Majestic 12 – OZN, conspiraţia totală
Grupul princpial Majestic 12.

Societatea planetară a fost treptat subminată, sub acest paravan al secretomaniei folosită de Majestic 12 peste tot în lume, acest ”guvern secret” influenţând oriunde în lume decizii politice şi economice.

Vreme de decenii foarte multe informaţii despre extraterştri, OZN-uri şi civilizaţii din afara Pământului au fost ţinute în cel mai mare secret. Nu cumva ca omenirea să afle adevărul şi să se răzvrătească împotriva asupritorilor săi. Asupritori? Care sunt ăia? Şi ce fac ei?

Spuneam în numărul trecut al revistei despre acei Guvernatori aleşi pe viaţă de pe planeta Serpo din sistemul stelar Zeta Reticuli. Oare ce fel de doctrină sau de ideologie au acele fiinţe din lumea aceea, de permit alegerea unor Guvernatori pe viaţă? Altfel spus, asemenea Guvernatori probabil că-şi transmit din generaţie în generaţie statutul acesta privilegiat, prin care conduc lumea planetei Serpo. Şi culmea, sunt doar câteva sute de mii de indivizi acolo! Dar de ce a ascuns Majestic 12 o asemenea realitate? De ce s-a ţinut ascuns faptul că vreme de 13 ani un echipaj uman format din 12 astronauţi deja era pe o planetă aflată la 40 de ani lumină de noi? În vreme ce se punea la cale mascarada cu misiunile Apollo, în realitate 12 astronauţi erau vizitatorii unei lumi extraterestre, iar realitatea aceasta a fost redată parţial ca idee în filmul Întâlnire de gradul trei.

Dar să rămânem pe idee…

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Majestic 12 – OZN, conspiraţia totală – VMajestic 12 – OZN, conspiraţia totală – VII >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?