Majestic 12 – OZN, conspiraţia totală
Grupul princpial Majestic 12.
Timp estimat de citire: 5 minute

Profitând de acest program spaţial, Majestic 12 a trecut la implementarea unei noi ideologii, în condiţiile în care în deceniile 60-70 mişcarea Flower Power ridicase mari probleme guvernului american în privinţa respectării drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti.

Anii 90 au fost pentru opinia publică o perioadă în care multe dezvăluiri au ieşit la lumină, în legătură cu o serie de conspiraţii ce existau de câteva decenii. Cel puţin de la Al Doilea Război Mondial încoace, guvernul din umbră format din reptilieni şi care a lucrat şi prin Majestic 12, a ascuns cu premeditare multe adevăruri despre prezenţa extratereştrilor pe Pământ, despre OZN-uri, despre dispozitivele lui Tesla care furnizau energie liberă şi despre alte subiecte la fel de interesante şi misterioase.

Acest guvern din umbră a acţionat nu numai prin Majestic 12, ci şi prin Illuminati, dar şi prin NASA şi prin facţiuni militare ale Pentagonului, care dirija segmente din Marina militară americană, din Forţele Aeriene ale Statelor Unite şi de asemenea dirija şi facţiuni din FBI şi CIA.

Spuneam în cadrul acestui serial că Majestic 12 fusese împuternicit – de către cine oare, dacă nici preşedintele Statelor Unite nu putea obţine informaţii concrete? – să aibă tutela acestui program ultrasecret, prin care se urmărea ascunderea unui adevăr concret, adică prezenţa fiinţelor din alte lumi pe Pământ, celelalte organizaţii, instituţii şi servicii secrete fiind subordonate către Majestic 12.

Probabil acest grup era direct susţinut de gruparea Illuminati, care a văzut în asta o oportunitate de a profita de pe urma schimbului de tehnologie cu extratereştrii, fără să le pese de consecinţele unei asemenea alegeri faţă de civilizaţia umană. Şi aici ne referim la miile de răpiri de oameni, de-a lungul ultimelor decenii, la bordul unor nave spaţiale ale Micilor Cenuşii.

Iresponsabilitatea şi lipsa de scrupule ale Illuminati, şi ale celor din Majestic 12, faţă de răpirile de oameni la bordul OZN-urilor Micilor Cenuşii în toiul nopţii, arată că acestor personaje nu le-a păsat vreme de 70-80 de ani ce se întâmplă cu civilizaţia noastră. Un exemplu care susţine această idee este cel al lui John Lear, fost pilot american care a lucrat pentru o companie aeriană ce era afiliată discret la CIA.

După o vreme John Lear a devenit cercetător consacrat al fenomenologiei OZN.

În anii 80 el declara că deţine informaţii cu privire la faptul că guvernul SUA a vândut rasa umană unor extratereştri care ne vor răul. Fiind fiul unui foarte cunoscut inventator şi constructor de avioane – Bill Lear – John a participat la mai multe misiuni ale CIA, el afirmând că există în subteranele de la baza Dulce laboratoare extraterestre unde se aflau pe vremea aceea mii de fiinţe extraterestre, în speţă Micii Cenuşii. Tot acolo în acele laboratoare în anii 70-80 ar fi lucrat câteva grupuri de specialişti. Probabil studiau tehnologia extraterestră pentru a o înţelege şi a o folosi ulterior în domeniul aviatic şi aerospaţial. Conform informaţiilor care mult mai târziu au ieşit la lumină se pare că între guvernul din umbră şi reprezentanţi ai guvernului american, pe de-o parte şi extratereştri pe de cealaltă parte au existat aproximativ 300 de întâlniri, toate având caracter cel puţin confidenţial şi fiind derulate sub stricta supraveghere a grupului Majestic 12.

Se pare că atunci în 1947, după incidentul de la Roswell, pe acei extratereştri îi putem identifica drept Micii Cenuşii de pe Serpo, căci din toate datele desecretizate după anul 2012, reiese că vreme de câteva decenii americanii şi Majestic 12 au avut legături numai cu aceşti extratereştri de pe Serpo.

Această planetă se află în sistemul stelar Zeta Reticuli şi de altfel există zeci dacă nu chiar sute de dosare top secret, încă din anii 70, care conţin date şi detalii despre lumea Micilor Cenuşii din Zeta Reticuli de pe Serpo.

De ce oare nu au fost date publicităţii asemenea informaţii?

Următorul episod<< Majestic 12 – OZN, conspiraţia totală – IIIMajestic 12 – OZN, conspiraţia totală – V >>
Articolul precedentMesaje de la Stră-Buni – I
Articolul următor„Faptele sunt fructe, cuvintele sunt frunze”
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile