene care şi-au bătut joc de una din ramurile Micilor Cenuşii răspândită prin Calea Lactee – respectiv în sistemul Zeta Reticuli – instaurând sclavia asupra unei civilizaţii pe care au exploatat-o pentru a-şi menţine supremaţia prin frică. Şi exact acelaşi lucru s-a întâmplat şi aici pe Pământ, unde de prin anii 40-50 oculta mondială, ca instrument al Guvernatorilor de pe Serpo, şi-a folosit mijloacele mass-media pentru a menţine omenirea într-un stadiu de frică faţă de război – prin însăşi ideea de război – şi de aservire totală, în care această grupare şi-a asigurat 90% din bogăţia totală a civilizaţiei umane. Iar Majestic 12 a fost ”prestidigitatorul” perfect pentru a ascunde adevărul care ar fi putut elibera 7 miliarde de fiinţe umane.

Scopul tuturor acelor răpiri de oameni, raportate prin Statele Unite mai ales şi mai puţin prin Europa, ar fi fost complet lipsit de logică dacă n-ar fi existat un posibil asemenea plan: hibridizarea speciilor umană şi a Micilor Cenuşii.
Epoca modernă a adus cu ea şi multe condiţionări, poate nu neapărat referitoare la felul în care folosim tehnologia de exemplu, cât la gradul de dependenţă faţă de aceasta.

Foarte multe invenţii şi gadgeturi tehnologice existente la ora actuală pe piaţă, datorită miniaturizării în domeniul microelectronicii, îşi au originea în descifrarea prin inginerie inversă a tehnologiei extraterestre capturată de americani în 1947, dar şi cu alte ocazii după evenimentul straniu de la Roswell din vara acelui an.

Elementele descoperite prin ingineria reversibilă, după ce armata americană a studiat în amănunt tehnologia extraterestră din navele capturate la Roswell în 1947, au dus în următoarele decenii la dezvoltarea computerelor, apoi a reţelei informaţionale virtuale care este internetul, şi de asemenea la dezvoltarea de noi tehnologii informaţionale prin care Illuminati via grupul Majestic 12, şi prin membrii acestuia către companiile mondiale care s-au întins în toată lumea – Google, Yahoo, Windows, Apple, apoi Samsung, LG, Philips, Orange şi altele din domeniul telecomunicaţiilor, Exxon, Lukoil, Chevron – din domeniul petrolier şi multe, multe altele, au fost dirijate abil de către Majestic 12 pentru a monopoliza resursele şi domeniile respective, astfel încât omenirea să fie permanent controlată, condiţionată şi să nu aibă acces la sursele de energie liberă, de felul celor lăsate de Tesla. Iar o asemenea conspiraţie a fost realizată premeditat, etapizat şi transmisă fiecărui preşedinte american ales de către oculta Illuminati.

Putem spune că civilizaţia extraterestră care a influenţat omenirea noastră, cea a Micilor Cenuşii de pe Serpo, prin intermediul acelor Guvernatori, încă există şi este posibil ca să comunice cu ”guvernul secret” american prin diferite mijloace tehnologice avansate. Este oare o idee greşită să ne gândim la faptul că poate acei Guvernatori – un fel de Illuminati ai Micilor Cenuşii – ar fi intenţionat încă de prin anii 60 să translateze populaţia lor de pe planeta de origine aici pe Pământ?

Scopul tuturor acelor răpiri de oameni, raportate prin Statele Unite mai ales şi mai puţin prin Europa, ar fi fost complet lipsit de logică dacă n-ar fi existat un posibil asemenea plan: hibridizarea speciilor umană şi a Micilor Cenuşii, astfel încât după câteva decenii să se nască în lumea noastră copii aparent normali, dar cu un ADN extraterestru care să înlocuiască treptat inferioara specie umană, aşa cum probabil ne consideră Micii Cenuşii. Ori aceşti Mici Cenuşii au nevoie de o civilizaţie umană păcălită şi obedientă, care să nu le pună probleme în cazul în care s-ar transfera pe Pământ în viitorul apropiat. De aceea Ronald Reagan a intuit un posibil asemenea scenariu, atunci când a gândit şi decis lansarea ”Iniţiativei de Apărare Strategică – Războiul Stelelor”, care prevenea o posibilă invazie extraterestră. Cu toate acestea şi el a fost păcălit de grupul Majestic 12, şi după ce adjunctul său George Bush senior a preluat şefia Statelor Unite în 1989, pentru 28 de ani oculta mondială prin Majestic 12 şi-a continuat agenda de secrete extraterestre, pe latura tehnologică şi ştiinţifică.

28 de ani… nu vi se pare ciudată această cifră? Este durata unui ciclu al planetei Saturn în astrologie, şi se pare că Noua Dez-Ordine Mondială n-a durat mult, căci odată cu venirea lui Donald Trump, asemenea secrete ascunse adânc în interiorul Statului Paralel american vor ieşi la lumină în următorii ani.

Totuşi, unele întrebări cruciale le putem pune.

Acei Guvernatori deja s-au transferat cumva aici? Şi dacă da, ca şi castă socială, unde sunt şi ce vor să facă aici? Sunt ei în spatele marilor companii Google, Exxon, Orange, Facebook şi altele similare care acaparează lent şi pe neobservate omenirea?

Nu cumva se urmăreşte, sub masca confortului civilizaţiei şi a sloganului evoluţiei şi progresului, subjugarea de către oculta mondială a minţii umane, pentru a duce civilizaţia într-o nouă formă de sclavie?

Trăim vremuri în care tehnologia în domeniul comunicaţiilor electronice atinge deja un prim vârf de performanţă. S-au realizat de exemplu primele dispozitive la purtător, ce pot fi montate chiar şi în telefonul mobil, care permit utilizatorului să comunice cu alte persoane care vorbesc limbi diferite. Adică un dispozitiv electronic vocal de traducere automată, bazat pe încorporarea la nivel de nanotehnologie a principalelor limbi utilizate la nivel mondial: engleza, franceza, italiana, spaniola, chineza, japoneza şi germana. Desigur că pe viitor aplicaţia aceasta se va răspândi permiţând aproape în toate limbile comunicarea instantanee cu alte persoane dintr-o ţară străină unde cineva îşi petrece vacanţa. Ne vom putea înţelege de exemplu cu grecii, cu spaniolii, francezii sau germanii în limba lor natală, dacă am merge ca turişti. Deci asemenea gadgeturi electronice dau un semnal referitor la faptul că un fel de nou Turn Babel se apropie, de data asta reunificând comunicarea în limbi diferite prin algoritmi electronici.

Dar asemenea performanţe cum credeţi că au fost obţinute? Pentru că e foarte greu în realitate să realizezi dispozitive de traducere automată instantanee. De ce? Pentru că este necesară o întreagă bibliotecă lingvistică pentru a fi încorporată într-un procesor miniatural al dispozitivului. Trebuie realizate toate acordurile dintre subiect şi predicat, între adverbe, verbe şi subiecte din punct de vedere gramatical, pentru ca traducerea respectivă să fie corectă şi să te poată înţelege persoana din ţara respectivă.

Am prezentat pe scurt doar una dintre noile cuceriri ale ştiinţei şi tehnologiei. Însă aşa ceva nu putea fi realizat decât prin folosirea ingineriei inverse, preluată de la elementele de tehnologie extraterestră găsită în OZN-urile prăbuşite la Roswell în 1947. Desigur că inginerii care lucrează pentru Majestic 12 au descifrat şi alte componente ale acelor aparate de traducere folosite de către extratereştri. Însă asemenea dispozitive sunt folosite şi de alte civilizaţii extraterestre, cu care cei din Majestic 12 au avut şi au încă legături care au la bază diferite motivaţii ascunse opiniei publice.

Cu toate acestea ne putem întreba care e scopul, având în vedere ceea ce marile companii globale – Google, Facebook, Exxon, Orange şi altele din domeniul telecomunicaţiilor – ne prezintă de la an la an.

Google de exemplu a scos pe piaţă de vreo doi ani nişte ochelari speciali care afişează la comanda mentală, prin biocurenţii cerebrali, pe partea interioară a lentilei, ca un afişaj holografic miniatural, tot felul de servicii – unde te afli, cum se numesc străzile respective, unde există cel mai apropiat restaurant sau fast-food, unde sunt cafenelele, staţiile de metrou sau autobuz şi multe altele. Şi ochiul le poate citi instantaneu în timp ce mergi pe stradă. Asta este doar una din invenţiile ce ar revoluţiona societatea, în viziunea celor de la Google. Dar Google lucra cu DARPA până în toamna anului trecut, organizaţie de telecomunicaţii speciale private, care are mari proiecte în tehnologie de apărare mai ales. Scindarea parteneriatului lor poate însemna planuri de acaparare asupra populaţiei pe partea de telecomunicaţii.

Vedem deci cum Majestic 12 coordonează din umbră asemenea companii, care folosesc tot felul de elemente ale tehnologiei extraterestre. Şi dacă suntem de abia la începutul apariţiei acestui val de gadgeturi, ne putem pune întrebarea: nu cumva se urmăreşte, sub masca confortului civilizaţiei şi a sloganului evoluţiei şi progresului, subjugarea de către oculta mondială a minţii umane, pentru a duce civilizaţia într-o nouă formă de sclavie? Şi aici ne referim la sclavia faţă de comunicaţiile mediului virtual, care deja iau amploare în defavoarea sufletului.

Speculează cei din Majestic 12 mecanismele cerebrale umane, pe care le studiază în laboratoare secrete? Se pare că da! Încotro ne îndreptăm cu asta?

Tehnologia de miniaturizare este rezultatul unui proces de infuzare treptată a electronicii şi inventicii din laboratoarele pământene, cu elemente de tehnologie extraterestră transmise intenţionat de către Majestic 12.

Ştiinţa la ora actuală deja speculează cu succes ipoteze şi teorii aflate la marginea credibilului şi uneori chiar dincolo de acesta. Cu toate că deja ”jucăriile” electronice miniaturizate bazate pe procesoare puternice au fost aruncate pe piaţă în ultimii 3-4 ani, încă există teren destul pentru explorarea mecanismelor cerebrale umane.

De ce spunem asemenea chestii? Pentru că există grupuri secrete foarte bine finanţate mai ales în Statele Unite, dar şi în alte ţări dezvoltate economic, care sunt încrengături structurate de-a lungul deceniilor de către Majestic 12 şi care au la dispoziţie oameni şi echipamente pentru a studia în toate detaliile modul în care creierul uman şi mintea reacţionează la ”jucăriile” produse de diverse companii.

Şi aici dăm doar câteva exemple:

Ochelarii de la Google cu harta oraşului care conţine toate informaţiile despre cafenele, restaurante, săli de spectacol, despre bursă, despre cursul euro-dolar, despre locuri unde au loc evenimente culturale-artistice-financiare-economice etc; dispozitivul care traduce instant dintr-o limbă în alta foarte folositor pentru turiştii care vizitează alte ţări; dispozitivele care sunt folosite la fitness de către multe persoane şi care monitorizează parametrii corpului şi dau semnal inteligent de reglare a efortului către cel care foloseşte un asemenea aparat; inelele smart adică deştepte Oura şi Smarty care au funcţii de la monitorizarea pulsului, până la semnalarea orei de culcare, ora exactă, mailuri şi mesaje tip SMS şi care se conectează la telefon prin Bluetooth, ori pot funcţiona în mod independent purtate pe deget şi desigur lista unor asemenea gadget-uri poate continua.

Nu v-aţi fi închipuit că pot exista ”inele fermecate” care să aibă atâtea funcţii considerate magice de către aborigenii din Africa de exemplu!

V-am relatat pe scurt despre asemenea minuni electronice, deoarece tehnologia de miniaturizare este rezultatul unui proces de infuzare treptată a electronicii şi inventicii din laboratoarele pământene, cu elemente de tehnologie extraterestră transmise intenţionat de către Majestic 12 prin intermediul unor patroni şi directori de mari firme americane, care au adus în ultimele două decenii pe piaţa mondială astfel de ”jucării”.

În acest sens investigaţiile jurnalistei Linda Molton Howe, specializată pe domeniul OZN şi pe cel al fenomenelor ce ţin de apariţiile extratereştrilor pe Pământ, au scos la lumină mai multe aspecte ce confirmă implicarea grupului Majestic 12 în modul în care dezvoltarea tehnologiei s-a realizat pe Pământ de-a lungul ultimelor 5-6 decenii. Şi este un lucru sigur şi foarte clar că multe dintre obiectele electronice de azi sunt rezultatul descifrării tehnologiei extraterestre, ca urmare a recuperării acelor OZN-uri în 1947 la Roswell.

Dar o chestiune şi mai intrigantă a descoperit-o Linda Molton odată cu primirea unui nou document declasificat din arhiva Majestic 12 în urmă cu câțiva ani. În acest document datat 8 ianuarie 1989 se spune că după incidentul de la Roswell oamenii guvernului secret format de Majestic 12 au descoperit 7 OZN-uri de provenienţe diferite, aparţinând mai multor civilizaţii. Dintre cele 7 nave extraterestre recuperate în acei ani, trei sunt intacte, iar dintre acestea una este în perfectă stare de funcţionare încă din momentul rcuperării ei în urma prăbuşirii pe teritoriul american.

Deci chiar şi de la o singură navă funcţională şi intactă Majestic 12 a preluat segmente întregi de tehnologie şi au inversat funcţionarea acesteia. Astfel dacă s-au produs gadget-uri care fascinează mintea umană prin designul şi funcţionalitatea lor, ne întrebăm oare dacă acea tehnologie extraterestră, luată de la diferite civilizaţii, era folosită benefic de către acele fiinţe? Şi dacă da, atunci de ce Majestic 12 a intenţionat să producă dintr-o asemenea tehnologie variată diferite ”jucării” tehnologice moderne pentru a introduce noul tip de sclavie, cea virtuală? Căci la fel ca magia, care nu e nici albă, nici neagră, ci este conform sensului pe care i-l dă cel ce-o foloseşte, la fel este şi această tehnologie extraterestră decriptată şi folosită, în bine sau în rău, conform intenţiilor celor ce-o stăpânesc… 

Între 1947-1952 Majestic 12 a recuperat 65 de corpuri de fiinţe extraterestre, din peste 20 de nave extraterestre, prăbuşite sau oferite de unele civilizaţii interesate direct la schimb.

Iată-ne ajunşi la al XI-lea episod al acestui serial documentar despre cum a început conspiraţia şi mai ales ideea Noii Ordini Mondiale. Cazul de la Roswell a fost doar startul pentru guvernul ocult din umbră ca să pună bazele grupului Majestic 12.

Acest grup a influenţat cursa spaţială dintre Statele Unite şi Rusia în deceniile 50-70, a decis asasinarea lui Kennedy care ştia despre extratereştri şi voia să aducă asta la cunoştinţa opiniei publice, l-a manevrat pe Ronald Reagan pentru a lua hotărârea iniţiativei strategice ”Războiul Stelelor”, a decis felul în care companiile gigant precum Google să-şi orienteze direcţia de dezvoltare astfel încât să acapareze conştiinţa oamenilor prin intermediul internetului şi a telefoniei mobile, a decis ca să fie paravan paranormal pentru dezvoltarea reţelei denumite actualmente în Statele Unite ”The Deep State” adică Statul Paralel de care se vorbeşte şi la noi în România.

Una dintre preocupările de top ale grupului Majestic 12, pe lângă cea de secretizare a fenomenului OZN în multe locuri din lume, era şi cea de derulare a agendei ocultei mondiale, care dorea propagarea insidioasei Noi Ordini Mondiale. Secretizarea existenţei OZN-urilor şi extratereştrilor s-a făcut de la preşedintele Truman până la Obama, deşi în cel de-al doilea mandat pe care l-a avut Obama a avut câteva întâlniri foarte importante cu Putin, fostul preşedinte american promisese că va discuta în Congresul american despre declasificarea informaţiilor legate de existenţa extratereştrilor pe Pământ în epoca modernă. N-a făcut asta, şi ca urmare nici Putin nu a declasificat încă la rândul său. Acesta a continuat asemenea discuţii cu preşedintele Trump, care iată că s-a dovedit mult mai deschis la o asemenea iniţiativă.

Primul pas în aducerea către opinia publică a acestui adevăr este dezvăluirea despre Statul Paralel. Căci oamenii Statului Paralel sunt cei care se află sub controlul celor din Majestic 12 şi care au muşamalizat foarte multe informaţii.

Reţeaua Statului Paralel este cea care a dirijat multe evenimente, cum a fost cel din 11 septembrie 2001, pentru a impune în mod perfid şi ascuns agenda Noii Ordini Mondiale. Printre alte aspecte, Noua Ordine Mondială prevedea ascunderea existenţei altor civilizaţii extraterestre, fie malefice, fie benefice, dar mai ales a celor benefice care pot ajuta omenirea. Astfel fenomenul OZN a tot fost ridiculizat până când apariţiile acestor nave din alte lumi au început să fie văzute de mii, apoi zeci de mii şi sute de mii de oameni în toată lumea, deci a devenit de neevitat şi muşamalizarea nu mai poate fi continuată.

Între 1947-1952 Majestic 12 a recuperat 65 de corpuri de fiinţe extraterestre, din peste 20 de nave extraterestre, prăbuşite sau oferite de unele civilizaţii interesate direct la schimb. Vă daţi seama câtă informaţie a fost recuperată din cele peste 20 de nave şi de la zecile de fiinţe extratereste? Tocmai datorită acestui avantaj ţinut ascuns grupul Majestic 12 fusese însărcinat de guvernul Illuminati să dezvolte tehnologii ultramoderne şi sofisticate, prin intermediul cărora să intre în mintea oamenilor şi să producă o nouă stare de sclavie, adică dependenţa de mediul virtual – telefoanele mobile, tabletele şi jocurile video. În acele arhive ale navelor extraterestre capturate oamenii grupului Majestic 12 au găsit referiri la modalităţi de influenţare a structurii cerebrale umane, care erau deja studiate de mii de ani de către Micii Cenuşii de exemplu. Pentru că cercetătorii care lucrează în slujba grupului Majestic 12 ştiu că punctul vulnerabil al structurii cerebrale umane este amigdala – aceasta fiind principalul centru de reacţie la emoţii, fiind adânc amplasat în creier.

Reacţiile la emoţiile stârnite duc la anumite comportamente de frică şi Majestic 12 a studiat în detaliu cum se comportă obedient fiinţa umană când este ameninţată cu ceva asupra căruia nu are control. În acest fel prin prezentarea falsă a pericolului extraterestru, mai ales în anii 50 când opiniei publice americane i se sugera o invazie din spaţiul cosmic, s-a indus americanilor şi prin ei întregii opinii publice mondiale frica de fiinţele din alte lumi şi faţă de apariţiile OZN-urilor.

Vom vedea în episodul următor şi ultimul cum a comutat Majestic 12 frica faţă de OZN-uri într-o atitudine devenită banală din partea opiniei publice, prin care încearcă menţinerea celei mai mari conspiraţii – conspiraţia OZN!

Majestic 12 s-a transformat după căderea zidului Berlinului în structura ocultă care anunţa Noua Ordine Mondială, prin vocea fostului preşedinte George Bush senior. Ce coincidenţă dubioasă, nu…?

De ce OZN – conspiraţie totală? Poate că răspunsul la această întrebare ar fi fost nimerit să-l dăm încă de la începutul acestui serial de dezvăluiri. Dar ce farmec ar mai avut atunci toată această suită de informaţii inedite?

OZN este conspiraţia totală ca subiect, deoarece este elementul din afara omenirii noastre şi a Pământului care este superior oricăror aspecte ale civilizaţiei umane.

Decenii la rând, prin secretomanie şi servirea către opinia publică a unor jumătăţi de adevăr amestecate cu dezinformare, Majestic 12 a controlat până prin anii 90 aceste secrete foarte bine păzite.

Guvernul secret care coordona activitatea grupului Majestic 12 ştia foarte bine că fenomenul OZN şi al existenţei extratereştrilor pe Pământ implica în mod direct latura religioasă a omenirii, cu toate curentele religioase existente în epoca actuală în lume. Membrii ascunşi ai acestui guvern secret, care printre altele a pus bazele strategiei malefice a Noii Ordini Mondiale mai târziu – reprezentată de George Soroş, David Rockefeller, familia Rothschild şi alţii ca ei, ştiau că fenomenul OZN odată adus la cunoştinţa opiniei publice le va submina lor toate manevrele oculte care au existat de-a lungul ultimelor decenii. Pentru că omenirea vrea să creadă în extratereştrii ca în nişte salvatori veniţi din spaţiul cosmic. Şi dacă lumea ar fi aflat, atunci toate sistemele de credinţă, toate sistemele ideologice de la democraţie la comunism, precum şi toate sistemele financiare ar fi colapsat în 10-15 ani, iar acest guvern secret şi-ar fi pierdut toată influenţa pe care a avut-o asupra civilizaţiei umane până spre anul 2000. Căci din 2000 încoace au început dezvăluirile!

Soros vs Trump

O conspiraţie totală aşa cum a fost cea OZN a ţinut lumea în loc vreme de 70-80 de ani. Şi nu doar în sectoarele industrial-tehnologice, precum cea aerospaţială şi a electronicii, au fost introduse elementele tehnologiei extraterestre recuperate la Roswell în 1947. Ci şi în comerţ, în mass-media şi în industria farmaceutică. Scopul? Cum poţi controla o întreagă omenire altfel decât prin tehnologie? Aceasta a fost şi încă este parte a conspiraţiei totale OZN, deoarece dacă vă uitaţi azi peste tot, 9 indivizi din 10 stau cu capul în telefon butonând. La fel, 9 indivizi din 10 sunt dependenţi de televizor şi medicamente! Astfel amigdala cerebeloasă din creier a fost programată sistematic de către agenții ocultei mondiale.

Pe stradă, în magazine, în restaurante, cafenele şi baruri, în metrou, peste tot în lume vezi oameni cu ochii în telefon sau tabletă. Ca să nu mai spunem despre jocurile video pe calculator, care au zăpăcit copiii de cap. Aşa că această conspiraţie de anvergură a avut la bază nevoia de control total a civilizaţiei umane prin ţinerea în secret a tehnologiei extraterestre şi prin folosirea ei pentru a menţine omenirea într-o sclavie modernă.

Majestic 12 s-a transformat după căderea zidului Berlinului în structura ocultă care anunţa Noua Ordine Mondială, prin vocea fostului preşedinte George Bush senior. Ce coincidenţă dubioasă, nu…? Astfel că Noua Ordine Mondială era rezultatul deceniilor de secretomanie a guvernului ocult, iar faptul că fostul bloc al ţărilor comuniste s-a dizolvat şi că ulterior acestui eveniment tehnologia a invadat pur şi simplu planeta şi ţările lumii, ne demonstrează că politica acestui guvern ocult a funcţionat ireproşabil, până când… până când Confederaţia Galactică prin preşedintele american Trump a decis stoparea acestei Ordini Mondiale. Şi odată cu asta, conspiraţia totală a fostului grup Majestic 12 a început să fie scoasă treptat la lumina zilei, prin deciziile lui Trump, iar oculta Statului Ascuns şi a Noii Ordini Mondiale începe să se dizolve ca un bloc de gheaţă pus la soare.

Civilizaţiile extraterestre benefice au decis aşa!  

5 2 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile