Proiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret
Len Kasten este autorul cărţii "O Călătorie Secretă pe Planeta Serpo", o carte bazată pe evenimente factuale. Pe data de 16 iulie 1965, o navă masivă extraterestră din sistemul stelar Zeta Reticuli a aterizat pe un loc de testare din Nevada, la nord de Las Vegas. Acestă zonă este cunoscută sub numele de "Zona 51". Cu toate acestea, vizita lor nu a fost neașteptată.
Timp estimat de citire: 4 minute

Clasificările „top secret” dirijate de Majestic 12, îndeosebi în privinţa fenomenului OZN şi al informaţiilor ştiinţifice ascunse opiniei publice, au vizat controlul pentru supremaţie asupra lumii din toate punctele de vedere.

Ceea ce vedem astăzi în multe domenii moderne, cum este tehnologia, microelectronica, ştiinţele de frontieră cu aparaturile lor sofisticate şi altele similare, din diferite domenii considerate azi de frontieră, îşi au originea în cercetarea unor tehnologii extraterestre.

O parte a ei a fost pusă iniţial la dispoziţia guvernului american, în anii 50-60, când mulţi cercetători din domeniile fizicii, astronomiei, biologiei şi matematicii au fost racolaţi pur şi simplu de către Pentagon, şi pe bani grei au lucrat la descifrarea acestei tehnologii găsite de către armata americană în nava extraterestră găsită în 1958 în deşertul Utah.

La drept vorbind nimeni nu poate crede că acei mici cenuşii erau atât de galanţi încât să lase de izbelişte, în ditamai deşertul, o navă doar aşa că nu aveau ei ce face, ca şi când laşi un televizor puţin defect la colţul străzii, ştiind că o să treacă cineva să-l ia de acolo. Nu, este vorba despre faptul că prin câteva dialoguri stabilite anterior în timpul lui Eisenhower, Micii Cenuşii – una dintre subrasele lor –  a convenit cu americanii ca în schimbul tehnologiei lor să primească material genetic uman. Problema e că nicio civilizaţie nu-şi va divulga tehnologia de vârf, astfel încât tindem să credem că ceea ce au lăsat Micii Cenuşii – care pot fi chiar cei de pe planeta Serpo – în deşertul Utah să fi fost un prototip de navă mai învechit aşa. Cu toate acestea cercetătorii angajaţi de către Pentagon împreună cu cercetătorii militari au trecut la descifrarea prin inginerie inversă a tehnologiei extraterestre, şi le-a fost necesar pentru asta 20 de ani.

Proiectul „Vărsătorul” s-a referit nu doar la transferul de tehnologie dintre extratereştri şi civilizaţia noastră, ci şi la foarte multe evenimente din trecutul omenirii, când Ei s-au băgat din diferite interese să influenţeze evoluţia noastră ca specie, şi mai ales la obţinerea de elemente chimice noi care în anii 60 nu existau în tabelul periodic al elementelor al lui Mendeleev.

Următorul episod<< Majestic 12 – OZN, conspiraţia totală – IIMajestic 12 – OZN, conspiraţia totală – IV >>
Articolul precedentDereglările corpurilor subtile ale aurei – VIII
Articolul următorOriginea genetică a omenirii – IV
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile