Majestic 12 – OZN, conspiraţia totală
Grupul princpial Majestic 12.
Timp estimat de citire: 3 minute

Majestic 12 a fost ”prestidigitatorul” perfect pentru a ascunde adevărul care ar fi putut elibera 7 miliarde de fiinţe umane.

Printre foarte multele mistere ale societăţii umane globale, cea a conspiraţiei mondiale şi-a făcut loc treptat în mediile sociale, odată cu lansarea ideii Noii Ordini Mondiale prin anii 80. Spuneam în numărul trecut că primul om politic american care a lansat în spaţiul public noţiunea de Nouă Ordine Mondială sau Novo Ordo Seclorum aşa cum scrie şi pe bancnota de 1 dolar, a fost George Bush senior care, nu întâmplător, a deţinut şi funcţia de vicepreşedinte al Statelor Unite în cele două mandate de preşedinte american ale lui Ronald Reagan. Acesta la rândul său a fost implicat în chestiunea foarte controversată a Proiectului Serpo împreună cu serviciile de informaţii şi cu membrii grupului Majestic 12.

Odată cu descifrarea unor noţiuni din cele 16 Dosare gestionate de către oamenii grupului Majestic 12, Ronald Reagan a aflat şi de modelul de guvernare a acelei civilizaţii îndepărtate. Guvernatorii de pe Serpo conduceau probabil printr-o chestiune asemănătoare cu cea pe care familiile regale europene o manifestă faţă de naţiunile şi guvernele lumii. Adică deşi guvernele şi parlamentele ţărilor unde există familii regale fac şi aplică legi, în realitate toată treaba legislativă, economică şi politică o decid tot capii familiilor regale. Deci este un model asemănător ca pe planeta Serpo, doar că la noi fiind o bogăţie de aspecte ale firii umane, avem o panoplie mult mai largă de aspecte sub care familiile regale se ascund, pentru ca populaţia să nu vadă adevărul.

Următorul episod<< Majestic 12 – OZN, conspiraţia totală – VIMajestic 12 – OZN, conspiraţia totală – VIII >>
Articolul precedentDereglările corpurilor subtile ale aurei – XII
Articolul următorOriginea genetică a omenirii – VIII
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile