Majestic 12 – OZN, conspiraţia totală
Grupul princpial Majestic 12.
Timp estimat de citire: 4 minute

Ca şi când extratereştrii ar fi spus ”Uite, vă dăm o navă, luaţi-o şi studiaţi-o…”, nava fiind în perfectă stare de funcţionare aşa cum aveau să constate ulterior cercetătorii militari.

La ora actuală cam bate un vânt de schimbare cam peste tot în lume… Piaţa comercială mondială deja se mută pe alte coordonate, determinând noi politici care reconfigurează din mers faţa lumii.

După incredibila reconciliere a celor două Corei de acum o lună şi ceva, polul de influenţă geopolitică dar şi economică tinde să se mute încet şi sigur înspre Asia. Degeaba a fost Trump forţat să introducă taxe la importul de materii prime din străinătate, îndesebi dinspre China, căci viitorul pol de putere financiară şi economică va fi BRICS-ul format din China, Rusia, India, Brazilia şi Africa de Sud.

Noile orientări de pe piaţa mondială vor impune noi reorientări şi în plan strategic şi al secretelor ce ţin de latura esoterică şi paranormală. De exemplu, dacă Trump a semnat decretul de declasificare a peste 5000 de invenţii dintre care 1000 urmează să fie scoase pe piaţă începând cu acest an, este clar că în curând vor fi declasificate şi desecretizate şi dosarele în care există tone de informaţie referitoare la OZN-uri.

Spuneam în numărul trecut că celebra jurnalistă de investigaţii paranormale Linda Molton Howe a primit anul trecut, în luna februarie, un document strict secret declasificat, de la Richard Doty, un agent CIA care în deceniile trecute fusese însărcinat de către şefii CIA să se ocupe cu împrăştierea de poveşti false despre OZN-uri şi extratereştri. Probabil chestii de genul OZN-urile nu sunt OZN-uri, ci baloane meteo, fulgere globulare sau fenomene meteo iar extratereştrii sunt nişte poveşti inventate de către martori doar de dragul unei publicităţi locale.

Ei bine acest Doty i-a trimis Lindei Howe dosarul proiectului „Aquarius” – „Vărsătorul”, în care pe lângă foarte multe date despre navele şi extratereştrii veniţi pe Pământ odată cu incidentul de la Roswell din iulie 1947, sunt descrise în bogate detalii informaţii referitoare la prezenţa unor civilizaţii extraterestre pe planeta noastră în ultimii 25.000 de ani şi interacţiunea acestora cu specia noastră Homo Sapiens, ultima interacţiune de acest fel fiind cea cu bascii din regiunile Franţei, şi Spaniei. „Proiectul Aquarius” s-a numit iniţial „Proiectul Gleem” şi bazele acestuia fuseseră puse în 1953, la 7 ani după incidentul de la Roswell, din ordinul preşedintelui Eisenhower.

Acest „Proiect Gleem” a fost preluat încă de la început de către grupul Majestic 12, acesta fiind ajutat de NSA – Agenţia Naţională de Securitate. Scopul proiectului „Gleem” devenit ulterior „Aquarius” era acela de a aduna cât mai multe informaţii posibil despre formele de viaţă extraterestre înzestrate cu raţiune şi inteligenţă, deci similare nouă. Desigur că o asemenea operaţiune de anvergură s-a desfăşurat încă de la început în cel mai mare secret, astfel încât aşa cum menţionam în numărul trecut, la un moment dat începând cu Kennedy preşedinţii americani din ultimele decenii ale secolului trecut nu au putut avea acces deloc la o asemenea bază de date despre OZN şi extratereştri.

În cadrul unui episod din cea de-a 13-a serie a serialului „Extratereştrii antici”, Linda Molton Howe a comentat împreună cu un alt jurnalist de investigaţii paranormale, Giorgio Tsoukalos, acest document primit de la agentul Doty, pe care l-a arătat şi camerei de filmat al canalului „History Channel”. În document se menţiona clar că „Majestic 12” clasificase „Proiectul Aquarius” în 1966, deci după 13 ani de la demararea sa, la supersecret având gradul de secretizare „Top Secret – ORCON”.

ORCON însemna că doar anumite segmente din structurile armatei şi ale guvernului aveau acces la informaţiile din proiect. Acest nivel supersecret a atins apogeul în 1969, după ce proiectul „Blue Book” a fost închis, iar atunci preşedinte era Richard Nixon care ulterior a fost implicat în uriaşul scandal „Watergate” din 1970.

Dar să vedem în ce a constat începutul acestei conspiraţii totale OZN generată de grupul „Majestic 12”?

Următorul episod<< Majestic 12 – OZN, conspiraţia totală – IMajestic 12 – OZN, conspiraţia totală – III >>
Articolul precedentDereglările corpurilor subtile ale aurei – VII
Articolul următorOriginea genetică a omenirii – III
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile