Majestic 12 – OZN, conspiraţia totală
Grupul princpial Majestic 12.
Timp estimat de citire: 3 minute

Nu cumva se urmăreşte, sub masca confortului civilizaţiei şi a sloganului evoluţiei şi progresului, subjugarea de către oculta mondială a minţii umane, pentru a duce civilizaţia într-o nouă formă de sclavie?

Trăim vremuri în care tehnologia în domeniul comunicaţiilor electronice atinge deja un prim vârf de performanţă. S-au realizat de exemplu primele dispozitive la purtător, ce pot fi montate chiar şi în telefonul mobil, care permit utilizatorului să comunice cu alte persoane care vorbesc limbi diferite. Adică un dispozitiv electronic vocal de traducere automată, bazat pe încorporarea la nivel de nanotehnologie a principalelor limbi utilizate la nivel mondial: engleza, franceza, italiana, spaniola, chineza, japoneza şi germana. Desigur că pe viitor aplicaţia aceasta se va răspândi permiţând aproape în toate limbile comunicarea instantanee cu alte persoane dintr-o ţară străină unde cineva îşi petrece vacanţa. Ne vom putea înţelege de exemplu cu grecii, cu spaniolii, francezii sau germanii în limba lor natală, dacă am merge ca turişti. Deci asemenea gadgeturi electronice dau un semnal referitor la faptul că un fel de nou Turn Babel se apropie, de data asta reunificând comunicarea în limbi diferite prin algoritmi electronici.

Dar asemenea performanţe cum credeţi că au fost obţinute? Pentru că e foarte greu în realitate să realizezi dispozitive de traducere automată instantanee. De ce? Pentru că este necesară o întreagă bibliotecă lingvistică pentru a fi încorporată într-un procesor miniatural al dispozitivului. Trebuie realizate toate acordurile dintre subiect şi predicat, între adverbe, verbe şi subiecte din punct de vedere gramatical, pentru ca traducerea respectivă să fie corectă şi să te poată înţelege persoana din ţara respectivă.

Am prezentat pe scurt doar una dintre noile cuceriri ale ştiinţei şi tehnologiei. Însă aşa ceva nu putea fi realizat decât prin folosirea ingineriei inverse, preluată de la elementele de tehnologie extraterestră găsită în OZN-urile prăbuşite la Roswell în 1947. Desigur că inginerii care lucrează pentru Majestic 12 au descifrat şi alte componente ale acelor aparate de traducere folosite de către extratereştri. Însă asemenea dispozitive sunt folosite şi de alte civilizaţii extraterestre, cu care cei din Majestic 12 au avut şi au încă legături care au la bază diferite motivaţii ascunse opiniei publice.

Cu toate acestea ne putem întreba care e scopul, având în vedere ceea ce marile companii globale – Google, Facebook, Exxon, Orange şi altele din domeniul telecomunicaţiilor – ne prezintă de la an la an.

Google de exemplu a scos pe piaţă de vreo doi ani nişte ochelari speciali care afişează la comanda mentală, prin biocurenţii cerebrali, pe partea interioară a lentilei, ca un afişaj holografic miniatural, tot felul de servicii – unde te afli, cum se numesc străzile respective, unde există cel mai apropiat restaurant sau fast-food, unde sunt cafenelele, staţiile de metrou sau autobuz şi multe altele. Şi ochiul le poate citi instantaneu în timp ce mergi pe stradă. Asta este doar una din invenţiile ce ar revoluţiona societatea, în viziunea celor de la Google. Dar Google lucra cu DARPA până în toamna anului trecut, organizaţie de telecomunicaţii speciale private, care are mari proiecte în tehnologie de apărare mai ales. Scindarea parteneriatului lor poate însemna planuri de acaparare asupra populaţiei pe partea de telecomunicaţii.

Vedem deci cum Majestic 12 coordonează din umbră asemenea companii, care folosesc tot felul de elemente ale tehnologiei extraterestre. Şi dacă suntem de abia la începutul apariţiei acestui val de gadgeturi, ne putem pune întrebarea: nu cumva se urmăreşte, sub masca confortului civilizaţiei şi a sloganului evoluţiei şi progresului, subjugarea de către oculta mondială a minţii umane, pentru a duce civilizaţia într-o nouă formă de sclavie? Şi aici ne referim la sclavia faţă de comunicaţiile mediului virtual, care deja iau amploare în defavoarea sufletului.

Speculează cei din Majestic 12 mecanismele cerebrale umane, pe care le studiază în laboratoare secrete? Se pare că da! Încotro ne îndreptăm cu asta? Vedem în numărul următor…

Următorul episod<< Majestic 12 – OZN, conspiraţia totală – VIIIMajestic 12 – OZN, conspiraţia totală – X >>
Articolul precedentHipnagogia – Arta și Creativitatea (XI)
Articolul următorRugăciunea şi energia Sfântului Duh
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile